Εκπληκτική πόλεμο της Αμερικής κατά των κανίβαλος γίγαντες

Ένας από τους μεγαλύτερους πολέμους όλων των εποχών, δεν μπορούν να βρεθούν στα βιβλία της ιστορίας: καταπληκτικό πόλεμο της Αμερικής ενάντια στους γίγαντες .

Ιθαγενείς Αμερικάνοι και οι κανίβαλος γίγαντες

Τα αρχικά "ινδική Wars" δεν ήταν μεταξύ των ΗΠΑ Γολγοθά και Native American φυλές, αλλά μεταξύ των ινδικών εποίκων και των αρχικών ιθαγενών Αμερικανών: τα γιγαντιαία κόκκινα μαλλιά κανίβαλοι.

Χιλιάδες χρόνια πριν, γίγαντες λυμαίνονταν τη Δύση. Αργού τους καταυλισμούς τους και άγριο τρόπο τρομοκρατούσαν τα πρώτα μητρική αποίκους που είχαν περιπλανήθηκε σε όλη τη χερσαία γέφυρα στην ήπειρο της Βόρειας Αμερικής και προς τα νότια και τα δυτικά σε αυτό που αργότερα έγινε η Δύση και η Μεγάλη νοτιοδυτικά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Φυλές εξακολουθούν να μιλούν για εκείνες τις αρχαίες ημέρες, όταν οι πρόγονοί τους πολέμησαν απελπισμένη μάχη κατά της λεηλατώντας loping γίγαντες-μερικοί πανύψηλους 12 πόδια ψηλός ή ψηλότερα, που περιπλανιόταν τη γη άγρια ​​επίθεση οικισμούς, βάναυσα μεταφέρουν μακριά ουρλιάζοντας τις γυναίκες και τα παιδιά θρήνος για τα τρόφιμα.

Τα κόκκινα μαλλιά γίγαντες ήταν 12 πόδια ψηλό

indian-σκιά

Η Paiutes, ένας ντόπιος-αμερικανική φυλή ιθαγενών σε τμήματα της Νεβάδα, Γιούτα και Αριζόνα, δήλωσε νωρίς λευκοί άποικοι για μάχες των προγόνων τους με την άγρια ​​φυλή των λευκών, κόκκινα μαλλιά γίγαντες. Σύμφωνα με τις Paiutes, οι γίγαντες που ζουν στην περιοχή.

γίγαντας-σκελετούς-διάγραμμα

Διάγραμμα των γιγαντιαίων σκελετών που βρέθηκαν σε όλο τον κόσμο.

Οι Paiutes το όνομα τους γίγαντες Si-Te-CAH που σημαίνει κυριολεκτικά τούλι-eaters. Το τούλι είναι ένα ινώδες φυτό νερό οι γίγαντες ύφανε με σχεδίες να ξεφύγουν από την Paiutes συνεχείς επιθέσεις. Χρησιμοποίησαν τις σχεδίες για να περιηγηθείτε σε ολόκληρη ό, τι απέμεινε από τη λίμνη Lahontan.

Σύμφωνα με τις Paiutes, τα κόκκινα μαλλιά γίγαντες ήταν τόσο ψηλά όπως 12 πόδια και ήταν ένας φαύλος, απρόσιτος ανθρώπους που σκότωσαν και έφαγαν κατέλαβε Paiutes ως τροφή.

Οι Paiutes είπε στους πρώτους αποίκους που μετά από πολλά χρόνια πολέμου, όλες οι φυλές της περιοχής τελικά ενώθηκαν για να απαλλαγούν από τους γίγαντες.

NevadaCaveRedhair

Νεβάδα σπηλιά όπου βρέθηκαν λείψανα γιγάντων »

Μια μέρα, καθώς κυνήγησε κάτω τα λίγα εναπομείναντα κόκκινα μαλλιά εχθρό, οι γίγαντες φυγή κατέφυγε σε μια σπηλιά. Οι φυλετικές πολεμιστές απαίτησαν εχθρό τους βγει και να πολεμήσουν, αλλά οι γίγαντες αρνείται επίμονα να εγκαταλείψει ιερό τους.

Απογοητευμένοι δεν νικήσει τον εχθρό τους με την τιμή, οι φύλαρχοι πολεμιστές είχαν γεμίσει την είσοδο στο σπήλαιο με το πινέλο και στη συνέχεια έβαλε φωτιά σε μια προσπάθεια να αναγκάσει τους γίγαντες από το σπήλαιο.

Οι λίγοι που είχε αναδυθεί ήταν αμέσως σκοτώθηκε με βολέ του βέλη. Οι γίγαντες που παρέμεινε μέσα στο σπήλαιο πέθαναν από ασφυξία.

Αργότερα, ένας σεισμός συγκλόνισε την περιοχή και την είσοδο του σπηλαίου κατέρρευσε, αφήνοντας μόνο αρκετό χώρο για τις νυχτερίδες να εισέλθουν και να κάνουν το σπίτι τους

Αποδεικτικά στοιχεία των γιγαντιαίων ανθρώπων-άνθρωποι επτά έως δώδεκα πόδια ψηλό, εξακολουθεί να υπάρχει στα απολιθώματα, εργαλεία και άλλα αντικείμενα που ανακτώνται από αρχαιολογικές ανασκαφές. Giant σκελετικά υπολείμματα έχουν Θαύμασα και μερικές φορές φοβισμένοι ερευνητές και εξερευνητές ήδη από τον 16ο αιώνα.

Nevadacarving

Nevadacarvings

Νεβάδα γλυπτά και έργα τέχνης

Τα αναχώματα και οι γίγαντες

Τα αναχώματα είναι διάσπαρτα σε όλη την Midwest από νότια μέχρι το Τενεσί εκτείνεται βόρεια σε Ουισκόνσιν, δυτικά προς Οκλαχόμα, και ανατολικά στη δυτική Βιρτζίνια. Ανασκαφή περισσότερα αναχώματα έφερε στο φως πολλά ευρήματα και τα ερείπια του μέσου μεγέθους ανθρώπους.

Αλλά έχουν τα μεγαλύτερα αναχώματα έχουν ανακαλυφθεί περιέχει τα σκελετικά υπολείμματα των γιγάντων ... γίγαντες με κόκκινα μαλλιά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μυστηριώδεις αναχώματα σε Midwest: Γίγαντας κατοικίες;

Όμως, σε σχέση με τον αριθμό των αναχωμάτων που υπάρχουν σχεδόν καθόλου έχουν ερευνηθεί. Τα λίγα γιγαντιαία σκελετούς που βρέθηκαν σε ορισμένα έχουν χλευαστικά απορριφθεί ή να καταργηθεί ως εκτροπές. Δέκα και δώδεκα ανθρώπους πόδι δεν χωρούν δογματικές θεωρίες. Συνήθως όταν βρίσκονται γίγαντας σκελετοί από όπου και αν χλεύασε ως φάρσες. Δυστυχώς, ορθόδοξη επιστήμη έχει πάρα πολλά να χάσει από τη διερεύνηση των αναχώματα καλά.

Οι αρχαιολόγοι δεν μπορεί να αρνηθεί ότι οι οικοδόμοι ανάχωμα είναι πραγματικές. Αυτό που αρνούνται είναι τα πράγματα μερικές φορές ανακαλύπτονται μέσα στα αναχώματα.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα και ένα μισό είναι ήδη αποκαλυφθεί ξανά και ξανά ότι ορισμένα από τα αναχώματα, και τα μικρά πυραμίδες, είναι τα νεκροταφεία των τεράστιων άνδρες συχνά οκτώ πόδια ή ψηλότερα, που είχε ένα πολύ εξελιγμένο πολιτισμό. Μερικοί από τους γίγαντες έχουν βρεθεί φορώντας πανοπλία δέρμα περίπλοκα και έχουν θαφτεί με τα σπαθιά. Ένα τέτοιο γίγαντα βρέθηκε κοντά στο Σπύρο ανάχωμα στην Οκλαχόμα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1930.

transportinggiantskull

Undated φωτογραφία των ανδρών που μεταφέρουν γιγαντιαίο κρανίο.

Παράξενη λογαριασμό του Σαν Ντιέγκο Ένωσης

Σύμφωνα με το Σαν Ντιέγκο της Ένωσης, 5 Αυγ 1947, οι μουμιοποιημένο ερείπια των γιγάντων ανακαλύφθηκαν θαμμένα κοντά στην έρημο της Αριζόνα-Νεβάδα-Καλιφόρνια. Λείψανα των γιγάντων ήταν ακόμα ντυμένοι με παράξενα δερμάτινων ενδυμάτων. Η ομάδα των εξερευνητών διστακτικά της τα λείψανα, όπως περίπου 80.000 ετών.

Λάβλοκ-κρανίου

Κρανίο γίγαντα βρέθηκε

Το έτος ήταν 1931 και ένας συνταξιούχος γιατρός Σινσινάτι, F. Bruce Russell, βρέθηκε τυχαία πολλές σήραγγες που βρίσκονται κοντά στην Κοιλάδα του Θανάτου. Ανίκανος να επιστρέψει στην περιοχή μέχρι το 1947, ζήτησε τη βοήθεια του Δρ Ντάνιελ Σ Bovee-ο άνθρωπος που είχε αποκαλύψει κατοικίες γκρεμό Νέο Μεξικό στον κόσμο μέσω διαφόρων μακροσκελή άρθρα που εμφανίζονται στο περιοδικό National Geographic.

Με τη βοήθεια του Δρ Bovee, ο Δρ Ράσελ ανακτηθούν τα λείψανα πολλών γίγαντες με ύψος που κυμαίνεται 8-9 πόδια.

giantjawhuman

Απεικόνιση της γνάθου γίγαντα με εκείνη ενός homo-σάπιενς.

"Αυτές οι γίγαντες», είπε ο Χιλ, «είναι ντυμένοι με ρούχα που αποτελείται από ένα μεσαίου μήκους σακάκι και παντελόνι που εκτείνεται ελαφρώς κάτω από τα γόνατα. Η υφή του υλικού λέγεται ότι μοιάζουν με γκρι βαμμένα ασκούς, αλλά προφανώς ελήφθη από ένα ζώο άγνωστος [για εμάς] σήμερα ».

Ποιοι ήταν αυτοί οι μυστηριώδεις ανθρώπους που περιπλανιόταν Αμερική πολύ πριν τα μαμούθ εξαφανίστηκαν; Ήταν οι πρόγονοί μας ή άλλη φυλή των ανθρώπων, όπως οι Νεάντερταλ;

Κόκκινα μαλλιά γίγαντες ανακαλύφθηκε στην Κίνα πάρα πολύ

Δεν έχει πολύ περισσότερα είναι γνωστά για αυτούς τους γίγαντες της Βόρειας Αμερικής πέρα ​​από αυτό που είναι κοινή εδώ, εκτός για ένα πιο ενδιαφέρον γεγονός:

19mummy_600

Φωτογραφία του 9-πόδι, κόκκινα μαλλιά γυναικεία μούμια ... από την Κίνα!

mummy10mi7

Περίπου είκοσι χρόνια πριν στη βόρεια Κίνα αρχαιολογική ανασκαφή ενός πανεπιστημίου σκόνταψε πάνω στα νεκροταφεία των είκοσι δύο παράξενο, γιγαντιαία άνδρες. Κάθε γίγαντας είχε κάποτε έφτασαν σχεδόν τα 12 πόδια υψηλό και το καθένα garbed στο παράξενο δέρμα πανοπλία? γύρω από αποξηραμένα κρανία τους κρέμασαν μακρά σκέλη των μαλλιών ... κόκκινα μαλλιά.

ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΒΙΝΤΕΟ

Εδώ είναι μια παρουσίαση TEDx για τα γεγονότα ότι μια φυλή γιγάντων φορά κατοικημένες Βόρεια Αμερική ο οποίος έχτισε θόλους και αναχώματα όλη τη Νέα Αγγλία και πολλές άλλες χώρες, οι οποίες αστρονομικά ευθυγραμμισμένο με το φεγγάρι και αστέρια και συχνά είχε ένα παράθυρο ανοιχτό για το Χειμερινό Ηλιοστάσιο , όταν ο ήλιος έπεσε δεξιά στο διάδρομο.

Αυτή η παρουσιάστρια αν και κάπως βιαστικά στην παρουσίασή του (προθεσμία) και συναισθηματικά αναστατωμένος σχετικά με τη διαφθορά στην "Ιστορική Σαλόνι» , υπογραμμίζει επίσης τις συγκαλύψεις της Ανώτατης Academia, σε αυτή την περίπτωση το «επαινείται« Smithsonian Institute, το οποίο είναι στην πραγματικότητα η οι περισσότεροι μη-ακαδημαϊκούς, μη-έρευνα, συγκάλυψη ίδρυμα της Αμερικής!

Το Smithsonian λαμβάνει όλες τις ανωμαλίες, όπως γίγαντας σκελετοί, και συστηματικά "εξαφανίζεται" τους. Έτσι, αν τύχει να βρείτε ένα άλλο γιγάντιο σκελετό, ΜΗΝ το δώσει στο Smithsonian, γιατί ποτέ δεν θα το ξαναδώ! Αλίμονο σ 'αυτές τις ψευδείς παράδειγμα πιέζει Δαρβινισμός φορείς που διαπράττουν εγκλήματα κατά του δημόσιου συμφέροντος και τα αρχαιολογικά ευρήματα και ιστορικές γνώσεις! Αλλά τι να κάνουμε! Nuff είπε!

Και εκτός από Danicken της ΕΤ disinfo και Τσίλντρες Νέα Agery, αυτή η επόμενη μικρού μήκους ταινία αποδεικνύει ότι γίγαντες στο Ιστορικό Academia είναι ανεπιθύμητες για την ιστορία που μας διδάσκουν στα σχολεία και τα πανεπιστήμια! Γιατί;

Επειδή οι ​​γίγαντες που βρέθηκαν στην Αγία Γραφή! Και αν «γίγαντες δεν υπάρχουν», τότε η «Βίβλος θα είναι ένας μύθος ίδια δυσφήμιση." Ακριβώς εκεί έχετε την αληθινή κίνητρο για την καταστολή των γιγάντων, γίγαντας αρχαιολογία με πολιτικά ορθό Academia, και τις προσπάθειές τους για να τους θέσει εκτός από το ιστορικό ρεκόρ! Δεν είμαστε πλύση εγκεφάλου, όσο είμαστε συστηματικά ψέματα να! Το ίδιο πράγμα;

«ΑΡΧΑΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ υφίστατο»

Παράδεισος Δημοσίευση συμπεράσματα:

was 600 years old when he boarded the Ark, and lived 350 years more after the Deluge, until the ripe age of 950 . Νώε και οι τρεις γιοι του μπορεί να ήταν υψηλότερο ανάστημα από τους άνδρες σήμερα, και έζησαν πολύ περισσότερο! Νώε ήταν 600 χρονών όταν επιβιβάστηκαν την κιβωτό, και έζησε 350 χρόνια πιο μετά τον κατακλυσμό, μέχρι την ώριμη ηλικία των 950. Το πρώτο του γιους Χαμ , Σημ, Yapheth ως εκ τούτου ήταν μεγαλύτερες από ό, τι σήμερα, καθώς και. myth! Μετά την πλημμύρα του Νώε λέγεται ότι είχε περισσότερα από 50 παιδιά (βλέπε ταξίδια του Νώε στην Ευρώπη) , ένας αριθμός των οποίων ήταν γίγαντες και κάλεσε τους Τιτάνες στην ελληνική μύθος!

Όσιρις

Mizraim / Osyris / Δία

, Mizraim (Egypt), Phut (Libya), Lud , and Cush (Ethiopia) Egypt is still called 'Misr' today, and Mizraim was adopted as god by the Greeks as their top god Zeus ! Χαμ ήταν ο πατέρας του Χαναάν , Mizraim (Αίγυπτος), Πουτ (Λιβύη), Λουντ, και Χους (Αιθιοπία) Αίγυπτος εξακολουθεί να ονομάζεται «Misr» σήμερα, και Mizraim εγκρίθηκε ως θεός από τους Έλληνες ως κορυφαία θεό τους τον Δία !
Mizraim στην παλιά αιγυπτιακή Βασίλειο ονομάστηκε Osyris που σκοτώθηκε ο γιος του, στη συνέχεια εκδικήθηκε από την κορυφή η σύζυγός του Ίσις μέσω του / τον δεύτερο γιο της τον Ηρακλή , ο οποίος σκότωσε τον αδελφό του, και όλα αυτά ήταν γίγαντες. Νωρίς απογόνους του Νώε έζησε επίσης πολύ περισσότερο από ό, τι σήμερα, τουλάχιστον ένα ζευγάρι ή περισσότερες αιώνες, μέχρι τον Αβραάμ ο οποίος έζησε μόνο περίπου 150 χρόνια, αλλά γνώριζε προσωπικά τον Σημ!

ChronusCastratesUranus

) Castrates Ouranus (NOAH) Ο Κρόνος ( Ham ) ευνουχίζει Ouranus (Noah)

50 νέα γιους του Νώε, που γεννήθηκαν μετά την πλημμύρα , κλήθηκαν Τιτάνες! or Kronus (the timekeeper) and boasted of having castrated ' Ouranos' (Noah) his father, a pure embellishment of the Genesis story that he disrespected his father when he found him drunk from wine and naked in his open tent. Στην ελληνική μυθολογία Τιτάν είναι επίσης ένα άλλο όνομα για τον Σημ που έζησε 600 χρόνια! Χαμ ονομαζόταν Κρόνο ή Κρόνος (ο χρονομέτρης) και καυχήθηκε ότι έχει ευνουχιστεί «Ουρανός» (Νώε) πατέρα του, μια καθαρή εξωραϊσμός της Γένεσης ιστορία που ο ίδιος disrespected του Ο πατέρας, όταν τον βρήκε μεθυσμένος από το κρασί και γυμνός σε ανοιχτή σκηνή του.

Drunken_noah Ιάφεθ κάλεσαν Yapheti, (PraYapethi στην Αρχαία Ινδία) και ο Δίας ή ο Ιανός από τους Ρωμαίους. Μπορείτε να φανταστείτε τη σύγχυση για να αποκρυπτογραφήσουν όλους τους μύθους πίσω στην αρχική πραγματική ιστορία τους.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, όλα τα πρωτότυπα απόγονοι των επιζώντων Κατακλυσμό του Νώε και της συζύγου (Ουρανός και Γαία) ήταν πολύ καλά τον κατακλυσμό και την άμεση πατριάρχες τους Σημ, Yaphet και ζαμπόν, ακόμη και αν οι Αιγύπτιοι και άλλοι Hamites, καθώς και η από αυτούς που έχουν μολυνθεί Έλληνες , αγανάκτησε ότι πνιγμό κρίση του Θεού του primo-πατριάρχες τους, καθώς και snubbing Νώε του Χαμ για ασέβεια!

Poseidon_sculpture_Copenhagen_2005

Ποσειδώνας ή Σιδώνα γιος του Χαναάν

(Chna), Cush (Kish), Nimrod (Nimrud), Mizraim (Zeus), Hercules , Atlas (founder of Atlantis), Sidon ( Poseidon ), Yapheti , Isis , Titans, and Olympians, Oceanides, Pleiadens, Manu , Athena , Fuxi & Nüwa , etc. Οι περισσότεροι από αυτούς στράφηκε μακριά από την οικογένεια θρησκεία της αγάπης για τους Δημιουργού , με τη λατρεία και θεοποίηση της δικής τους πατριάρχες Ζαμπόν, Χαναάν (Chna), Χους (Kish), Nimrod (Nimrud), Mizraim (Ζευς), ο Ηρακλής , Atlas ( ιδρυτής της Ατλαντίδας), τη Σιδώνα ( Ποσειδών ), Yapheti, Isis, Τιτάνες, και Ολυμπιονίκες, Ωκεανίδες, Pleiadens, Μανού , Αθηνά, Fuxi & Nuwa, κ.λπ.

και, ως εκ τούτου ...

πίθηκος-man-line-up-1

(Επισκέφτηκε 2.430 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)

Σχετικές Θέσεις:

5 σχόλια για «εκπληκτική πόλεμο της Αμερικής κατά των κανίβαλος γίγαντες"

 1. 6 Αυγούστου, 2012 στις 07.19π.μ.

  Αυτό είναι ένα θέμα που ποτέ δεν παύει να συναρπάζει και να με πάρει για να σκεφτόμαστε τι πραγματικά έχει συμβεί και μπορεί ακόμα να συμβαίνει στην ιστορία των λαών δίποδοι στη γη. Είναι σαφές ότι ένα παλαιότερο, πιο εκπληκτικό Δύση υπήρχε και η πραγματική μας ιστορία στα κράτη προηγείται κατά πολύ το 1492 και έχει αποφεύγουν εντελώς από το Χόλιγουντ, σημαντικές ειδήσεις (λεγόμενη), και την ιστορία γενικότερα. Δεν έχω καμία αμφιβολία τέτοιες άνδρες ή φήμη γύριζαν τον κόσμο και μπορεί ακόμη να είναι στα πρόθυρα να το κάνει ξανά.

 2. Ράντι Μπαρνς Κ
  23 Μαΐου 2013 στις 17:29

  Τέρενς, οι περισσότερες από τις εικόνες σε αυτό το άρθρο είναι σπασμένα. . . Σίγουρα θα μου άρεσε να τους δει και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για αυτό το site ...
  http://powerpointparadise.com/blog/2011/04/americas-astonishing-war-against-the-cannibal-giants/

 3. Power Point Παράδεισος
  23 Μαΐου 2013 στις 22:51

  Χάρη Randy! Μήπως δεν γνωρίζουν ότι ακόμα. Θα δω αν μπορώ να τα αντικαταστήσει με άλλα αλήθεια φωτογραφίες. Ο Θεός να ευλογεί!

 4. Estrella
  25 Φλεβάρη, 2014 στις 7:49 π.μ.

  Γεια σου, έψαχνα στο site σας: http://powerpointparadise.com/ppheavy.htm
  και λήψη ΜΕΛΛΟΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Μέρος 1 συν το αρχείο βίντεο. zip (επίσης μέρος 2), αλλά μόλις κατεβάσετε, δεν λειτούργησε, ακόμη και μετά τη χρήση του Microsoft PowerPointViewer που σας προτείνουμε για σχέδια προτεραιότητας των Windows 97, 2003 ... ..7)
  Μου άρεσε πολύ το νέο βίντεο του Δανιήλ 12, γι 'αυτό ήθελα να δω και άλλα νέα PPTs σας Δανιήλ που ενημερώνονται.
  Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω αν there¡sa τρόπο μπορώ να πάρω αυτή την εργασία. Χρησιμοποιώ τα Windows 7.

  GBY. Αγάπη, Estrella

 5. Power Point Παράδεισος
  25 Φλεβάρη, 2014 στις 14:03

  Γεια Estrella, ευχαριστώ για την καλοσύνη σας.
  Θα εξετάσουμε το θέμα, αλλά αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο, όπως έχω άλλα πράγματα στο πιάτο μου αυτή τη στιγμή. Ελάτε πίσω και να κάνουν check-in λίγο. GBY πάρα πολύ! Αγάπη, Lu
  PS: Δεν ήξερα ότι είχα ένα βίντεο στο Δανιήλ 12; Ποια είναι η σχέση;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *