Είναι επικίνδυνο birdflu weaponising ερευνητής Fourchier καλύπτει για περιβόητο κ γρίπη Albert Osterhaus;

Αυτό μάλλον αγορίστικο αναζητούν Ρότερνταμ επιστήμονας στη δεξιά, ο Ρον Fourchier, ο οποίος εργάζεται για τη Μονάδα γρίπη Ερευνών του Ιατρικού Πανεπιστημίου Erasmus στο Ρότερνταμ, σύμφωνα με αναφορές, υποτίθεται ότι είναι αυτός που έχει κάνει δυνητικά θανατηφόρα birdflu πολύ πιο μολυσματική! Αυτό είναι πολύ σοβαρό είδηση! told him, 'You are not going to believe this,but I think we have an airborne H5N1 virus. ' Αλλά εφημερίδες ανέφερε σαν αυτό: "Ρον Fourchier κανονικά ήρεμη και μετρημένη, φάνηκε νευρικός όταν σταμάτησε από το γραφείο του αφεντικού του που του είπε,« Δεν θα το πιστέψεις, αλλά νομίζω ότι έχουμε μια αερομεταφερόμενη ιό H5N1. »
Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν όμως είναι ότι αυτή η απροσδιόριστος αφεντικό είναι η περιβόητη «γρίπη Πάπας" ή "κ Γρίπη »τον εαυτό του, * Καθ. Ο Δρ Albert Osterhaus, ένας άνθρωπος που ασχολούνται με τα προηγούμενα γρίπη και ΠΟΥ σκάνδαλα.

Γιατί είναι το όνομα Osterhaus »δεν αναφέρονται στις περισσότερες εκθέσεις; Είναι Ρον λήψη της ραπ; Πιθανώς για καλούς λόγους, επειδή ως F. William Engdahl έγραψε στις 8 Δεκεμβρίου, 2009, «Ο άνθρωπος με το ψευδώνυμο« Δρ Γρίπη », ο Καθηγητής Albert Osterhaus, του Πανεπιστημίου Erasmus στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας έχει ονομαστεί από την ολλανδική μέσων ερευνητές ως το πρόσωπο στο το κέντρο της παγκόσμιας γρίπη των χοίρων Η1Ν1 της γρίπης Α 2009 πανδημία hysteria.William Engdahl έγραψε,

"Δεν είναι μόνο Osterhaus η σύνδεση πρόσωπο σε ένα διεθνές δίκτυο που έχει χαρακτηριστεί ως η Pharma Μαφίας, είναι το κλειδί σύμβουλος του ΠΟΥ για τη γρίπη και είναι στενά τοποθετηθεί σε προσωπικά κέρδη από τα δισεκατομμύρια ευρώ σε εμβόλια υποτίθεται ότι στοχεύουν στην H1N1."

Κατά τη διάρκεια της γρίπη των χοίρων τρομάξει, η φήμη του πήρε μια βουτιά, όταν προβλήθηκε ο ισχυρισμός ότι ο ίδιος είχε δημιουργήσει φόβους πανδημίας να προωθήσουν τα δικά του επιχειρηματικά συμφέροντα στην ανάπτυξη εμβολίων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η λεγόμενη έρευνα για την Παγκόσμια Υγεία βρωμάει μέχρι εκεί! Ως ένας σχολιαστής έγραψε κάτω από ένα σχετικό άρθρο, «Το Ιατρικό Κέντρο Erasmus πρέπει να εκκενωθεί σαν να είναι η σκηνή ενός πυρηνική κατάρρευση. Όλο το προσωπικό πρέπει να είναι ταινία-αναζήτηση και ανάκτηση δεδομένων. Πρέπει να κάνουμε ένα παράδειγμα του Δρ Ρον Fouchier. Αυτός πρέπει να συλληφθεί και να φυλακιστεί για πολύ πολύ καιρό. Αυτό θα αποτρέψει ελπίζουμε Δρ Φρανκενστάιν συναδέλφους του από τη συνέχιση αυτής της γραμμής της γενοκτονίας της έρευνας. "

Αλλά παρά το γεγονός ότι "έπρεπε να", φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί σε όλο άκρως διεφθαρμένο πολιτικό και ακαδημαϊκό κόσμο της Δύσης! Albert Osterhaus το Μεγάλο Αφεντικό στο Erasmus Med. Center είναι ένα αλλοιωμένο προσωπικότητα ως ένα μάλλον επικίνδυνο άνδρα, ο οποίος επέβλεψε προσωπικά αυτό το έγκλημα κατά της ιατρικής και την ανθρώπινη ηθική των αποφάσεων birdflu αέρα. Birdflu ήταν ήδη πολύ πιο θανατηφόρα από τη γρίπη των χοίρων, αλλά δεν υπήρχε ο φόβος τόσο πολύ, διότι η συχνότητα της πρόσωπο-με-πρόσωπο μόλυνσης ήταν πολύ χαμηλή, γιατί δεν ήταν αερομεταφερόμενα! Αλλά όλα αυτά έχουν αλλάξει τώρα χάρη στην Osterhaus και Fourchier!

Fourchier επιμένει ότι αφύσικο μεταλλάξεις του θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με φυσικό τρόπο, έτσι ένιωθε ότι έπρεπε να το Frankenstein τον εαυτό του! Είπε, "Υπάρχουν αξιοσέβαστη ιολόγοι που νόμιζαν μέχρι πριν από λίγα χρόνια ότι ο H5N1 δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει αερομεταφερόμενα μεταξύ των θηλαστικών, δεν ήμουν πεπεισμένος. Για να αποδείξει αυτά τα παιδιά λάθος, έπρεπε να κάνουν έναν ιό που μεταδίδεται ».

Μια άλλη ιολόγος Δρ W. Ian Lipkin του Πανεπιστημίου Κολούμπια αρνείται την ανάγκη για μια τέτοια καταστροφική έρευνα και απορρίπτει εντελώς το σκεπτικό Δρ Fouchier ότι κάνει ένας ιός να μεταδίδεται σε ένα εργαστήριο αποδείξει ότι μπορεί ή θα συμβούν στη φύση!

"Απαιτούνται για να κάνουν έναν ιό που μεταδίδεται;" χρειάζεται για τι; Στην τύχη διαφυγή του από το εργαστήριο; Για να δημιουργήσετε μια κατάσταση κατά την οποία οποιαδήποτε εγκληματική Big Pharma παραγωγό εμβόλιο μπορεί να έρθει και να κλέψουν; Ή, ακόμη χειρότερα ότι η CIA, Μοσάντ, ή της KGB που σύρετε, για να το χρησιμοποιήσετε σε ανυποψίαστα θύματα ofan εχθρική χώρα;

Βλέποντας το γεγονός ότι Osterhaus και Fourchier κάνουν έρευνα για την ΠΟΥ, η οποία είναι επικίνδυνη από μόνη της, καθώς δύσκολα μπορεί να εμπιστευθεί ο ΠΟΥ, υπό το φως των τακτικές εκφοβισμού εγγραφή τους κατά τη διάρκεια της υπόθεσης γρίπη των χοίρων, όπου έκαναν H1N1 ακούγεται πιο επικίνδυνη από την εποχική γρίπη , ενώ ήταν λιγότερο. Πιθανώς υπάρχουν μεγάλες επιχειρήσεις Pharma συμφέροντα που παρεισφρέουν στις αίθουσες του ΠΟΥ και προφανώς με τον κ γρίπης!
Γιατί; Επειδή Erasmus αφεντικό, η «Γρίπη Πάπας» έχει όλες τις συνδέσεις στο Big Pharma η οποία θα ευημερήσει δυνατά από μια απόδραση από την "τύχη" της εν λόγω θανατηφόρου Birdlu, έτσι ώστε να μπορεί να κάνει κυριολεκτικά μια δολοφονία και να αποκομίσουν δισεκατομμύρια δολάρια για τα εμβόλια που δύσκολα θα εργαστούν ούτως ή άλλως! Και αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί!

Fourchier είπε, "Γνωρίζοντας ότι ο κίνδυνος είναι πραγματικός θα πρέπει να οδηγούν τις χώρες όπου ο ιός κυκλοφορεί στα πτηνά να λάβει επείγοντα μέτρα για την εξάλειψή της, είπε. Και γνωρίζοντας ποιες μεταλλάξεις οδηγούν σε μεταδοτικότητα θα πρέπει να βοηθήσει τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι παρακολουθούν τη γρίπη των πτηνών να αναγνωρίσει εάν και πότε ένα στέλεχος που κυκλοφορεί αρχίζει να αναπτύσσει δυναμικό πανδημίας. »
Λοιπόν, δεν ήταν ένας πραγματικός κίνδυνος και πριν, αλλά τώρα είναι. Το τζίνι βγήκε από το μπουκάλι! Τώρα είναι απλά περιμένουν για τις παραγγελίες για να πάει να πετούν γύρω και να μολύνουν τον κόσμο!

"Δεν μπορείτε να ξέρετε ποιος μπορεί να προσπαθήσουν να δημιουργήσετε εκ νέου Η5Ν1", δήλωσε ο Michael T. Osterholm, διευθυντής του Κέντρου Λοιμωδών Νοσημάτων Έρευνας και Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα.

Richard H. Ebright, καθηγητής χημείας και των βιολογικών όπλων ειδικός στο Πανεπιστήμιο Rutgers έχει μακρά αντιτάσσονταν σε τέτοια έρευνα. Ο ίδιος προειδοποίησε ότι τα μικρόβια που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως βιολογικών όπλων είχε ήδη απελευθερωθεί ακούσια εκατοντάδες φορές από τα εργαστήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και προέβλεψε ότι το ίδιο θα συμβεί με το νέο ιό. Είπε ότι όταν άκουσε την είδηση, "Αυτή η έρευνα δεν θα πρέπει να έχει γίνει! Θα ξεφύγει αναπόφευκτα, και μέσα σε μια δεκαετία! "

Αυτό είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, και οι Ολλανδοί ή ευρωπαϊκό ιατρικές αρχές θα έπρεπε να κάνει μια ποινική έρευνα για τους οποίους η εν λόγω έρευνα Φρανκενστάιν επετράπη να γίνει καθόλου. Αλλά εμείς δεν κρατάτε την αναπνοή μας, όπως η Big Pharma έχει θανατηφόρα πλοκάμια του σε Υπουργεία Υγείας και Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών σε όλο τον κόσμο, του οποίου offcials βολικά λιπαίνονται από το "ερευνητικές επιχορηγήσεις" και "ευγένεια κεφάλαια" και άλλα τέτοια ευφημισμούς. Ως ανάδοχος σε μία χώρα μου εμπιστεύτηκε, "ο μόνος τρόπος για να βρουν δουλειά είναι να πληρώσει κυβερνητικούς αξιωματούχους κάποια έξτρα μπόνους!"

Τώρα που κατέχουν μια τόσο επικίνδυνη γρίπη, που χωρίς αμφιβολία θα επιβάλλει νομότυπα εμβολιασμοί μόλις μας χτυπά, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να μας κάνουν ακόμη πιο άρρωστος, αλλά η Big Pharma αφεντικά ακόμη πλουσιότεροι. Ωστόσο, υπάρχουν σχεδόν καθόλου διαδηλώσεις που προκύπτουν μέχρι στιγμής.

Τώρα όλοι εμείς οι άνθρωποι στον κόσμο έχουν μειωθεί σε συνεδρίαση πάπιες περιμένουν το αναπόφευκτο να συμβεί. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα, εκτός από το να διαμαρτύρονται ή sueing τους, είναι να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιώσουν τα συστήματα imunity μας, γιατί Airborne γρίπης των πτηνών είναι εδώ για να μείνει και πιθανώς στο δρόμο του! Προφανώς! Αλλά όταν χτυπά, φροντίστε να στείλει τον κ Osterhaus και ο κ Fourchier ένα ευχαριστώ κάρτα, ώστε να μπορούν τουλάχιστον να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους στα μάτια του Θεού, επειδή η βοήθεια του ανθρώπου και ιδιαίτερα κυβέρνηση φαίνεται πολύ μάταιη αυτές τις μέρες . Μπορείτε να ξεκινήσετε σήμερα στέλνοντας ένα email στο Erasmus Φρανκενστάιν Κέντρο! Εδώ είναι η λίστα των ιολόγοι και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , που εργάζονται εκεί. Ρίξτε μια ευγενική αλλά σταθερή επίπληξη σε αυτούς τους δύσκολους καρδιά ολλανδικό λαό!

* http://www.newworldorderreport.com/News/tabid/266/ID/558/World-Health-Organisation-Mr-Swine-Flu-Under-Investigation-for-Gross-Conflict-of-Interest.aspx

* http://www.birdflumonitor.com/northerntruthseeker_the_truth_behind_the_swine_flu_pandemic_-archive.html

* http://rense.com/general88/megawho.htm

* http://oilgeopolitics.net/Swine_Flu/Flu_Pope/flu_pope.html

(Επισκέφτηκε 94 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)

Σχετικές Θέσεις:

3 σχόλια για "είναι επικίνδυνη birdflu weaponising ερευνητής Fourchier καλύπτει για περιβόητο κ γρίπη Albert Osterhaus;"

 1. Τέρι Lane
  12 Απρίλη 2013 στις 19:41

  Σταματάμε σεις από τον άνθρωπο, του οποίου η αναπνοή είναι στα ρουθούνια του: για όπου είναι άξιος της;

  Δεν μπορείτε να βοηθήσει, αλλά καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τα περισσότερα από αυτά τα σενάρια τέλος του χρόνου είναι κάτι να κάνει με το ό, τι η ανθρωπότητα κάνει και όχι εντελώς να κάνουμε οποία ό, τι κάνει ο Θεός.

  Το σημείο στο τέλος του χρόνου, ότι ο Θεός προσπαθεί να κάνει, είναι ότι δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε στον άνθρωπο, ότι χρειάζεται πραγματικά να πάρει πίσω στο δημιουργό μας πριν εμείς οι ίδιοι καταστρέψει.

 2. Power Point Παράδεισος
  12 Απρίλη 2013 στις 20:55

  Ναι. Μας κατηγορούν για μαστίγωμα μέχρι το «Ώρα της τέλος!" Εμείς δεν κάνουμε. Φέρνουν για το τέλος από το κακό ανοησίες τους. Μέχρι τη στιγμή που προσπαθούν να σκοτώσουν τους περισσότερους από εμάς, και μας δηλητηριάζουν, και νανο technologise μας, και να ματαιώσει και να μας ελέγξουν, και εμβολιασμό και autistise μας, και να λιμοκτονήσουν και γενετική τροποποίηση μας, και να πυροβολήσει, nuke και σκόρπισε το σώμα μας με τα όπλα τους του πολέμου, και δαιμονοποιούν και να προπαγανδίζουν και να παραπλανήσουν εμάς, τότε το τέλος σίγουρα έχει φτάσει, χωρίς καμία από τις παρεμβάσεις μας. Η Ώρα της τέλος μας υπέρβαση, και προσπεράσεις μας, συμβαίνουν σε μας, από το κακό σχέδιά τους! Έτσι ο Θεός να παρέμβει και να σταματήσει τους, και να μας σώσει από το χάος τους!

 3. Τέρι Lane
  12 Απρίλη 2013 στις 22:26

  Ναι- Όλοι οι περισσότεροι από μας δεν ήθελε ποτέ και δεν θέλουμε είναι μια ζωή και μια ευτυχισμένη ζωή, και να απολαμβάνουν τη ζωή και τον κόσμο ότι ο Θεός έχει δώσει σε όλους μας να απόλαυση Θα μπορούσαμε όλοι να είναι τόσο πολύ πιο ευτυχισμένοι και τόσο ερωτευμένος με τη ζωή Η αγάπη και η ευτυχία - όλοι θα μπορούσαμε να έχουμε ο ένας τον άλλο και ένα ειδικό δοθεί από τον Θεό Η αγάπη για τον άλλον, μια ειδική Ιησού για μια ειδική κόσμο. Στα μάτια του Θεού είμαστε όλοι ένα θαύμα της δημιουργίας Του, είμαστε όλοι τόσο πολύ περισσότερο από ό, τι ο κόσμος μας λέει, ο Ιησούς είναι τόσο πολύ διαφορετικό από ό, τι ο κόσμος μας λέει, δεν είμαστε όλοι τόσο διαφορετικοί από ό, τι ο κόσμος μας λέει (είμαστε πνεύμα και σώματος και άρα είναι η ψυχή, το πνεύμα και το σώμα = ψυχή).

  Δισεκατομμύρια άνθρωποι παρεξηγηθεί και παρανοούν - Θα πρέπει όλοι να το βήμα έξω από όλα αυτά και να φτάσει και να αγγίξει ο ένας τον άλλον πνευματικά, αγγίζουν το ένα το άλλο με αγάπη τόσο ευαίσθητο και τόσο οικεία, τόσο καθαρά, τόσο πολύπαθη, τόσο φιλεύσπλαχνος, έτσι πράος και όμως τόσο ισχυρή.

  Έχουμε μια πολύπαθη ο Θεός, μια επιεικής και ελεήμων Θεός. Ο Θεός είναι μεγάλο πόνο σε usward και δεν είναι διατεθειμένοι ότι κάθε χαθεί, αλλά ότι όλοι θα πρέπει να έρθουν σε μετάνοια.

  Οι άνθρωποι εικόνα του Θεού εκεί έξω και κάπου πάνω από τα αστέρια, ένα Θεό που κάθεται στη νεκρή φύση, ένας Θεός που είναι πρύμνη και είναι τόσο νηφάλια ως δικαστής - Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Θεός είναι ελεήμων Θεός, ο Ιησούς είναι ελεήμων και καιρό -suffering, όχι μόνο τότε αλλά καθημερινά σε αυτό το πολύ ημέρες, ακόμα όλα δίνοντας, εξακολουθούν να υφίστανται μεγάλες, ακόμα Πολυεύσπλαχνε, ακόμη και σε αυτήν την ίδια στιγμή που είναι αυτή τη στιγμή και αυτό το δεύτερο και τώρα.

  Ο κόσμος είναι στον πόνο, ο Ιησούς είναι στον πόνο - ο Ιησούς πήγε στον πατέρα του αλλά ποτέ δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος εκεί για όσο διάστημα ο κόσμος είναι στον πόνο και είναι εδώ, δεν μπορούμε ποτέ να είναι ευτυχισμένος εκεί όλο αυτό το διάστημα δεν χάνονται σε ανθρώπους και αγάπησαν αυτοί που υποφέρουν εδώ, δεν μπορούμε ποτέ να είναι πραγματικά ευτυχισμένος εκεί μέχρι να φέρει πραγματικά τον ουρανό στη γη εδώ.

  Έτσι έχουμε έναν κόσμο σε αναταραχή και αναδεύεται καρδιές στην ουράνια και πνευματική σφαίρα - αυτό είναι πραγματικά ο πόλεμος των κόσμων, ένας πόλεμος των λέξεων, ένας πόλεμος των παθών, ένας πόλεμος της ζωής και του θανάτου, ένας πόλεμος της πνευματικής ζωής και την πνευματική θάνατος, ένας πόλεμος της κατανόησης και παρεξηγήσεις.

  Αυτή είναι η αιώνια ζωή που θα μπορούσαμε να γνωρίζουν εσένα το μόνο αληθινό Θεό και τον Ιησού Χριστό τον οποίο εσύ έχει αποσταλεί.

  Θα μπορούσε και θα έπρεπε όλοι να είναι τόσο ζωντανός και τόσο ερωτευμένος με τη ζωή (Ιησούς) και το άλλο - Μια μέρα όλη αυτή η τρέλα στο σημερινό κόσμο θα τελειώσει και όλοι μπορούν να ξεκινήσουν και πάλι. Θα είναι σαν ο κόσμος έχει ξυπνήσει από βαθύ ύπνο σκοτεινό και φοράδα νύχτας - Όλος ο κόσμος θα πέσει ερωτευμένος με τη ζωή και το άλλο, η ζωή θα είναι η ερωτική σχέση που είχε πάντα προοριζόταν να είναι, μια αγάπη υπόθεση που δεν τελειώνει ποτέ, μια ερωτική σχέση που αναπτύσσεται και ρέει για όλη την αιωνιότητα και για πάντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *