Τονική κινεζική γλώσσα ατράνταχτη απόδειξη του ευφυούς σχεδιασμού & Ιστορικότητα του Πύργου της Βαβέλ

Δαρβινιστών πιστεύουν ότι η γλώσσα εξελίχθηκε, και σε κάποιο βαθμό το έκανε και εξακολουθεί να κάνει. Κοιτάξτε την αγγλική γλώσσα: Είναι ένας όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων λεξιλόγιο από πολλές γλώσσες, που αποκτήθηκαν από Brit, λατινικά, γαλλικά, δανικά, Saxon, Σέλτικ, ιρλανδική, ακόμη και ινδική (μεγαθήριο!) Και η Κίνα (τροφή, Kow ρυμούλκησης, πινγκ-πονγκ), και πολλές άλλες. Επίσης, φυσικά, κάθε χρόνο, το αγγλικό λεξικό, πρέπει να επισυνάπτεται με όλες τις νέες λέξεις που εφευρέθηκαν ή εκδοθεί από τα αγγλικά ομιλητές εκείνη τη χρονιά. Αλλά πώς να αρχίσετε ποτέ! Ή να εξελιχθεί;

Κινέζοι, Βιετνάμ και της Ταϊλάνδης, είναι τονικές γλώσσες. Αυτό σημαίνει ότι μια λέξη ή ήχου μπορεί να έχει τόσες έννοιες όσες υπάρχουν τόνοι στην εν λόγω κινεζική διάλεκτο. Για παράδειγμα «Τάι Yu» ή η διάλεκτος Fu-Jian μιλήσει στην Ταϊβάν και Fujian, έχει 8-9 τόνους. Έτσι, ανάλογα με το αν υπάρχουν ότι πολλές πραγματικές λέξεις, ένας ήχος θα μπορούσε να έχει 8-9 έννοιες, όπως καλά.

Τώρα φανταστείτε ότι αυτό προέκυψε μέσα από την εξέλιξη. Αδύνατον!

Ας φανταστούμε ότι η αγγλική θα γίνει ξαφνικά μια τονική γλώσσα. Φανταστείτε ότι ένα αγγλικό τύραννος όπως ο Henry τις οκτώ, θα εισαγάγει ξαφνικά 4 τόνους όπως Mandarin στη γλώσσα και να καταδικάσει τους Άγγλους να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό ", ή αλλιώς!» Ας ρίξουμε τη λέξη «σκύλος» ως παράδειγμα.

Και ένα διάταγμα βγήκε έξω από το βασιλιά Henry, την οποία διατάσσεται η βρετανική, «Από τώρα και στο εξής τη λέξη σκυλί σε ένα τόνο ανάκριση (3ος τόνος) σημαίνει" τρώνε "! and cheese.” You will have to say: “The Dog4 dog3 dog2 and dog1.” Σκύλος σε μια επιβλητική τόνος (4) νοείται η πραγματική "σκύλος" ζώο, σε μια έκπληξη μονο-τόνος (2) σημαίνει " Ζαμπόν ", καθώς και σε ένα υψηλό μονο-τόνος (1ο) που σημαίνει« το τυρί! "Έτσι, από τώρα "Ο σκύλος τρώει επάνω, αν θέλετε να πείτε Χαμ . και τυρί "Θα πρέπει να πω:". Η dog2 Dog4 dog3 και DOG1 "

Έτσι, ο βασιλιάς Ερρίκος προχώρησε σε διάταγμα "tonalisation" για το σύνολο του αγγλικού λεξιλογίου:
"Σπίτι" από τώρα και στο εξής θα πρέπει να μιλήσει σε μια επιβλητική 4ο τόνο!
"Αυτοκίνητο" έχει μόνο μια αυξανόμενη αμφισβήτηση 3ο τόνο.
"Διασκέδαση" θα πρέπει να αναφέρουν μόνο σε μία επιβλητική ή καταφατική 4ος τόνος! Και ούτω καθεξής.
Λεξικό της Νέας αντίγραφα με όλα τα νέα τονική κανόνες είναι διαθέσιμα σε λογικές τιμές στο Βασιλικό Ινστιτούτο Γλώσσας. Όποιος το σπάσιμο αυτών των νέων κανόνων της γλώσσας θα πρέπει να τιμωρείται με αυστηρή ποινή φυλάκισης τουλάχιστον πέντε ετών. "

Αυτό το τελευταίο κίνητρο θα είναι πλήρως απαραίτητο, καθώς δεν Άγγλος στο σωστό μυαλό του θα μπορούσε ποτέ να συναινέσει εθελοντικά σε τέτοιες ανοησίες. Henry μπορεί να ξεχάσει ολόκληρο σύστημα γλωσσική αναμόρφωση του της αγγλικής γλώσσας. Φυσικά, ένα τέτοιο σύστημα δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει, ο καθένας θα σαπίσουν στη φυλακή, και η αγγλική θα εξακολουθούν να μην έχουν μάθει να απομνημονεύσει ένα νέο τονική αγγλικά.

Αλλά τώρα το σκέφτομαι. Πώς στα ιερά Ουρανούς έκαναν οι Ταϊλανδοί, Βιετνάμ, και οι αρκετές κινεζικές εθνοτικές ομάδες ποτέ να αρχίσουν να χρησιμοποιούν ήχους στη γλώσσα τους! Είναι σαν να διδάσκουν τα πουλιά να πετούν σε σχηματισμό. Είτε το κάνει τέλεια, ή δεν θα. Δεν μπορείτε να διδάξουν. Αδύνατον!

Η μόνη εξελικτική εξορθολογισμός θα ακούγεται κάτι σαν αυτό:
(ΣΗΜ: Το ακόλουθο κείμενο έγινε επάνω!)

Εξελικτική ανάπτυξη των σινο τονική γλώσσα Ομάδα Bi-Προκαθήμενος. Ένα δίκτυο peer-reviewed ερευνητική εργασία από Smutz, Fink, και Fonebone, et al.

"Η σινο-πρωτευόντων, τονική ομάδα γλωσσών που περιλαμβάνει Κίνας, της Ταϊλάνδης, και Βιετνάμ, συμπεριλαμβανομένων των μικρότερων σκλήθρα εθνοτικών υπο-ομάδες, όπως η Miao γλώσσα, φαίνεται να έχουν αναπτυχθεί στο σύνολο της γεωγραφικής απομόνωσης από την ομάδα των δυτικών αφρικανικών πρωτευόντων »που δεν έχει καμία τονική αναγνώριση.

Τα πρώτα μέλη της Κίνας "άνθρωπος του Πεκίνου" ομάδα γλωσσών που αρχικά φαίνεται να έχουν μιλήσει αρχέγονη προφορικές δηλώσεις τους σχετικά με τις ονομαστικές αξίες των αναγνωρισμένων από τα φαινόμενα σε δύο κύριες ομάδες πολλαπλών τονική γλώσσα? Για παράδειγμα, ο «Άνθρωπος του Πεκίνου Νότια 9 τόνους» ομάδα, που αποτελείται από την Καντώνα, Fu Jian, και Βιετνάμ, καθώς και το «West Πεκίνο 4 τόνους Ομίλου της Ταϊλάνδης, του Λάος, Κουν Μινγκ και Si Chuan και όλες τις διαλέκτους της Βόρειας Χαν.

Όπως προκύπτει από την έρευνα «Primal Scream» μεταξύ των Χμονγκ φυλές στην ενδοχώρα του Βιετνάμ από τον καθηγητή Δρ Fonebone κ.ά., ότι ορισμένα φυσικά φαινόμενα αρχικά ομαδοποιούνται μαζί τη συλλογική χρήση του διοικητή 4ο τόνο! Ότι το ειδικό τόνο, σύμφωνα με τον Δρ Fonebone , περιλαμβάνει εκφράσεις του πόνου, ταλαιπωρίας, προφορικών εντολών, καθώς και τη βασική αναγνώριση των φαινομένων (όπως για παράδειγμα στα phraes "Hey4 you4! Εκεί are4 ξανά!", όταν δει κάποιος μετά από "Καιρό έχουμε να δούμε!"

Ο Δρ Fonebone έχει ανακαλύψει συστηματικά λίγες διαφορές σε αυτή την τονική συμπεριφορά μεταξύ των Μιάο από τους προϊστορικούς χρόνους μέχρι μερικές εκατοντάδες χρόνια πριν, και ως εκ τούτου μπορούμε να συμπεράνουμε με ασφάλεια ότι από τις αρχές του Πλειστόκαινου φορές η 4η ομάδα λεξιλόγιο τόνος έχει παραμείνει αμετάβλητη. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τα απολιθώματα στις κοίτες των ποταμών Πλειστόκαινο του ανώτερου Βιετνάμ ανθρώπινα κρανία, όπου η τονική λειτουργία του εγκεφάλου που βρίσκεται στο αριστερό λοβό ήταν προφανώς πιο έντονη σε μέγεθος από το δεξιό λοβό.

Η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη. [Τέλος ακαδημαϊκό κείμενο]

Prof. Dr. Fonebone ασχολούνται με Τονική Ερευνητικό Εργαστήριο

Αστεία; Μετά βίας! Αυτή είναι η τακτική είδος της υψηλής επικεφαλής browbeating εφαρμόζεται ήδη εδώ και πολλές δεκαετίες στη Δυτική ακαδημαϊκό χώρο, για να εντυπωσιάσετε και να φυσήξει μακριά κάθε φυσικό αίσθηση άλογο του "αδαείς" μάζες με τη χρήση της διεξοδικής πνευματικής θερμού αέρα, κατά προτίμηση ενισχύεται από τα λατινικά και ελληνικά !

Η μόνη υγιής εναλλακτική λύση σε αυτές τις ακαδημαϊκές βουντού, είναι ότι οι γλώσσες αυτές πρέπει να έχουν πράγματι ως εκ θαύματος σχεδιαστεί και αμέσως εισήχθη. Και δεν είναι μόνο οι τονικές γλώσσες τότε, αλλά, κατά συνέπεια, όλες οι άλλες γλώσσες, όπως επίσης, για τους οποίους θα πρέπει να αποτελεί εξαίρεση.

Και αυτό είναι ακριβώς ό, τι συνέβη στην πραγματικότητα, γύρω στο 2.100 π.Χ., στην πρωτεύουσα Μέσης Ανατολής της Βαβέλ, όταν όλοι οι γήινοι ακόμα μιλούσαν μόνο μια γλώσσα έως ότου κακία ενέπνευσε να κατασκευαστεί ένα ψηλό πύργο για να φθάσουν στον ουρανό από συσσωρεύονται τούβλα, και να ανεβείτε μέχρι την είναι θεοί να "κάνει ένα όνομα για τον εαυτό τους"

Εδώ είναι το πώς η Αγία Γραφή αφηγείται τι συνέβη στον Πύργο της Βαβέλ, το πρώτο βιβλίο της Γένεσης κεφάλαιο 11:

1 Και όλη η γη ήταν μιας γλώσσας, και ενός λόγου.
2 Και ήρθε να περάσει, επειδή ταξίδεψε από την ανατολή, ότι βρήκαν μια πεδιάδα στη γη της Σενναάρ? και κατοικούσαν εκεί.
3 Και είπε το ένα στο άλλο, Πηγαίνετε στο, ας κάνουμε τούβλα, και να κάψει πολύ καλά. Και είχαν τούβλο για πέτρα και λάσπη που είχε για το κονίαμα.
4 Και είπε, Πηγαίνετε στο, ας μας να οικοδομήσουμε μια πόλη και έναν πύργο, του οποίου η κορυφή μπορεί να φτάσει μέχρι τον ουρανό? και ας μας κάνει ένα όνομα, μήπως είναι διάσπαρτα στο εξωτερικό επάνω στο πρόσωπο ολόκληρης της γης.
5 Και ο Κύριος κατέβηκε για να δει την πόλη και τον πύργο, το οποίο τα παιδιά των ανδρών που χτίστηκε.
6 Και ο Κύριος είπε, Ιδού, οι άνθρωποι είναι ένα, και έχουν όλα μία γλώσσα? και αυτό αρχίζουν να κάνουν: και τώρα τίποτα δεν θα πρέπει να συγκρατούνται από αυτούς, που έχουν φανταστεί να κάνει.
7 Πηγαίνετε στο, ας πάει κάτω, και συγχέουν εκεί τη γλώσσα τους, ότι δεν μπορούν να καταλάβουν ο ένας τον άλλο ομιλία.
8 Και ο Κύριος τους διάσπαρτα στο εξωτερικό από εκεί επάνω στο πρόσωπο ολόκληρης της γης: και έφυγαν για να χτίσουν την πόλη.
9 Ως εκ τούτου, είναι το όνομα του αυτό που ονομάζεται Babel? επειδή ο Κύριος έκανε συγχύσει εκεί τη γλώσσα του σε όλη τη γη: και από εκεί έκανε ο Κύριος να τους διασκορπίσει στο εξωτερικό πάνω στο πρόσωπο όλης της γης.

Αν η γλώσσα εξελίχθηκε, οι πρώτες γλώσσες θα πρέπει να είναι η απλούστερη. Αλλά οι μελέτες γλώσσας δείχνουν ότι η πιο αρχαία γλώσσα (για παράδειγμα: Λατινικά, 200 π.Χ.? ελληνική , 800 π.Χ.? Γραμμική Β, 1200 π.Χ.? και Vedic σανσκριτικά, 1500 π.Χ.), η πιο περίπλοκη είναι σε σχέση με την σύνταξη, την περίπτωση, το φύλο, τη διάθεση, τη φωνή, τεταμένη, ρήμα μορφή, και καμπής. Οι περισσότεροι γλωσσολόγοι απορρίπτουν την ιδέα ότι απλές γλώσσες εξελιχθεί σε πιο σύνθετες γλώσσες. Η καλύτερη απόδειξη δείχνει ότι οι γλώσσες μεταβιβάσουν? Δηλαδή, γίνονται απλούστερες αντί του πιο περίπλοκη. Όπως έχουμε κάτι σαν προειδοποίηση σε ... σαν σύγχρονη αγγλική ή σαν Αμερικανός! Ξέρετε τι εννοώ;

Αν οι άνθρωποι εξελίχθηκαν, το έκαναν γλώσσα. Όλα τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν ότι η γλώσσα δεν εξελίσσονται, έτσι οι άνθρωποι μάλλον δεν εξελίσσονται ούτε.

Και αν αυτό δεν είναι αρκετή απόδειξη, εξετάστε τις Miao άνθρωποι στη Νότια Κίνα και τη Νοτιοανατολική Ασία. Παραδόσεις της «Miao Zu» είναι πολύ ακριβή, σε σύγκριση με εκείνα των πολλών πρωτόγονων λαών, διότι δεν είναι μόνο που εκδίδονται σε έμμετρο, αλλά, επίσης, βρίσκονται σε δίστιχα, στην οποία η ίδια ή παρόμοια έννοια εκφράζεται σε διάφορες διατύπωση, έτσι ώστε η δεύτερη πρόταση ενεργεί ως ορισμός του πρώτου, όπου μπορεί διαφορετικά να μην είναι σαφής.

Το παρακάτω είναι η αγγλική μετάφραση ενός από τα τραγούδια τους έχουν τραγουδήσει για χιλιάδες χρόνια σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, για τη σύγχυση των γλωσσών στη Βαβέλ και δύο από τους γιους του Νώε , Χαμ και ο Σημ και τους απογόνους τους.

Βαβυλωνία

Lo-han τότε γέννησε Cusah και Mesay.
Lo-Shen γέννησε Elan και Nga-Shur.
Γεννηθέντα απογόνους τους έγινε φυλές και τους λαούς?
Οι απόγονοί τους καθορίζονται καταυλισμούς και τις πόλεις.
Το τραγούδι τους ήταν όλοι με τις ίδιες μελωδίες και τη μουσική?
Ομιλία τους ήταν όλοι με τις ίδιες λέξεις και τη γλώσσα.
Τότε είπαν ας μας να οικοδομήσουμε μια πολύ μεγάλη πόλη?
Ας αυξηθεί μέχρι τον ουρανό ένα πολύ υψηλό πύργο.
Αυτό ήταν λάθος, αλλά αυτή την απόφαση?
Δεν είναι σωστό, αλλά βιαστικά επέμενε.
Ο Θεός χτύπησε σε αυτούς, τότε, άλλαξε γλώσσα και η προφορά τους.
Φθίνουσα στην οργή, Εκείνος σύγχυση ήχους και φωνές.
Ο λόγος μας με τους άλλους που τον ακούω δεν έχει κανένα νόημα?
Μιλάει με λόγια, αλλά δεν μπορεί να τον καταλάβει.
Έτσι, η πόλη που κτίστηκε δεν ολοκληρώθηκε ποτέ?
Ο πύργος που σφυρήλατο πρέπει να σταθεί έτσι ημιτελής.
Σε απόγνωση τότε χωρίζουν κάτω από όλες τις ουρανό,
Μπορούν μέρος από κάθε άλλο τον κόσμο να περικυκλώσει.
Φτάνουν σε έξι γωνίες και μιλούν τις έξι γλώσσες.

Αρκετά εκπληκτικό, έτσι δεν είναι; "Lo-Χαν στη συνέχεια γέννησε Cusah και Mesay. Lo-Shen γέννησε Elan και Nga-Shur. "
, and of Lo Shen or Shem, Elam and Asshur! Στην αγγλική γλώσσα στο βιβλίο της Γένεσης , τα παιδιά του Lo-Χαν ή Χαμ ονομάζεται Χους, και Mizraim , και Lo Shen ή Σημ, Ελάμ και Ασσούρ! Αυτές είναι πράγματι οι ιστορικά καταγεγραμμένες πατριάρχες των πραγματικών εθνών Χους ή την Αιθιοπία, την Αίγυπτο ή Mizraim, Ελάμ των Ελαμίτες στο Ιράν, και Ασσούρ ο πατριάρχης της Ασσυρίας ή τη Συρία.

Αλλά φυσικά πολιτικώς ορθή δαρβινιστής mainstream pop-ιστορικοί αντικρούουν πατριάρχη τους Νώε ως «μύθος!" Αυτός είναι ο τρόπος που ελέγχουν τη σκέψη σας! Σκεφτείτε ότι για μια στιγμή!

Μάθετε περισσότερα στο άρθρο μας πώς κινεζική μυθολογία διευκρινίζεται από Miao θρύλους επιβεβαιώνει ιστορία Κατακλυσμό του Νώε !


Παραπάνω εικόνα: Γλώσσα Απόκλιση. Οι γλώσσες είναι συναφείς, όπως είναι τα γονίδια. Ένα από τα χιλιάδες παραδείγματα είναι η λέξη για το "από της." Υπάρχει στα γαλλικά (de), Ιταλικά (δι), Ισπανικά (de), Πορτογαλικά (de), και της Ρουμανίας (de). [Και ακόμη και στα κινέζικα! (De) είναι ιδιόκτητο!] Έτσι, όλες αυτές οι γλώσσες, τώρα που ομιλούνται γενικά στη νοτιοδυτική Ευρώπη, είναι κλαδιά σε ένα κλαδί δέντρου που ονομάζεται The λατινογενείς γλώσσες (Ρομαντική αναφερόμενος στη Ρώμη). Ο κλάδος αυτός ενώνει ένα μεγαλύτερο κλάδο που περιλαμβάνει όλες τις γλώσσες που προέρχονται κυρίως από τη Λατινική. Θα συγχωνευθούν με άλλους μεγάλους κλάδους, όπως το Γερμανικό κλάδο που περιλαμβάνει τα αγγλικά, σε μια οικογένεια που ονομάζεται οι Ινδο-Ευρωπαϊκές γλώσσες. Όταν αυτά και άλλες γλώσσες ανάγονται στο χρόνο, φαίνεται να συγκλίνουν κοντά στο Όρος Αραράτ! Παράξενη ότι θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει στο χώρο προσγείωσης του Νώε Κιβωτός 's. :) Οι γλωσσολόγοι παραδέχονται ότι δεν κατανοούν την προέλευση των γλωσσών, μόνο πώς εξαπλώθηκε γλώσσες.

Τώρα, πώς θα έκανε ο Θεός αυτό;

Μπορείτε να δείτε ότι αυτά τα πράγματα εξακολουθούν να συμβαίνουν και σήμερα. Αυτή η κυρία μετά από μια οδοντιατρική πράξη άλλαξε προφορά της εξ ολοκλήρου. Είχε χειρουργική στόματος κατέληξε να χάσει όχι μόνο τα δόντια της, αλλά αμερικανική προφορά της, καθώς και. Karen Butler, 56, ακούγεται σαν να έρχεται από κάπου στη Σκανδιναβία ή, ενδεχομένως, τη Νότια Αφρική με ένα κομμάτι της ιρλανδικής ρίχνονται μέσα εδώ και εκεί. Ωστόσο, πριν από την επέμβαση της το 2009, είχε μια πλήρη άνθηση αμερικανική προφορά. Δόντια Μπάτλερ αντικαταστάθηκαν με οδοντοστοιχίες, αλλά η προφορά της δεν ήρθε ποτέ πίσω. Τώρα, όταν οι άνθρωποι ανταποκρίνονται Butler για πρώτη φορά, ζητούν συνήθως την ίδια ερώτηση, είπε στην εκπομπή Today.

"« Από πού είσαι. Πού βρήκες αυτό προφορά; »είπε ο Μπάτλερ. "" Μπορείτε να τους πείτε «εγώ το πήρα από εδώ."

"" Από εδώ; Όρεγκον; Νομίζουν ότι λέω την Ιρλανδία, αλλά λέω Όρεγκον. "

Πώς μπορεί αυτό να είναι;

Λοιπόν, τα πρώτα έντεκα αποστόλους σηκώθηκε αφού λάβει το Άγιο Πνεύμα και ήταν ξαφνικά σε θέση να μιλήσει σε πολλές άλλες γλώσσες του γύρω έθνη να κηρύξουν το Ευαγγέλιο στους Εβραίους που ζούσαν σε αυτά τα έθνη και ήταν σε μια επίσκεψη στην Ιερουσαλήμ για το Φεστιβάλ Πεντηκοστή. Οι Απόστολοι δεν είχε μάθει ποτέ αυτές τις γλώσσες.

Φυσικά, οι «επιστήμονες» έχουν όλες τις απαντήσεις. «Είναι απλώς μια άλλη περίπτωση του συνδρόμου ξενική προφορά!" Κολλήσει την ετικέτα σχετικά με τα φαινόμενα ... και αμπρακατάμπρα .. υπάρχει «η εξήγηση!"

Το "εξηγεί" η νέα επιλογή των λέξεων, η ιρλανδική προφορά είναι απλά ένα αποτέλεσμα των νευρώνων που ενεργούν επάνω, και η νέα σύνταξη και δομή της πρότασης είναι απλώς ένα αποτέλεσμα της ιρλανδικής μνήμες κυττάρων της γυναίκας που είναι γενετικά μεταφέρονται από ότι μεγάλη μεγάλη μεγάλη παππού γονίδια. Ναι καλά!

Ξέρεις τι πιστεύω; Αυτό είναι είναι ένα πνευματικό πράγμα. Κάπως κληρονόμησε μια ιρλανδική πνεύμα βοηθός του υπηρετώντας το πνεύμα που επηρεάζει εγκαταστάσεις ομιλία της. Όχι, δεν είναι κατοχή. Προσωπικότητα της γυναίκας είναι αμετάβλητη προφανώς. Αλλά «επιστημόνων», δεν πιστεύουν σε πνεύματα, ούτε σε πνευματικά επιρροές, και γι 'αυτό είναι "σύνδρομο ξένη γλώσσα!» Σαν να εξηγεί τίποτα; Ο μικρός αδερφός μου θα μπορούσε να έχει καταλήξει σε αυτό το φανταχτερό όρος. Πολιτικώς ορθή επιστήμονες! Μπα!

Εδώ είναι μια γυναίκα που μπορεί ξαφνικά να μιλήσει ξένες γλώσσες. Νευρική βλάβη ?!

(Επισκέφτηκε στις 207 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)

Σχετικές Θέσεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *