Τονική κινεζική γλώσσα ατράνταχτη απόδειξη του Ευφυούς Σχεδιασμού & ιστορικότητα του Πύργου της Βαβέλ

Δαρβινιστών πιστεύουν ότι η γλώσσα εξελίχθηκε, και σε κάποιο βαθμό το έκανε και κάνει ακόμα. Κοιτάξτε την αγγλική γλώσσα: Είναι ένας όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων λεξιλόγιο από πολλές γλώσσες, που αποκτήθηκαν από Brit, λατινικά, γαλλικά, δανικά, Saxon, Σέλτικ, ιρλανδική, ακόμη και ινδική (μεγαθήριο!) Και κινέζικα (τροφή, Kow ρυμούλκησης, πινγκ-πονγκ), και πολλα αλλα. Επίσης, φυσικά, κάθε χρόνο, το αγγλικό λεξικό, πρέπει να επισυνάπτεται με όλες τις νέες λέξεις που εφευρίσκονται ή εκδοθεί από τα αγγλικά ομιλητές ότι χρόνων. Αλλά πώς το έκανε ποτέ ξεκινήσει! Ή να εξελιχθεί;

Κινέζοι, Βιετνάμ και της Ταϊλάνδης, είναι τονική γλώσσα. Αυτό σημαίνει ότι μια λέξη ή ήχου μπορεί να έχει πολλές σημασίες, καθώς υπάρχουν αποχρώσεις στην εν λόγω κινεζική διάλεκτο. Για παράδειγμα, «Τάι Yu» ή η διάλεκτος Fu-Jian μιλήσει στην Ταϊβάν και Fujian, έχει 8-9 τόνους. Έτσι, ανάλογα με το αν υπάρχουν ότι πολλές πραγματικές λέξεις, ένας ήχος θα μπορούσε να έχει 8-9 έννοιες, όπως καλά.

Τώρα φανταστείτε ότι αυτό προέκυψε μέσα από την εξέλιξη. Αδύνατον!

Ας φανταστούμε ότι η αγγλική θα γίνει ξαφνικά μια τονική γλώσσα. Φανταστείτε ότι ένα αγγλικό τύραννος όπως ο Henry τις οκτώ, θα εισαγάγει ξαφνικά 4 τόνους όπως Mandarin στη γλώσσα και να καταδικάσει τους Άγγλους να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό », ή αλλιώς!» Ας ρίξουμε τη λέξη «σκύλος» ως παράδειγμα.

Και ένα διάταγμα βγήκε έξω από το βασιλιά Henry, την οποία διατάσσεται η βρετανική, "Από τώρα και στο εξής τη λέξη DOG σε έναν ήχο αμφισβήτηση (τρίτο τόνος) σημαίνει" τρώνε "! Σκύλος σε μια επιβλητική τόνο (4ο), ο πραγματικός "σκύλος" των ζώων, σε μια έκπληξη μονο-τόνος (2α) σημαίνει " Ζαμπόν ", και σε ένα υψηλό μονο-τόνος (πρώτη) που σημαίνει« το τυρί! "Έτσι, από τώρα για, αν θέλετε να πείτε "Ο σκύλος τρώει ζαμπόν και τυρί." Θα πρέπει να πει: ". Η dog2 Dog4 dog3 και DOG1"

Έτσι ο βασιλιάς Ερρίκος προχώρησε σε διάταγμα "tonalisation" για το σύνολο του αγγλικού λεξιλογίου:
"Σπίτι" από τώρα και στο εξής θα πρέπει να μιλήσει σε μια επιβλητική τέταρτο ήχο!
"Αυτοκίνητο" έχει μόνο μία αυξανόμενη αμφισβήτηση 3ο τόνο.
"Διασκέδαση" θα μας πουν μόνο σε μία επιβλητική ή καταφατική τέταρτος τόνος! Και ούτω καθεξής.
Λεξικό της Νέας αντίγραφα με όλα τα νέα τονική κανόνες είναι διαθέσιμα σε λογικές τιμές στο Βασιλικό Ινστιτούτο Γλώσσας. Όποιος παραβιάζει αυτούς τους νέους κανόνες της γλώσσας θα πρέπει να τιμωρείται με αυστηρή ποινή φυλάκισης τουλάχιστον πέντε ετών. "

Αυτό το τελευταίο κίνητρο θα είναι πλήρως απαραίτητο, καθώς δεν Άγγλος στο σωστό μυαλό του θα μπορούσε ποτέ να συναινέσει εθελοντικά σε τέτοιες ανοησίες. Henry μπορεί να ξεχάσει ολόκληρο το σύστημα γλωσσική αναμόρφωση του της αγγλικής γλώσσας. Φυσικά, ένα τέτοιο σύστημα δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει, ο καθένας θα σαπίσουν στη φυλακή, και οι Άγγλοι θα εξακολουθούν να μην έχουν μάθει να απομνημονεύσει ένα νέο τονική αγγλικά.

Αλλά τώρα σκέφτομαι. Πώς στα ιερά Ουρανών έκαναν οι Ταϊλανδοί, Βιετνάμ, και οι αρκετές κινεζικές εθνοτικές ομάδες ποτέ αρχίσουν να χρησιμοποιούν ήχους στη γλώσσα τους! Είναι σαν να διδάσκουν τα πουλιά να πετούν σε σχηματισμό. Είτε το κάνει τέλεια, ή δεν θα. Δεν μπορείτε να διδάξουν. Αδύνατον!

Η μόνη εξελικτική εξορθολογισμός θα μπορούσε να ακούγεται κάτι σαν αυτό:
(ΣΗΜ: Το ακόλουθο κείμενο απαρτιζόταν!)

Εξελικτική ανάπτυξη των σινο τονική γλώσσα Ομάδα Bi-Προκαθήμενος. Α κριτές ερευνητική εργασία από Smutz, Fink, και Fonebone, et al.

«Η σινο-πρωτευόντων, τονική γλωσσική ομάδα που αποτελείται Κίνας, της Ταϊλάνδης και Βιετνάμ, συμπεριλαμβανομένων των μικρότερων σκλήθρα εθνοτικών υπο-ομάδες, όπως η Miao γλώσσα, φαίνεται να έχουν αναπτυχθεί στο σύνολο της γεωγραφικής απομόνωσης από την ομάδα των Δυτικών πρωτεύοντα θηλαστικά της Αφρικής »που δεν έχει καμία τονική αναγνώριση.

Τα πρώτα μέλη της Κίνας "Άνθρωπος του Πεκίνου» ομάδα γλωσσών που αρχικά φαίνεται να έχουν μιλήσει αρχέγονη προφορικές δηλώσεις τους σχετικά με την ονομαστική αξία των υποπροϊόντων τους αναγνωρίζεται φαινόμενα σε δύο κύριες ομάδες πολλαπλών τονική γλώσσα? Π.χ. η «Νότια άνθρωπος του Πεκίνου 9 τόνους» ομάδα, που αποτελείται από την Καντώνα, Fu Jian, και Βιετνάμ, και το «West Πεκίνου 4 τόνους Ομίλου της Ταϊλάνδης, του Λάος, Kun Ming και Si Chuan και όλες τις διαλέκτους της Βόρειας Χαν.

Όπως προκύπτει από την έρευνα «Primal Scream» μεταξύ των Χμονγκ φυλές στο Βιετνάμ καρδιά από τον καθηγητή Δρ Fonebone et al, ότι ορισμένα φυσικά φαινόμενα αρχικά ομαδοποιούνται μαζί τη συλλογική χρήση του διοικητή τέταρτο ήχο! Ότι οι συγκεκριμένες τόνο, σύμφωνα με τον Δρ Fonebone , περιλαμβάνει εκφράσεις του πόνου, ταλαιπωρίας, προφορικών εντολών, καθώς και τη βασική αναγνώριση των φαινομένων (όπως για παράδειγμα στις phraes "Hey4 you4! Εκεί are4 ξανά!", όταν βλέπει κάποιος μετά από "Καιρό έχουμε να δούμε!"

Ο Δρ Fonebone έχει ανακαλύψει συστηματικά ελάχιστες διαφορές σε αυτή την τονική συμπεριφορά μεταξύ των Μιάο από τους προϊστορικούς χρόνους μέχρι μερικές εκατοντάδες χρόνια πριν, και ως εκ τούτου μπορούμε να συμπεράνουμε με ασφάλεια ότι από πολύ νωρίς Πλειστόκαινο εποχή η τέταρτη ομάδα λεξιλόγιο τόνος έχει παραμείνει αμετάβλητη. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τα ορυκτά ευρήματα στην κοίτες των ποταμών Πλειστόκαινο του ανώτερου Βιετνάμ ανθρώπινα κρανία, όπου η τονική λειτουργία του εγκεφάλου που βρίσκεται στον αριστερό λοβό ήταν προφανώς πιο έντονη σε μέγεθος από το δεξιό λοβό.

Η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη. [Τέλος ακαδημαϊκό κείμενο]

Prof. Dr. Fonebone Ασχολούνται με Τονική Ερευνητικό Εργαστήριο

Αστείο; Μετά βίας! Αυτή είναι η τακτική είδος της υψηλής επικεφαλής browbeating εφαρμόζεται ήδη εδώ και πολλές δεκαετίες στη Δυτική ακαδημαϊκό χώρο, για να εντυπωσιάσει και να φυσήξει μακριά κάθε φυσικό αίσθηση άλογο του "αδαείς" μάζες με τη χρήση της διεξοδικής πνευματικής θερμού αέρα, κατά προτίμηση ενισχύεται από τα Λατινικά και τα Ελληνικά !

Ο μόνος λογικός εναλλακτική λύση σε αυτές τις ακαδημαϊκές βουντού, είναι ότι αυτές οι γλώσσες πρέπει να έχουν πράγματι ως εκ θαύματος έχουν σχεδιαστεί και αμέσως εισήχθη. Και δεν είναι μόνο οι τονικές γλώσσες, στη συνέχεια, όμως, κατά συνέπεια, όλες οι άλλες γλώσσες, όπως επίσης, για τους οποίους θα πρέπει να αποτελεί εξαίρεση.

Και αυτό είναι ακριβώς ό, τι συνέβη στην πραγματικότητα, περίπου 2.100 π.Χ. στην πρωτεύουσα της Μέσης Ανατολής της Βαβέλ, όταν όλες οι γήινοι ακόμα μιλούσαν μόνο μια γλώσσα έως ότου κακία ενέπνευσε να κατασκευαστεί ένα ψηλό πύργο για να φθάσουν στον ουρανό από συσσωρεύονται τούβλα, και να αναρριχηθεί μέχρι είναι οι θεοί για να "κάνει ένα όνομα για τον εαυτό τους"

Εδώ είναι το πώς η Βίβλος αναφέρεται τι συνέβη στον Πύργο της Βαβέλ, το πρώτο βιβλίο της Γένεσης κεφάλαιο 11:

1 Και όλη η γη ήταν μιας γλώσσας και μιας ομιλίας.
2 Και ήρθε να περάσει, επειδή ταξίδεψε από την ανατολική, που βρήκαν ένα απλό στη γη της Σενναάρ? και κατοίκησε εκεί.
3 Και είπε το ένα στο άλλο, Πηγαίνετε στο, ας κάνουμε τούβλα, και να τα κάψει καλά. Και είχαν τούβλα για την πέτρα, και λάσπη που είχαν για το κονίαμα.
4 Και είπε, Πηγαίνετε στο, ας μας χτίσει μια πόλη και έναν πύργο, του οποίου η κορυφή μπορεί να φτάσει μέχρι τον ουρανό? και ας μας κάνει ένα όνομα, για να μην είναι διάσπαρτα στο εξωτερικό επάνω στο πρόσωπο ολόκληρης της γης.
5 Και ο Κύριος κατέβηκε για να δει την πόλη και τον πύργο, το οποίο τα παιδιά των ανδρών που χτίστηκε.
6 Και ο Κύριος είπε, Ιδού, οι άνθρωποι είναι ένα, και έχουν όλα μία γλώσσα? και αυτό αρχίζουν να κάνουν: και τώρα τίποτα δεν θα πρέπει να συγκρατούνται από αυτούς, που έχουν φανταστεί να κάνουν.
7 Πηγαίνετε στο, ας πάει κάτω, και συγχέουν εκεί τη γλώσσα τους, ότι δεν μπορούν να καταλάβουν ο ένας τον άλλο ομιλία.
8 Και ο Κύριος τους διάσπαρτα στο εξωτερικό από εκεί επάνω στο πρόσωπο ολόκληρης της γης και έφυγαν για να χτίσουν την πόλη.
9 Ως εκ τούτου, είναι το όνομα που ονομάζεται Babel? επειδή ο Κύριος έκανε συγχύσει εκεί τη γλώσσα του σε όλη τη γη: και από εκεί έκανε ο Κύριος να τους διασκορπίσει στο εξωτερικό επάνω στο πρόσωπο ολόκληρης της γης.

Αν η γλώσσα εξελίχθηκε, οι πρώτες γλώσσες που θα πρέπει να είναι η απλούστερη. Αλλά την εκμάθηση ξένων γλωσσών δείχνουν ότι η πιο αρχαία γλώσσα (για παράδειγμα: Λατινικά, 200 π.Χ.? Ελληνικά, 800 π.Χ.? Γραμμική Β, 1200 π.Χ.? Και Vedic σανσκριτικά, 1500 π.Χ.), η πιο περίπλοκη είναι σε σχέση με την σύνταξη, την περίπτωση, το φύλο, τη διάθεση, τη φωνή, τεταμένη, ρήμα μορφή, και καμπής. Οι περισσότεροι γλωσσολόγοι απορρίπτουν την ιδέα ότι οι απλές γλώσσες εξελίσσονται σε πολύπλοκες γλώσσες. Η καλύτερη απόδειξη δείχνει ότι οι γλώσσες περιέλθει? Δηλαδή, γίνονται απλούστερες αντί πιο περίπλοκη. Όπως έχουμε κάτι σαν προειδοποίηση σε σαν ... σύγχρονη αγγλική ή σαν το American! Ξέρεις τι εννοώ?

Αν οι άνθρωποι εξελίχθηκαν, στη συνέχεια, έκανε γλώσσα. Όλα τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν ότι η γλώσσα δεν εξελίσσονται, έτσι οι άνθρωποι μάλλον δεν εξελίσσονται ούτε.

Και αν αυτό δεν είναι αρκετό για την απόδειξη, θεωρούν τους ανθρώπους Μιάο στη Νότια Κίνα και τη Νοτιοανατολική Ασία. Παραδόσεις του «Miao Zu» είναι πολύ ακριβή, σε σύγκριση με εκείνες πολλών πρωτόγονων λαών, διότι δεν είναι μόνο αποφάσεις που εκδόθηκαν σε έμμετρη μορφή, αλλά, επίσης, βρίσκονται σε δίστιχα, στα οποία η ίδια ή παρόμοια έννοια εκφράζεται σε διάφορες διατύπωση, έτσι ώστε η δεύτερη πρόταση ενεργεί ως ορισμός του πρώτου, όπου μπορεί διαφορετικά να μην είναι σαφές.

Το παρακάτω είναι η αγγλική μετάφραση ενός από τα τραγούδια τους έχουν τραγουδήσει για χιλιάδες χρόνια σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, για τη σύγχυση των γλωσσών στη Βαβέλ και δύο από τους γιους του Νώε , Χαμ και ο Σημ και τους απογόνους τους.

Βαβέλ

Lo-han στη συνέχεια γέννησε Cusah και Mesay.
Lo-σεν γέννησε Elan και Nga-Shur.
Γεννηθέντα απογόνους τους έγινε φυλές και τους λαούς?
Οι απόγονοί τους συσταθεί στρατόπεδα και πόλεις.
Το τραγούδι τους ήταν όλοι με τα ίδια τραγούδια και τη μουσική?
Ο λόγος τους ήταν όλοι με τις ίδιες λέξεις και τη γλώσσα.
Στη συνέχεια, είπε, ας μας να οικοδομήσουμε μια πολύ μεγάλη πόλη?
Ας αυξηθεί μέχρι τον ουρανό ένα πολύ υψηλό πύργο.
Αυτό ήταν λάθος, αλλά αυτή την απόφαση?
Δεν είναι σωστό, αλλά απερίσκεπτα συνεχίστηκε.
Ο Θεός χτύπησε σε αυτούς, στη συνέχεια, άλλαξε γλώσσα και η προφορά τους.
Φθίνουσα στην οργή, Εκείνος σύγχυση ήχους και φωνές.
Ομιλία του ατόμου με τους άλλους που τον ακούω δεν έχει κανένα νόημα?
Μιλάει με λόγια, αλλά δεν μπορούν να τον καταλάβουν.
Έτσι, η πόλη που κτίστηκε δεν ολοκληρώθηκε ποτέ?
Ο πύργος που σφυρήλατο πρέπει να σταθεί έτσι ημιτελή.
Σε απόγνωση, στη συνέχεια, χωρίζουν κάτω από όλες τις ουρανό,
Είναι μέρος από την άλλη τον κόσμο να περικυκλώσει.
Φτάνουν σε έξι γωνίες και μιλούν τις έξι γλώσσες.

Αρκετά καταπληκτικό, έτσι δεν είναι; "Lo-Χαν στη συνέχεια γέννησε Cusah και Mesay. Lo-Shen γέννησε Elan και Nga-Shur. "
Στα αγγλικά στο βιβλίο της Γένεσης, τα παιδιά του Lo-Χαν ή Χαμ ονομάζεται Χους, και Mizraim , και Lo Shen ή ο Σημ, Ελάμ και ο Ασσούρ! Αυτές είναι πράγματι τα ιστορικά καταγεγραμμένες πατριάρχες των πραγματικών εθνών Χους ή την Αιθιοπία, την Αίγυπτο ή Mizraim, Ελάμ των Ελαμίται στο Ιράν, και Ασσούρ ο πατριάρχης της Ασσυρίας ή τη Συρία.

Αλλά φυσικά πολιτικώς ορθή δαρβινιστής mainstream pop-ιστορικοί αντικρούουν τον πατριάρχη τους Νώε ως «μύθος!" Αυτός είναι ο τρόπος που ελέγχουν τη σκέψη σας! Σκεφτείτε ότι για μια στιγμή!

Μάθετε περισσότερα στο άρθρο μας πώς κινεζική μυθολογία διευκρινίστηκε από Μιάο θρύλους επιβεβαιώνει την ιστορία Κατακλυσμό του Νώε !


Φωτογραφία πάνω: Γλώσσα Απόκλιση. Οι γλώσσες είναι συνδεδεμένα, όπως είναι τα γονίδια. Ένα από τα χιλιάδες παραδείγματα είναι η λέξη για το "από της." Υπάρχει στα γαλλικά (de), Ιταλικά (δι), Ισπανικά (de), Πορτογαλικά (de), και της Ρουμανίας (de). [Και ακόμα και στα κινέζικα! (De) είναι ιδιόκτητο!] Έτσι, όλες αυτές οι γλώσσες, τώρα που ομιλούνται γενικά στη νοτιοδυτική Ευρώπη, κλαδιά σε ένα κλαδί δέντρου που ονομάζεται The λατινογενείς γλώσσες (Romance αναφερόμενος στη Ρώμη). Ο κλάδος αυτός ενώνει ένα μεγαλύτερο κατάστημα που να περιλαμβάνει όλες τις γλώσσες που προέρχονται κυρίως από τη Λατινική. Θα συγχωνευθούν με άλλους μεγάλους κλάδους, όπως ο γερμανικός κλάδος που περιλαμβάνει αγγλικά, σε μια οικογένεια που ονομάζεται οι Ινδο-Ευρωπαϊκές γλώσσες. Όταν αυτά και άλλες γλώσσες επισημανθεί πίσω στο χρόνο, φαίνεται να συγκλίνουν κοντά στο Όρος Αραράτ! Περίεργο το γεγονός ότι θα πρέπει να έχουν αρχίσει στο χώρο εκφόρτωσης της κιβωτού του Νώε. :) Οι γλωσσολόγοι παραδέχονται ότι δεν κατανοούν την προέλευση των γλωσσών, μόνο πώς εξαπλώθηκε γλώσσες.

Τώρα Πώς θα Θεός κάνει αυτό;

Μπορείτε να δείτε ότι αυτά τα πράγματα εξακολουθούν να συμβαίνουν και σήμερα. Αυτή η κυρία μετά από μια οδοντιατρική πράξη άλλαξε προφορά της εξ ολοκλήρου. Είχε χειρουργική στόματος κατέληξε να χάσει όχι μόνο τα δόντια της, αλλά αμερικανική προφορά της, καθώς και. Karen Butler, 56, ακούγεται σαν να έρχεται από κάπου στη Σκανδιναβία ή, ενδεχομένως, τη Νότια Αφρική με ένα κομμάτι της ιρλανδικής ρίχνονται μέσα εδώ και εκεί. Ωστόσο, πριν από την επέμβαση της το 2009, είχε μια πλήρη άνθηση αμερικανική προφορά. Δόντια Μπάτλερ αντικαταστάθηκαν με οδοντοστοιχίες, αλλά η προφορά της δεν ήρθε ποτέ πίσω. Τώρα, όταν οι άνθρωποι ανταποκρίνονται Butler για πρώτη φορά, ζητούν συνήθως την ίδια ερώτηση, είπε στην εκπομπή Today.

"'Από που είσαι. Πού το βρήκες αυτό το προφορά; »είπε ο Butler. "" Μπορείτε να πείτε «το πήρα από εδώ."

"'Από εδώ? Όρεγκον; Νομίζουν ότι λέω την Ιρλανδία, αλλά λέω Όρεγκον. "

Πώς μπορεί αυτό να είναι;

Λοιπόν, οι πρώτοι έντεκα αποστόλους σηκώθηκε μετά από έλαβαν το Άγιο Πνεύμα και ήταν ξαφνικά σε θέση να μιλήσει σε πολλές άλλες γλώσσες των γύρω έθνη να κηρύξουν το Ευαγγέλιο στους Εβραίους που ζούσαν σε αυτά τα έθνη και ήταν σε μια επίσκεψη στην Ιερουσαλήμ για το Φεστιβάλ Πεντηκοστή. Οι Απόστολοι δεν είχε μάθει ποτέ αυτές τις γλώσσες.

Φυσικά, οι «επιστήμονες» έχουν όλες τις απαντήσεις. «Είναι ακριβώς μια άλλη περίπτωση του συνδρόμου ξενική προφορά!" Κολλήσει την ετικέτα σχετικά με τα φαινόμενα ... και αμπρακατάμπρα .. δεν υπάρχει «η εξήγηση!"

Το "εξηγεί" η νέα επιλογή των λέξεων, η ιρλανδική προφορά είναι απλά ένα αποτέλεσμα των νευρώνων που ενεργούν επάνω, και η νέα σύνταξη και τη δομή πρότασης είναι απλώς ένα αποτέλεσμα του ιρλανδικού μνήμες κυττάρων της γυναίκας που είναι γενετικά μεταφέρονται από ότι μεγάλη μεγάλη μεγάλη παππού του γονίδια. Ναι καλά!

Ξέρεις τι πιστεύω; Αυτό είναι είναι ένα πνευματικό πράγμα. Κάπως κληρονόμησε ένα ιρλανδικό πνεύμα βοηθός του υπηρετώντας το πνεύμα που επηρεάζει εγκαταστάσεις ομιλία της. Όχι, δεν είναι η κατοχή. Προσωπικότητα της γυναίκας είναι αμετάβλητη προφανώς. Αλλά "επιστήμονες" δεν πιστεύουν σε πνεύματα, ούτε στην πνευματική επιρροές, και γι 'αυτό είναι «το σύνδρομο ξένη γλώσσα!" Σαν να εξηγεί τίποτα; Ο μικρός αδερφός μου θα μπορούσε να έχει καταλήξει σε αυτό το φανταχτερό όρος. Πολιτικώς ορθή επιστήμονες! Μπα!

Εδώ είναι μια γυναίκα που μπορεί ξαφνικά να μιλήσει ξένες γλώσσες. Νευρική βλάβη ?!

Τελευταία Ενημέρωση! Χα!

Οι Darwinians το έχουμε εξηγήσει τώρα! - Σας παιδί δεν!

Τονική γλώσσες απαιτούν υγρασία! Δημόσια κυκλοφορίας:

Γλώσσες με ένα ευρύ φάσμα των γηπέδων τόνο έχουν αναπτυχθεί κυρίως σε περιοχές με υψηλά επίπεδα υγρασίας Max-Planck-Gesellschaft
τονικές γλώσσες υγρασία
IMAGE: Γλώσσες στις υγρές περιοχές της Γης (φως κύκλοι) είναι πιο συχνά τονικές γλώσσες (κόκκινο) από ό, τι στις ξηρές περιοχές.

Credit: MPI στ. Ψυχογλωσσολογία / Roberts

Αυτό το δελτίο τύπου είναι διαθέσιμο στα γερμανικά .
Οι επιπτώσεις του καιρού, όχι μόνο κατά τη διάθεσή μας, αλλά και η φωνή μας. Μια διεθνής ερευνητική ομάδα, συμπεριλαμβανομένων επιστημόνων από το Ινστιτούτο Max Planck για την Ψυχογλωσσολογία, Εξελικτικής Ανθρωπολογίας και των Μαθηματικών στις Επιστήμες ανέλυσε την επίδραση της υγρασίας στην εξέλιξη των γλωσσών. Η μελέτη τους έδειξε ότι οι γλώσσες με ένα ευρύ φάσμα γήπεδα τόνος είναι πιο διαδεδομένη σε περιοχές με υψηλά επίπεδα υγρασίας. Σε αντίθεση, οι γλώσσες με απλούστερες γήπεδα ήχο που βρίσκονται κυρίως σε ξηρότερες περιφέρειες. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι οι φωνητικές χορδές απαιτούν ένα υγρό περιβάλλον για να παραχθεί το σωστό τόνο.

Το ύψος τόνου αποτελεί βασικό στοιχείο της επικοινωνίας σε όλες τις γλώσσες, αλλά περισσότερο σε κάποια από τις άλλες. Γερμανική ή αγγλική γλώσσα, για παράδειγμα, εξακολουθούν να γίνονται κατανοητά ακόμα και αν όλες οι λέξεις intonated ομοιόμορφα από ένα ρομπότ. Στην κινεζική γλώσσα κινέζικα, όμως, ο τόνος αγωνιστικό χώρο μπορεί να αλλάξει τελείως το νόημα μιας λέξης. "Ma" με μια πίσσα επίπεδο σημαίνει "μητέρα", ενώ "ma" με μια πτώση εν συνεχεία αύξηση γηπέδου θα σήμαινε "άλογο". "Μόνο εκείνοι που έπληξε το ύψος τόνου σωστά μπορούν να εκφραστούν σε τονικές γλώσσες", διευκρινίζει ο Sean Γ Roberts, ένας επιστήμονας στο Ινστιτούτο Max Planck για την Ψυχογλωσσολογία στο Nijmegen.
Ωστόσο, το κλίμα μπορεί να γίνει ένα πρόβλημα για τους ομιλητές των τονικών γλωσσών, όπως οι φωνητικές χορδές του λάρυγγα - κοινώς γνωστό ως το λάρυγγα - υποφέρουν ως αποτέλεσμα. Ακόμη και μια προσωρινή αύξηση των επιπτώσεων της υγρασίας από τις φωνητικές χορδές: Η υγρασία κρατά τις βλεννώδεις μεμβράνες υγρό και καθιστά πιο ελαστική. Αλλάζει επίσης την ισορροπία ιόντων εντός τους βλεννογόνους των φωνητικών χορδών. Με καλή υγρασία, οι φωνητικές χορδές μπορούν να ταλαντώνονται επαρκώς και να παράγει το σωστό τόνο.
Επομένως, οι επιστήμονες υποψιάζονται ότι τονική γλώσσες είναι λιγότερο συχνές σε ξηρές περιοχές όπως το ευρύ φάσμα των τονικών γήπεδα είναι δύσκολο να παραχθούν κάτω από αυτές τις συνθήκες και είναι πιο πιθανό να οδηγήσει σε παρανόηση. "Σύγχρονη βάσεις δεδομένων μας δώσει τη δυνατότητα να αναλύσει τις ιδιότητες των χιλιάδων γλωσσών. Αλλά αυτό φέρνει επίσης προβλήματα λόγω γλώσσες μπορούν επίσης να κληρονομήσουν συγκρότημα γηπέδων τους από μια άλλη γλώσσα ", λέει ο Damián E. Blasi, ο οποίος διεξάγει έρευνα στο Ινστιτούτο Max Planck Ινστιτούτο για τα Μαθηματικά στις Επιστήμες και για την Εξελικτική Ανθρωπολογία στη Λειψία. Στη μελέτη τους, οι επιστήμονες έχουν αποδείξει σήμερα ότι οι επιπτώσεις αυτές μπορεί να απεμπλακεί από τις επιπτώσεις της κλιματικής.
Οι ερευνητές ερεύνησαν τη σχέση μεταξύ υγρασίας και τη σημασία του τόνου στον αγωνιστικό χώρο σε περισσότερες από 3.750 γλώσσες προέρχονται από διαφορετικές γλωσσικές οικογένειες. Αυτό δείχνει ότι οι τονικές γλώσσες είναι σημαντικά πιο σπάνια σε ξηρές περιοχές. Σε σχετικά ξηρό Κεντρική Ευρώπη, δεν τονικές γλώσσες έχουν αναπτυχθεί όπως εκείνα που βρίσκονται στους τροπικούς, Υποτροπικών Ασία και την Κεντρική Αφρική.
Κλίμα διαμορφώνει προφανώς το ρόλο του τόνου στον αγωνιστικό χώρο σε μια γλώσσα και ως εκ τούτου το πώς οι πληροφορίες που ανταλλάσσονται. Ακόμη και μικρές επιπτώσεις μπορεί να συμπληρωθεί με την πάροδο των γενεών για να παράγουν ένα παγκόσμιο πρότυπο. Το κλίμα καθορίζει έτσι την ανάπτυξη των γλωσσών. "Αν η Βρετανία ήταν ένα υγρό ζούγκλα, αγγλικά μπορεί επίσης να εξελιχθεί σε μια τονική γλώσσα», εξηγεί ο Roberts.

###

Αρχικό Κλίμα δημοσίευση, φωνητικές χορδές, και τονικές γλώσσες: Σύνδεση των φυσιολογικών και γεωγραφικά στίγματα
Caleb Everett, Damián E. Blasi, και Seán G. Roberts
PNAS, που δημοσιεύθηκε online πριν από την εκτύπωση 20 Ιανουαρίου, 2015, doi: 10.1073 / pnas.1417413112

Αποποίηση ευθυνών: AAAS και EurekAlert! Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την ακρίβεια των δελτίων ειδήσεων δημοσιεύτηκε στο EurekAlert! συμβάλλοντας ιδρύματα ή για τη χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας μέσω του συστήματος EurekAlert.

(Επισκέφτηκε 294 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)

Σχετικές Θέσεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *