Εκπληκτικό πόλεμο της Αμερικής κατά των κανιβάλων γίγαντες

Ένας από τους μεγαλύτερους πολέμους όλων των εποχών δεν μπορεί να βρεθεί στα βιβλία της ιστορίας: καταπληκτικό πόλεμο της Αμερικής ενάντια στους γίγαντες.

ScreenHunter 189 Americas astonishing war against the cannibal giants Ιθαγενείς Αμερικάνοι και οι γίγαντες κανίβαλος

Τα αρχικά "Indian Wars" δεν ήταν μεταξύ των ΗΠΑ Γολγοθά και Native American φυλές, αλλά και μεταξύ των ινδικών εποίκων και τις αρχικές τους Ιθαγενείς Αμερικανούς: ο γίγαντας κοκκινομάλλα κανίβαλοι.

Χιλιάδες χρόνια πριν, οι γίγαντες περιπλανιόταν στη Δύση. Αργού στρατόπεδά τους και άγριο τρόπο τρομοκρατούσαν τα πρώτα μητρική άποικοι που είχαν περιπλανήθηκε σε όλη την χερσαία γέφυρα στην ήπειρο της Βόρειας Αμερικής και προς τα νότια και τα δυτικά σε αυτό που αργότερα έγινε η Δύση και η Μεγάλη Southwest των Ηνωμένων Πολιτειών.

Φυλές μιλούν ακόμη των αρχαίων ημέρες, όταν οι πρόγονοί τους πολέμησαν απεγνωσμένα μάχες ενάντια στην λεηλατώντας loping γίγαντες-μερικά πανύψηλα 12-πόδια ψηλά ή ψηλότερα, ότι περιπλανιόταν στη γη άγρια ​​επίθεση οικισμούς, βάναυσα μεταφέρουν μακριά ουρλιάζοντας τις γυναίκες και τα παιδιά θρήνος για τα τρόφιμα.

Τα κόκκινα μαλλιά γίγαντες ήταν 12 πόδια ψηλό

indian shadow Americas astonishing war against the cannibal giants

Οι Paiutes, ένα Native American-φυλή ιθαγενών σε τμήματα της Νεβάδα, Γιούτα και Αριζόνα, είπε νωρίς λευκοί άποικοι για τις μάχες των προγόνων τους με την άγρια ​​φυλή των λευκών, κοκκινομάλλα γίγαντες. Σύμφωνα με τις Paiutes, οι γίγαντες που ζουν στην περιοχή.

giant skeletons chart Americas astonishing war against the cannibal giants

Διάγραμμα του γίγαντα σκελετούς που βρέθηκαν σε όλο τον κόσμο.

Οι Paiutes ονόμασε το γίγαντες Si-Te-Cah που σημαίνει κυριολεκτικά τούλι-eaters. Το τούλι είναι ένα ινώδες φυτό νερό οι γίγαντες ύφανε με σχεδίες για να ξεφύγουν από τις συνεχείς επιθέσεις Paiutes. Χρησιμοποίησαν τις σχεδίες για να περιηγηθείτε σε ολόκληρη ό, τι απέμεινε από τη λίμνη Lahontan.

Σύμφωνα με τις Paiutes, τα κόκκινα μαλλιά γίγαντες ήταν τόσο ψηλά όπως 12 πόδια και ήταν ένας φαύλος, απρόσιτο ανθρώπους που σκότωσαν και έφαγαν συλληφθεί Paiutes ως τρόφιμα.

Οι Paiutes είπε στους πρώτους αποίκους που μετά από πολλά χρόνια πολέμου, όλες οι φυλές της περιοχής τελικά ενώθηκαν για να απαλλαγούν από τους γίγαντες.

NevadaCaveRedhair Americas astonishing war against the cannibal giants

Σπήλαιο Νεβάδα, όπου βρέθηκαν ερείπια γιγάντων »

Μια μέρα, καθώς κυνήγησε τα λίγα εναπομείναντα κόκκινα μαλλιά εχθρό, οι γίγαντες φυγή κατέφυγαν σε μια σπηλιά. Οι φυλετικές πολεμιστές απαίτησε εχθρό τους βγει και να πολεμήσει, αλλά οι γίγαντες αρνείται επίμονα να εγκαταλείψει το ιερό τους.

Απογοητευμένοι στο να μην νικήσει τον εχθρό τους με την τιμή, οι φύλαρχοι πολεμιστές είχαν γεμίσει την είσοδο στο σπήλαιο με το πινέλο και στη συνέχεια έβαλε φωτιά σε μια προσπάθεια να αναγκάσει τους γίγαντες έξω από το σπήλαιο.

Οι λίγοι που προέκυπτε ήταν αμέσως σκοτώθηκε με ομοβροντίες των βελών. Οι γίγαντες που παρέμεινε μέσα στο σπήλαιο πέθαναν από ασφυξία.

Αργότερα, ένας σεισμός συγκλόνισε την περιοχή και την είσοδο του σπηλαίου κατέρρευσε, αφήνοντας μόνο αρκετό χώρο για τις νυχτερίδες να εισέλθουν και να κάνουν το σπίτι τους

Αποδεικτικά στοιχεία των γιγάντιων ανθρώπων-ανθρώπων επτά έως δώδεκα πόδια ψηλά-εξακολουθεί να υπάρχει στα απολιθώματα, εργαλεία και άλλα αντικείμενα που ανακτώνται από αρχαιολογικές ανασκαφές. Giant σκελετικά υπολείμματα έχουν Θαύμασα και μερικές φορές τρομάζει τους ερευνητές και εξερευνητές ήδη από τον 16ο αιώνα.

Nevadacarving Americas astonishing war against the cannibal giants

Nevadacarvings Americas astonishing war against the cannibal giants

Νεβάδα γλυπτά και έργα τέχνης

Τα αναχώματα και οι γίγαντες

Τα αναχώματα είναι διάσπαρτα σε όλη την Midwest από νότια μέχρι το Tennessee που εκτείνεται προς τα βόρεια σε Ουισκόνσιν, δυτικά προς Οκλαχόμα, και ανατολικά στη Δυτική Βιρτζίνια. Ανασκαφή περισσότερα αναχώματα έφερε στο φως πολλά ευρήματα και τα ερείπια του μέσου μεγέθους των ανθρώπων.

Αλλά έχουν τα μεγαλύτερα αναχώματα έχουν ανακαλυφθεί που περιέχει τα σκελετικά υπολείμματα των γιγάντων ... γίγαντες με τα κόκκινα μαλλιά.

Serpent Mound1 HRoe 2005 300x224 Americas astonishing war against the cannibal giants

Μυστηριώδεις αναχώματα στην Midwest: Giant κατοικίες;

Ωστόσο, σε σχέση με τον αριθμό των αναχώματα που υπάρχουν σχεδόν καθόλου έχουν ερευνηθεί. Τα λίγα γιγαντιαία σκελετούς που βρέθηκαν σε ορισμένα έχουν χλευαστικά απορριφθεί ή να καταργηθεί ως εκτροπές. Δέκα και δώδεκα ανθρώπους πόδι δεν χωρούν δογματικές θεωρίες. Συνήθως, όταν γίγαντας σκελετοί που βρέθηκαν από όπου και αν χλεύασε ως φάρσες. Δυστυχώς, ορθόδοξη επιστήμη έχει πάρα πολλά να χάσει από τη διερεύνηση των αναχώματα καλά.

Οι αρχαιολόγοι δεν μπορεί να αρνηθεί ότι οι κατασκευαστές ανάχωμα είναι πραγματικές. Αυτό που αρνούνται είναι τα πράγματα μερικές φορές ανακαλύφθηκε μέσα στα αναχώματα.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα και ένα μισό είναι ήδη αποκαλυφθεί ξανά και ξανά ότι ορισμένα από τα αναχώματα και οι μικρές πυραμίδες-είναι τα νεκροταφεία των τεράστιων άνδρες συχνά οκτώ πόδια ή ψηλότερα που είχε ένα πολύ εξελιγμένο πολιτισμό. Μερικοί από τους γίγαντες έχουν βρεθεί φορώντας πανοπλία δέρμα περίπλοκα και έχουν θαφτεί με τα ξίφη. Ένας τέτοιος γίγαντας βρέθηκε κοντά Spiro Mound στην Οκλαχόμα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1930.

transportinggiantskull Americas astonishing war against the cannibal giants

Αχρονολόγητο φωτογραφία των ανδρών που μεταφέρουν γίγαντα κρανίο.

Παράξενη λογαριασμό του San Diego Ένωσης

Σύμφωνα με την εφημερίδα San Diego Union, 5 Αυγ. 1947, οι μουμιοποιημένο ερείπια των γιγάντων ανακαλύφθηκαν θαμμένα κοντά στην έρημο της Αριζόνα-Νεβάδα-Καλιφόρνια. Απομεινάρια των γιγάντων ήταν ακόμα ντυμένοι με παράξενα δερμάτινα ενδύματα. Η ομάδα των εξερευνητών διστακτικά της τα λείψανα, όπως σχεδόν 80.000 ετών.

lovelock skull Americas astonishing war against the cannibal giants

Κρανίο Giant βρήκε

Το έτος ήταν 1931 και ένας συνταξιούχος γιατρός Σινσινάτι, F. Bruce Russell, βρέθηκε τυχαία πολλές σήραγγες που βρίσκονται κοντά κοιλάδα του θανάτου. Δεν μπορούν να επιστρέψουν στην περιοχή μέχρι το 1947, ζήτησε τη βοήθεια του Δρ Daniel S. Bovee-ο άνθρωπος που είχε αποκαλύψει κατοικίες γκρεμό Νέο Μεξικό προς τον κόσμο μέσω διαφόρων μακροσκελή άρθρα που εμφανίζονται στο περιοδικό National Geographic.

Με τη βοήθεια του Δρ Bovee, ο Δρ Ράσελ ανέκτησε τα ερείπια πολλών γίγαντες με ύψος που κυμαίνεται 8-9 μέτρα.

giantjawhuman Americas astonishing war against the cannibal giants

Αποτύπωση της γνάθου γίγαντα με εκείνη ενός ομο-σάπιενς.

"Οι γίγαντες», είπε ο Χιλ, "είναι ντυμένοι με ρούχα που αποτελούνται από ένα μεσαίου μήκους σακάκι και παντελόνι που εκτείνεται ελαφρώς κάτω από τα γόνατα. Η υφή του υλικού λέγεται ότι μοιάζουν με γκρι βαμμένα ασκούς, αλλά προφανώς ελήφθη από ένα ζώο άγνωστο [για μας] σήμερα. "

Ποιοι ήταν αυτοί οι μυστηριώδεις ανθρώπους που περιπλανιόταν Αμερική πολύ πριν τα μαλλιαρά μαμούθ εξαφανίστηκαν; Ήταν οι πρόγονοί μας ή άλλη φυλή των ανθρώπων, όπως οι Νεάντερταλ;

Κόκκινα μαλλιά γίγαντες ανακαλύφθηκε στην Κίνα πάρα πολύ

Δεν υπάρχουν και πολλά είναι γνωστά για αυτούς τους γίγαντες της Βόρειας Αμερικής πέρα ​​από αυτά που είναι κοινά εδώ εκτός από ένα πιο ενδιαφέρον γεγονός:

19mummy 600 Americas astonishing war against the cannibal giants

Φωτογραφία από 9 ποδών, κοκκινομάλλα γυναίκα μούμια ... από την Κίνα!

mummy10mi7 Americas astonishing war against the cannibal giants

Περίπου είκοσι χρόνια πριν, στη βόρεια Κίνα αρχαιολογική ανασκαφή ενός πανεπιστημίου σκόνταψε πάνω στα νεκροταφεία των είκοσι δύο παράξενα, γιγαντιαία άνδρες. Κάθε γίγαντας κάποτε έφτασαν σχεδόν τα 12 μέτρα ύψος και το καθένα που ντύνονται με παράξενα δερμάτινη πανοπλία? γύρω αποξηρανθούν τα κρανία τους κρέμασαν μακρά σκέλη της τρίχας ... κόκκινα μαλλιά.

GIANTS ΒΙΝΤΕΟ

Εδώ είναι μια παρουσίαση TEDx για τα γεγονότα ότι μια φυλή γιγάντων φορά κατοικημένες Βόρεια Αμερική που χτίστηκε θόλους και αναχώματα σε όλη τη Νέα Αγγλία και πολλές άλλες χώρες, οι οποίες αστρονομικά ευθυγραμμιστεί με τη Σελήνη και τα αστέρια και συχνά είχε ένα παράθυρο ανοιχτό για το Χειμερινό ηλιοστάσιο , όταν ο ήλιος έπεσε δεξιά στο διάδρομο.

Αυτό παρουσιαστής αν και κάπως βιαστικά στην παρουσίασή του (προθεσμία) και συναισθηματικά αναστατωμένος για τη διαφθορά στην "Ιστορική Σαλόνι" , επισημαίνει επίσης τις συγκαλύψεις της Ανώτατης Academia, σε αυτή την περίπτωση, το "επαινείται« Smithsonian Institute, το οποίο είναι στην πραγματικότητα η οι περισσότεροι μη-ακαδημαϊκή, μη-έρευνα, COVER-UP ίδρυμα της Αμερικής!

Το Smithsonian λαμβάνει όλες τις ανωμαλίες, όπως γίγαντας σκελετοί και συστηματικά "εξαφανίζεται" τους. Έτσι, αν τύχει να βρείτε ένα άλλο γιγάντιο σκελετό, ΜΗΝ το δώσει στο Smithsonian, γιατί ποτέ δεν θα το ξαναδώ! Αλίμονο σε αυτούς τους ψευδείς παράδειγμα πιέζει Δαρβινισμός φορείς που διαπράττουν εγκλήματα κατά του δημόσιου συμφέροντος και τα αρχαιολογικά ευρήματα και ιστορικές γνώσεις! Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε! Nuff said!

Και εκτός από Danicken της ET disinfo και Childress Νέα Agery, αυτό το επόμενο μικρού μήκους ταινία αποδεικνύει ότι γίγαντες στην ιστορική Academia είναι ανεπιθύμητες για την ιστορία μας διδάσκουν σε σχολεία και πανεπιστήμια! Γιατί;

Επειδή οι ​​γίγαντες που βρέθηκαν στην Αγία Γραφή! Και αν «γίγαντες δεν υπάρχει", τότε το "Αγία Γραφή θα ήταν ένας μύθος απαξιώνει το ίδιο." Ακριβώς εκεί έχετε την πραγματική κίνητρο για την καταστολή των γιγάντων, γίγαντας αρχαιολογία της πολιτικώς ορθή Academia, και τις προσπάθειές τους για να τους θέσει εκτός από το ιστορικό ρεκόρ! Δεν είμαστε πλύση εγκεφάλου, όσο είμαστε συστηματικά ψέματα στο! Το ίδιο πράγμα;

«ΑΡΧΑΙΑ GIANTS υφίστατο»

Paradise Δημοσίευση συμπεράσματα:

was 600 years old when he boarded the Ark, and lived 350 years more after the Deluge, until the ripe age of 950 . Νώε και οι τρεις γιοι του μπορεί να ήταν υψηλότερο ανάστημα από τους άνδρες σήμερα, και έζησε πολύ περισσότερο! Νώε ήταν 600 χρονών όταν επιβιβάστηκαν την κιβωτό, και έζησε 350 χρόνια πιο μετά Κατακλυσμού, μέχρι την ώριμη ηλικία των 950. Επομένως, ο πρώτος γιους Χαμ, Σημ, Yapheth ήταν μεγαλύτερες από ό, τι σήμερα, καθώς και. Μετά τον κατακλυσμό του Νώε λέγεται ότι είχε 50 περισσότερα παιδιά (βλ. τα ταξίδια του Νώε στην Ευρώπη) , ένας αριθμός των οποίων ήταν γίγαντες και κάλεσε τους Τιτάνες στην ελληνική μύθο!

Osiris Americas astonishing war against the cannibal giants

Mizraim / Osyris / Δία

(Egypt), Phut (Libya), Lud , and Cush (Ethiopia) Egypt is still called 'Misr' today, and Mizraim was adopted as god by the Greeks as their top god Zeus ! Χαμ ήταν ο πατέρας του Χαναάν , Mizraim (Αίγυπτος), Phut (Λιβύη), Λουντ, και Χους (Αιθιοπία) Αίγυπτος εξακολουθεί να ονομάζεται «Misr» σήμερα, και Mizraim εγκρίθηκε ως θεός από τους Έλληνες ως κορυφαίο θεό Δία !
Mizraim στην παλιά αιγυπτιακή Βασίλειο ονομάστηκε Osyris ο οποίος σκοτώθηκε από το γιο του, στη συνέχεια πήρε την εκδίκησή του από την κορυφή η σύζυγός του Isis μέσω του / τον δεύτερο γιο της Ηρακλή, ο οποίος σκότωσε τον αδελφό του, και όλα αυτά ήταν γίγαντες. Νωρίς απογόνους του Νώε έζησε, επίσης, πολύ περισσότερο από ό, τι σήμερα, τουλάχιστον ένα ζευγάρι ή ακόμα αιώνες, μέχρι τον Αβραάμ, που έζησε μόνο περίπου 150 χρόνια, αλλά γνώριζε προσωπικά τον Σημ!

ChronusCastratesUranus Americas astonishing war against the cannibal giants

Κρόνος (HAM) ευνουχίζει Ouranus (NOAH)

50 νέα γιους του Νώε, που γεννήθηκαν μετά τον Κατακλυσμό, κλήθηκαν Titans! or Kronus (the timekeeper) and boasted of having castrated ' Ouranos' (Noah) his father, a pure embellishment of the Genesis story that he disrespected his father when he found him drunk from wine and naked in his open tent. Στην ελληνική μυθολογία Τιτάν είναι επίσης ένα άλλο όνομα για Σημ που έζησε 600 χρόνια! Χαμ ονομαζόταν Κρόνος ή Kronus (ο χρονομέτρης) και καυχήθηκε ότι έχει ευνουχιστεί «Ουρανός» (Νώε) πατέρα του, μια καθαρή εξωραϊσμό του Genesis ιστορία ότι disrespected του Ο πατέρας, όταν τον βρήκε μεθυσμένος από το κρασί και γυμνός σε δημόσια σκηνή του.

Drunken noah Americas astonishing war against the cannibal giants Ιάφεθ κάλεσαν Yapheti, (PraYapethi στην Αρχαία Ινδία) και ο Δίας ή Janus από τους Ρωμαίους. Μπορείτε να φανταστείτε τη σύγχυση για να αποκρυπτογραφήσουν όλους τους μύθους πίσω στην αρχική αληθινή ιστορία τους.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, όλα τα πρωτότυπα απόγονοι των επιζώντων Κατακλυσμό του Νώε και της συζύγου (Ουρανός και Γαία) ήταν πολύ καλά Κατακλυσμού και η άμεση πατριάρχες τους Σημ, Yaphet και ζαμπόν, ακόμη και αν οι Αιγύπτιοι και άλλοι Hamites, και η από αυτούς που έχουν μολυνθεί Έλληνες, αγανάκτησε ότι ο πνιγμός κρίση του Θεού του primo-πατριάρχες τους, καθώς και snubbing του Νώε Χαμ για ασέβεια!

Poseidon sculpture Copenhagen 2005 Americas astonishing war against the cannibal giants

Ποσειδώνας ή Σιδώνα γιος της Χαναάν

(Chna), Cush (Kish), Nimrod (Nimrud), Mizraim ( Zeus ), Hercules , Atlas (founder of Atlantis), Sidon ( Poseidon ), Yapheti , Isis , Titans, and Olympians, Oceanides, Pleiadens, Manu , Athena , Fuxi & Nüwa , etc. Οι περισσότεροι από αυτούς στράφηκε μακριά από την οικογένεια θρησκεία της αγάπης για τους Δημιουργού , με τη λατρεία και τη θεοποίηση των δικών τους πατριάρχες Ham, Canaan (Chna), Χους (Kish), Nimrod (Nimrud), Mizraim ( Δίας ), Hercules, Atlas ( ιδρυτής της Ατλαντίδας), τη Σιδώνα ( Ποσειδών ), Yapheti, Isis, Τιτάνες, και Ολυμπιονικών, Ωκεανίδες, Pleiadens, Manu , Αθηνά, Fuxi & Nuwa, κλπ.

και ως εκ τούτου ...

ape man line up 1 Americas astonishing war against the cannibal giants

(Επίσκεψη 1.576 φορές, 15 επισκέψεις σήμερα)

Σχετικές Θέσεις:

5 σχόλια για το "εκπληκτικό πόλεμο της Αμερικής κατά των κανιβάλων γίγαντες"

 1. 6 Αυγούστου, 2012 στις 7.19 π.μ.

  Αυτό είναι ένα θέμα που ποτέ δεν παύει να συναρπάζει και να με πάρει για να σκεφτόμαστε τι πραγματικά έχει συμβεί και μπορεί να εξακολουθεί να συμβαίνει στην ιστορία των λαών δίποδοι στη γη. Είναι σαφές ότι ένα παλαιότερο, πιο εκπληκτικό Δύση υπήρχε και η πραγματική μας ιστορία στα κράτη προηγείται κατά πολύ το 1492 και έχει απέφευγε εντελώς από το Χόλιγουντ, σημαντικές ειδήσεις (λεγόμενη), και την ιστορία γενικότερα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τέτοια άτομα ή φήμη περιπλανιόταν στον κόσμο και μπορεί ακόμη να είναι στα πρόθυρα να το κάνουν και πάλι.

 2. Randy K Barnes
  23 Μαΐου 2013 στις 17:29

  Τέρενς, περισσότερες από τις εικόνες σε αυτό το άρθρο είναι σπασμένα. . . σίγουρα θα ήθελε να τους δει και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για αυτό το site ...
  http://powerpointparadise.com/blog/2011/04/americas-astonishing-war-against-the-cannibal-giants/

 3. Power Point Paradise
  23 Μαΐου 2013 στις 22:51

  Χάρη Randy! Μήπως δεν γνωρίζουν ότι ακόμα. Θα δω αν μπορώ να τα αντικαταστήσει με άλλα pics αλήθεια. Ο Θεός να ευλογεί!

 4. Estrella
  25 Φλεβάρη, 2014 στις 7:49 πμ

  Γεια σου, Έψαχνα στο site σας: http://powerpointparadise.com/ppheavy.htm
  και να κατεβάσει ΜΕΛΛΟΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Μέρος 1 PLUS αρχείο βίντεο. zip (επίσης μέρος 2), αλλά μόλις download, αυτό δεν λειτούργησε, ακόμη και μετά τη χρήση του Microsoft PowerPointViewer που σας προτείνουμε για PPs τα Windows 97, 2003 ..... 7)
  Μου άρεσε πολύ το νέο βίντεο του Δανιήλ 12, γι 'αυτό ήθελα να δω άλλα νέα PPTs σας Daniel που ενημερώνονται.
  Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω αν υπάρχει ¡sa τρόπος που μπορώ να πάρω αυτό για να λειτουργήσει. Χρησιμοποιώ τα Windows 7.

  GBY. Αγάπη, Estrella

 5. Power Point Paradise
  25 Φλεβάρη, 2014 στις 14:03

  Γεια Estrella, ευχαριστώ για την καλοσύνη σας.
  Θα εξετάσουμε το θέμα, αλλά θα πάρει κάποιο χρόνο, όπως έχω άλλα πράγματα στο πιάτο μου αυτή τη στιγμή. Γύρνα πίσω και να κάνουν check-in λίγο. GBY πάρα πολύ! Αγάπη, Lu
  PS: Δεν ήξερα ότι είχα ένα βίντεο στο Δανιήλ 12; Ποια είναι η σχέση;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


+ 9 = δεκαέξι