Των χριστιανών Χρυσό Μοσχάρι

από Laurence Μ. Vance

"Θελεις δεν έχουν άλλους θεούς εκτός από μένα» (Έξοδος 20:03).

godisnotamerican The Christian’s Golden Calf Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν την ιστορία της χρυσό μόσχο του Ααρών. Μετά οι Εβραίοι ήρθαν από την Αίγυπτο, ο Μωυσής ήταν στο όρος Σινά λαμβάνει από τον Θεό τις δέκα εντολές για «πέτρινες πλάκες, γραμμένες με το δάκτυλο του Θεού» (Έξοδος 31:18), τα παιδιά του Ισραήλ παραπονέθηκε στον Ααρών, ο Μωυσής «Ο αδελφός:" Up, να μας κάνει θεούς, που θα πάει πριν από μας? για όσο γι 'αυτό ο Μωυσής, ο άνθρωπος που μας ανέβασε από τη γη της Αιγύπτου, δεν wot ό, τι είναι να γίνει γι' αυτόν »(Έξοδος 32:1). Έτσι, αφού οι άνθρωποι δώρισε το χρυσό τους, ο Ααρών έκανε ένα χρυσό μοσχάρι και διακήρυξε: «Αυτά είναι θεοί σου, Ισραήλ, που σε ανέβασε από τη γη της Αιγύπτου» (Έξοδος 32:4). Στη συνέχεια, ο Ααρών έκανε ένα βωμό, οι άνθρωποι πρόσφεραν προσφορές, και όλοι είχαν οι ίδιοι ένα ξέφρενο πάρτι (Έξοδος 32:6)? δηλαδή μέχρι ο Μωυσής κατέβηκε από το βουνό (Έξοδος 32:19).

Κάποιοι, ίσως, γνωρίζετε, επίσης, την ιστορία των χρυσών μόσχων Ιεροβοάμ. Χρόνια αργότερα στην ιστορία του Ισραήλ, όταν οι περισσότερες από τις φυλές επαναστάτησαν υπό Ιεροβοάμ, ο "έκανε δύο μοσχάρια του χρυσού» και είπε στο λαό: «Ιδού θεοί σου, Ισραήλ, που σε ανέβασε από τη γη της Αιγύπτου" (1 Βασιλέων 12:28). Μετά την τοποθέτηση ενός γεννώ σε Bethel και το άλλο στο Dan (1 Βασιλέων 12:29), ο Ιεροβοάμ διόρισε τους ιερείς του, εορτην, εθυμιαζον, και έκαναν προσφορές σε ένα βωμό, "θυσιάζει εις τα μοσχάρια που είχε κάνει" ( 1 Βασιλέων 12:32). Οι άνθρωποι επίσης λατρευόταν πριν από αυτά τα χρυσά μοσχάρια (1 Βασιλέων 12:30). Κατά συνέπεια, οι φυλές που αμάρτησαν κάτω Ιεροβοάμ ήταν «παρασυρθεί από τη δική τους γη στην Ασσυρία μέχρι αυτή την ημέρα" (2 Βασιλέων 17:22-23).

Από τότε που αυτά τα περιστατικά, ένα χρυσό μοσχάρι που αναφέρεται σε κάποιο αντικείμενο που είναι άδικα λατρεύεται ή τιμούσαν.

Για την ντροπή τους, Αμερικανοί Χριστιανοί, οι οποίοι πρεσβεύουν να υπηρετήσουν τον Θεό και τον Ιησού , και δεν θα σκεφτόταν να κάνει έναν θεό από τα τυχερά παιχνίδια, πορνό στο Internet, ή αλκοόλ, έχουν ένα θεό-ένα χρυσό μοσχάρι-τιμούν, ευλάβεια, και να αποτίσουμε φόρο τιμής να. Ο θεός απαιτεί διαρκή ευχαριστίες. Ο θεός απαιτεί υπακοή στις εθνικές γιορτές. Ο θεός απαιτεί ιδιαίτερη εκτίμησή ημέρες. Ο θεός απαιτεί τραγούδια να τραγουδήσει επαίνους σε αυτό. Ο θεός απαιτεί προσευχές προς τον Κύριο τον Θεό για λογαριασμό της. Ο θεός απαιτεί θυσίες των νέων ανδρών και γυναικών. Ο θεός απαιτεί σημάδια, κουμπιά, μπλουζάκια, αυτοκόλλητα προφυλακτήρα, κίτρινες κορδέλες και καρφίτσες πέτου χαραγμένα με διάφορα ονόματα και τα συνθήματά της. Αυτός ο θεός δεν ανέχεται την κριτική των δραστηριοτήτων της.

Χρυσό μόσχο του Χριστιανού είναι ο στρατός των ΗΠΑ. Δεν είναι όλοι οι Χριστιανοί, το μυαλό σας, αλλά πάρα πολλοί χριστιανοί από όλη τη Χριστιανοσύνη έχουν ανταλλάξει βιβλική Χριστιανισμού για την αυτοκρατορική Χριστιανισμού. Από την Καθολική μόλις πόλεμο θεωρητικοί που αντιτίθεμαι στην έκτρωση (αλλά όχι η δολοφονία των ανθρώπων έξω από τη μήτρα) σε προοδευτική Χριστιανούς που αντιτίθενται στον πόλεμο στο Ιράκ (αλλά όχι στρατιωτική επέμβαση στο Νταρφούρ) στο θρησκευτικό δικαίωμα που αντιτίθενται στην διώξεις των χριστιανών στις μουσουλμανικές χώρες (όχι όμως η αμερικανική δολοφονία των Μουσουλμάνων στις μουσουλμανικές χώρες)-Χριστιανοί όλων των κλάδων και των ονομασιών επιδίδονται σε μια ειδωλολατρική υπόθεση με το στρατό των ΗΠΑ.

Οι χειρότεροι παραβάτες είναι οι ανεξάρτητες, ευαγγελική, φονταμενταλιστική, και άλλα συντηρητικοί χριστιανοί. Και το λέω αυτό ως ένας από αυτούς. Μαζί τους θα είναι η πλειοψηφία που υποκλίνονται μπροστά από το χρυσό μοσχάρι. Ναι, η πλειοψηφία. Αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξα κατά τη διάρκεια των ετών Μπους και ότι εξακολουθεί να είναι το συμπέρασμά μου τώρα. Παρά την χάση υποστήριξη για τον πόλεμο στο Ιράκ και το δηλητήριο που κατευθύνεται προς τον Μπαράκ Ομπάμα από δεξιές Χριστιανοί, χριστιανική ευλάβεια για τη στρατιωτική παραμένει αμετάβλητη.

Δεν κάνω ελαφρά τη καρδία αυτό το χρυσό μοσχάρι κατηγορία. Το λέω αυτό μετά από χρόνια να ακούτε συντηρητικοί χριστιανοί, μιλώντας μαζί τους, διαβάζοντας εκατοντάδες e-mails από αυτούς (και ο φίλος και εχθρός), άκουσε δεκάδες αναφορές από απαρηγόρητος μέλη της εκκλησίας για πολεμοκαπηλείας ποιμένες και τους ηγέτες της εκκλησίας, διαβάζοντας πολλά βιβλία, άρθρα, blogs και ενημερωτικά δελτία από Χριστιανούς υπερασπιστές του πολέμου και την κατάσταση πολέμου, βλέποντας την αρνητική αντίδραση στο βιβλίο μου, του Χριστιανισμού και του πολέμου, και την ανάγνωση αμέτρητα αξιολύπητη προσπάθεια να δικαιολογήσει την χριστιανική συμμετοχή σε πολέμους του κράτους.

Εξακολουθώ να βλέπω στις πινακίδες εκκλησία και την εκκλησία ιστοσελίδες οι «υποστηρίξει τα στρατεύματά μας», «προσευχόμαστε για τα στρατεύματά μας» και «Ο Θεός να ευλογεί τα στρατεύματά μας" μάντρα. Δεν έχει σημασία πού πάνε τα αμερικανικά στρατεύματα, πόσοι πηγαίνουν, πόσο καιρό θα μείνετε, ή ό, τι κάνουν όταν υπάρχουν-υποστήριξη για τη στρατιωτική αποτελεί θεμελιώδη της πίστης, μέχρι εκεί με Γέννησης της Θεοτόκου και την Θεότητα του Χριστός.

Και εδώ είναι το ψήφισμα που εγκρίθηκε από το Wisconsin Συντροφιά του Βαπτιστή εκκλησίες στην ετήσια συνάντησή τους το περασμένο έτος:

Γ. Στήριξη για τους στρατιώτες: ότι υπάρχουν νέοι άνδρες και γυναίκες από τη χώρα μας και μας εκκλησίες στη στρατιωτική θητεία, και μερικά σε επικίνδυνες καταστάσεις σε όλο τον κόσμο, και ότι εκτιμούμε τις θυσίες και την προθυμία να προστατεύσει την ελευθερία μας τους, είτε πρόκειται να επιλυθεί, ότι εμείς Θα προσευχόμαστε για τους στρατιώτες μας, την υποστήριξή τους σε απτούς τρόπους, όπως έχουμε την ευκαιρία, και να τους ενθαρρύνει να κάνουν στον τομέα των υπηρεσιών τους ένα πεδίο συγκομιδή για τη Βασιλεία του Θεού.

Αυτά είναι συντηρητικές, ανεξάρτητα Βαπτιστή εκκλησίες -και είναι spewing εμπρός αντιβιβλική ανοησίες.

Και δεν είναι μόνο οι Red-μέλος Christian φασίστες που προσκυνήσουν τον στρατό. Είναι, επίσης, οι Χριστιανοί που δεν θεωρούν τους εαυτούς τους μέρος της θρησκευτικής δεξιάς, οι Χριστιανοί που δεν ψηφίζουν, οι Χριστιανοί οι οποίοι αντιτίθενται σε μια παρεμβατική εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, οι Χριστιανοί που καταγγέλλουν παραβιάσεις του FBI, της CIA, IRS, και BATF, οι Χριστιανοί που αντιτίθενται ο πόλεμος στο Ιράκ, οι χριστιανοί οι οποίοι προειδοποιούν ενάντια Χριστιανική υπηρεσία στο στρατό, και τους Χριστιανούς που αντιτίθενται ουσιαστικά κάθε άλλο θεσμικό όργανο της κυβέρνησης.

Υποστήριξη για το στρατό μεταξύ των Χριστιανών είναι διάχυτη, συστηματική, απαραβίαστο, και να κωδικοποιηθούν. Είναι, επίσης, μια ανίερη συμμαχία, μια παράνομη υπόθεση, μια προσβολή κατά της Σωτήρας, που οι Χριστιανοί λατρεύουν ως τον Πρίγκιπα της Ειρήνης, ένα πλήγμα για τον Χριστιανισμό, και το χειρότερο μορφή statolatry. Παραβιάζει επίσης την όλη πορεία της Καινής Διαθήκης:

Ωστε, αγαπητοι μου, φεύγουν από την ειδωλολατρία (1 Κορινθίους 10:14).

Και τι συμφωνία έχων το ναό του Θεού με τα είδωλα; για είσθε ναός του ζωντανού Θεού? όπως hath είπε ο Θεός, εγώ θα σταθώ σε αυτά, και να περπατήσετε σε αυτά? και εγώ θα είμαι Θεός τους, κι αυτοί θα είναι λαός μου (2 Κορινθίους 6:16).

Μικρά παιδιά, τηρούν τον εαυτό σας από τα είδωλα. Αμήν (1 Ιωάννη 5:21).

Φοβάμαι ότι τα πράγματα είναι απελπιστική. Δεν βλέπω κανένα τέλος στον ορίζοντα σε εκκλησίες τιμώντας δημοσίως βετεράνους, επαινώντας τα στρατεύματα για την υπεράσπιση των ελευθεριών μας, μετατρέποντας τις εθνικές αργίες σε στρατιωτικές ημέρες αναγνώρισης, έχουν ειδικές στρατιωτικές ημέρες εκτίμηση, την ενθάρρυνση ή όχι αποθάρρυνση τους νέους άνδρες (και μερικές φορές οι γυναίκες) για να ενταχθούν στο στρατό , βοηθώντας τους νέους άνδρες να γίνει στρατιωτικοί ιερείς, ostracizing εκείνων που τη δυσφημούν το στρατιωτικό, εξισώνοντας το θαυμασμό για τη στρατιωτική με τον πατριωτισμό και την κριτική του στρατού με την προδοσία, εκλιπαρώντας τα μέλη της εκκλησίας να προσευχηθούν για τα στρατεύματα, όσον αφορά τις πράξεις του στρατού της επιθετικότητας ως καλοπροαίρετη, υποθέτοντας θεϊκή υποστήριξη για τις ΗΠΑ στρατιωτικές επεμβάσεις, η αποδοχή της μιλιταρισμό της κοινωνίας, με δεισιδαίμονες ευλάβεια για τον στρατό, και τα υπόλοιπα σε ηθελημένη άγνοια της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής και της χρήσης της στρατιωτικής ως μια δύναμη για το κακό στον κόσμο.

Έχω μιλήσει γι 'αυτά τα πράγματα ξανά και ξανά και γράφτηκαν γι' αυτούς κάθε φορά μετά από καιρό. Φοβάμαι ότι τα λόγια μου είναι να ακούσει και διαβάσει για το μεγαλύτερο μέρος από τη λάθος ομάδα των Χριστιανών-εκείνοι που απορρίπτουν ήδη την κατάσταση πολέμου και μια στρατιωτικοποιημένη Χριστιανισμού.

Η ημέρα είναι πολύ παρελθόν (αν υπήρξε ποτέ), όταν η λειτουργία του στρατού των ΗΠΑ περιορίστηκε σε αυτό που θα έπρεπε να είναι: υπερασπίζουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, την ασφάλεια των συνόρων των ΗΠΑ, φύλαξη ακτές των ΗΠΑ, περιπολούν τις ακτές των ΗΠΑ, και την επιβολή ζωνών απαγόρευσης πτήσεων πάνω ΗΠΑ ουρανό-δεν υπερασπίζεται, φύλαξη, περιπολίες, επίθεση, εισβολή ή η κατοχή άλλων χωρών. Και δεν την έναρξη προτίμησης απεργίες, αλλαγή καθεστώτων, σταθμεύουν στρατεύματα σε άλλες χώρες, garrisoning τον πλανήτη με βάσεις, και σκοτώνοντας τους ξένους στις χώρες τους και καταστρέφοντας τις περιουσίες τους.

Ένα στρατιωτικό δεν είναι αυστηρά για την υπεράσπιση των συνόρων των ΗΠΑ, ακτές, ακτές, και ουρανός δεν είναι τίποτα περισσότερο από την προσωπική δύναμη επίθεση του προέδρου στελεχώνεται από μισθοφόρους πρόθυμοι να υπακούσουν τελευταία εντολή του να βομβαρδίζει, να εισβάλει, καταλαμβάνουν και αλλιώς φέρει το θάνατο και την καταστροφή σε οποιαδήποτε χώρα κρίνει αναγκαίο.

Christian, είναι καιρός να σκοτώσει το χρυσό μοσχάρι.

---------------------

Wikipedia: Μια Golem είναι είναι ένα κινούμενο ανθρωπόμορφο ον που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από την άψυχη ύλη.

Για την προστασία της εβραϊκής κοινότητας, ο ραβίνος κατασκεύασε το Golem από πηλό ... και το έφερε στη ζωή μέσα από τελετουργίες και ξόρκια εβραϊκά. Δεδομένου ότι αυτό το Golem μεγάλωσε, έγινε ολοένα και πιο βίαια, σκοτώνοντας Εθνικούς και σπέρνοντας τον φόβο.

Μια αρχαία μυστήριο που καταγράφονται σε βίντεο. Προειδοποίηση: Αυτό είναι τρομακτική για να παρακολουθήσουν.

Βίντεο:

(Επίσκεψη 50 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)

Σχετικές Θέσεις:

2 σχόλια για "του Χριστιανού Χρυσό Μοσχάρι»

 1. 17 Μάη, 2010 στις 14:09

  Ωραίο άρθρο και συμφωνώ, αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας σε κάτι που πιστεύω ότι θα έχουν θέα σύμφωνα με την Αγία Γραφή. Έχετε μια εικόνα ενός ανθρώπου που σας καλούν χορηγός σας σε αυτό το site. Ξέρεις, το καλό παιδί που αναζητούν με τα μακριά μαλλιά και γένια. Ποιο είναι το όνομά του και ποιος είναι αυτός; Αν απαντήσατε όπως πιστεύω ότι έχετε και είπε: «Αυτός είναι ο Ιησούς ο Σωτήρας μας», τότε είναι εξίσου ένοχοι, ή και περισσότερο, καθώς οι προσκυνητές Αμερική. Έχετε εμφανιστεί μια εικόνα ενός άνδρα και κάλεσε τον Θεό.

  Ίσως θα πρέπει να διαβάσετε Exodus Κεφάλαιο 20 πάλι.

  Ευχαριστούμε που μου απαντήσει.

 2. Power Point Paradise
  17 Μάη, 2010 στις 15:01

  Καταλαβαίνω την άποψή σας John. Δεν είναι ασυνήθιστο σε όλους!
  Έχετε συνειδητοποιήσει τη διαφορά μεταξύ
  "Η δικαιοσύνη που είναι από το νόμο, Ότι ο άνθρωπος που κάνει αυτά τα πράγματα πρέπει να ζήσουν από αυτά." Και "η δικαιοσύνη που είναι από την πίστη;" Δεν είμαι σύμφωνα με το νόμο πια, αλλιώς δεν μπορώ να μαζέψει ξύλα για το Σάββατο χωρίς να λιθοβολούνται μέχρι θανάτου γι 'αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν είμαι πλέον υποχρεωμένος να την Παλαιά Διαθήκη, αλλά είμαι ελεύθερος από αυτό, όπως εγώ είμαι κάτω από την Καινή Διαθήκη, σύμφωνα με μια νέα διαθήκη, καθώς ήξερε ότι δεν μπορούσε να κρατήσει το νόμο, και ότι χρειαζόμουν έλεος και την εκπληκτική χάρη μέσω της πίστης μου να είναι δικαιολογημένη. Όχι μόνο για να κληρονομήσει την αιώνια ζωή, αλλά και για τη συνεχή δικαιολογία μου.
  Και έτσι "HAPPY είναι ο άνθρωπος που δεν καταδικάζει τον εαυτό του στα πράγματα που το επιτρέπει ο ίδιος!"

  "Έχετε εσείς δεν διαβάσει τι έκανε ο Δαβίδ, όταν ήταν hungred, και εκείνοι που ήσαν μαζί του? 4 Πώς μπήκε μέσα στον οίκο του Θεού, και δεν τρώνε το shewbread, η οποία δεν ήταν νόμιμη για να φάει, ούτε γι 'αυτούς που ήταν μαζί του, αλλά μόνο για τους ιερείς; 5 Ή μήπως εσείς δεν διαβάσει το νόμο, πώς ότι τις ημέρες του Σαββάτου οι ιερείς στο ναό βέβηλο το σάββατο, και είναι αθώοι; 6 Αλλά σας λέγω, Ότι σε αυτό το μέρος είναι [ένα] μεγαλύτερο από το ναό. 7 Αλλά αν εσείς ήξερε ποια [αυτό] μέσα, θα έχω το έλεος και όχι θυσία, εσείς δεν θα έχουν καταδικάσει την αθώος. 8 Διότι ο Υιός του ανθρώπου είναι κύριος και του σαββάτου. "

  ΑΥΤΟ θα είναι το τελευταίο που θα σχολιάσει επ 'αυτού, όπως εγώ πραγματικά δεν ελπίζουν για μια θρησκευτική πολεμική για να προσθέσετε περισσότερο εύρος ζώνης για την ιστοσελίδα μου. :) Ευχαριστώ και αγάπη!

  Lu.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


8 - = Δύο