Τονική κινεζική γλώσσα Στερεά Απόδειξη Ευφυής Σχεδιασμός & Ιστορικότητα του Πύργου της Βαβέλ

Δαρβινιστές πιστεύουν ότι η γλώσσα εξελίχθηκε, και σε κάποιο βαθμό το έκανε και εξακολουθεί να κάνει. Κοιτάξτε την αγγλική γλώσσα: Είναι ένας όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων λεξιλόγιο από πολλές γλώσσες, που αποκτήθηκαν από Brit, λατινικά, γαλλικά, δανέζικα, Saxon, Σέλτικ, ιρλανδική, ακόμη και ινδική (juggernaut!) και κινέζικα (τροφή, kow ρυμούλκησης, πινγκ-πονγκ), και πολλοί άλλοι. Επίσης, φυσικά, κάθε χρόνο, το αγγλικό λεξικό, πρέπει να επισυνάπτεται με όλες τις νέες λέξεις που εφευρίσκονται ή εκδοθεί από τα αγγλικά ομιλητές εκείνο το έτος. Αλλά πώς το έκανε ποτέ ξεκινήσει! Ή να εξελιχθεί;

languages Tonal Chinese Language Solid Proof of Intelligent Design & Historicity of Tower of Babel Κινέζικα, Βιετναμέζικη και της Ταϊλάνδης, είναι τονικές γλώσσες. Αυτό σημαίνει ότι μια λέξη ή ήχου μπορεί να έχει πολλές σημασίες, καθώς υπάρχουν αποχρώσεις εν λόγω κινεζική διάλεκτο. Για παράδειγμα, «Tai Yu» ή η διάλεκτος Fu Jian-ομιλείται στην Ταϊβάν και Fujian, έχει 8-9 τόνους. Έτσι, ανάλογα με το αν υπάρχουν ότι πολλές πραγματικές λέξεις, ένας ήχος θα μπορούσε να έχει 8-9 έννοιες, όπως καλά.

Τώρα φανταστείτε ότι αυτό προέκυψε μέσα από την εξέλιξη. Αδύνατον!

Ας φανταστούμε ότι τα αγγλικά θα γίνει ξαφνικά μια τονική γλώσσα. Φανταστείτε ότι ένα αγγλικό τύραννος όπως ο Henry η Οκτώ, θα εισαγάγει ξαφνικά 4 τόνους όπως Mandarin στη γλώσσα και να καταδικάσει τις αγγλικού λαού για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό, "ή αλλιώς!" Ας πάρουμε τη λέξη «σκύλος» ως παράδειγμα.

Και ένα διάταγμα πήγε εμπρός από το βασιλιά Henry, διατάσσοντας τη βρετανική «Από τώρα και στο εξής τη λέξη DOG σε έναν ήχο ανάκριση (3ος τόνος) σημαίνει" τρώνε "! Σκύλος σε μια επιβλητική τον τόνο (4η) νοείται η πραγματική "DOG" ζώο, σε μια έκπληξη μονο-τόνος (2) σημαίνει "ζαμπόν", και σε ένα υψηλό μονο-τόνος (1) σημαίνει "το τυρί!" Έτσι από τώρα στο εξής, αν θέλετε να πείτε "Το σκυλί τρώει ζαμπόν και τυρί." Θα πρέπει να πω: ". Η dog3 γονιδίου DOG2 και σκύλων1 Dog4"

Έτσι, ο βασιλιάς Ερρίκος προχώρησε σε διάταγμα "tonalisation" για το σύνολο του αγγλικού λεξιλογίου:
"Σπίτι" από τώρα και στο εξής θα πρέπει να μιλήσει σε μια επιβλητική 4ο τόνο!
"Αυτοκίνητο" έχει μόνο μια αυξανόμενη αμφισβήτηση 3ο τόνο.
"Fun" θα είπε μόνο σε μια επιβλητική ή καταφατική 4ο τόνο! Και ούτω καθεξής.
Λεξικό νέα αντίγραφα με όλα τα νέα τονική κανόνες είναι διαθέσιμα σε λογικές τιμές στο Βασιλικό Ινστιτούτο Γλώσσας. Όποιος παραβιάζει αυτούς τους νέους γλωσσικούς κανόνες θα τιμωρηθούν με αυστηρή ποινή φυλάκισης τουλάχιστον πέντε ετών. "

Αυτό το τελευταίο κίνητρο θα είναι πλήρως απαραίτητο, καθώς δεν Άγγλος στο σωστό μυαλό του θα δέχονταν ποτέ οικειοθελώς τέτοιες ανοησίες. Henry μπορεί να ξεχάσει ολόκληρο το σύστημα γλωσσική αναμόρφωση του της αγγλικής γλώσσας. Φυσικά, ένα τέτοιο σύστημα δεν θα λειτουργούσε ποτέ, ο καθένας θα σαπίσουν στη φυλακή, και η αγγλική θα εξακολουθούν να μην έχουν μάθει να απομνημονεύσει ένα νέο τονικό αγγλικά.

Αλλά τώρα το σκέφτομαι. Πώς στα ιερά Ουρανών έκαναν οι Ταϊλανδοί, Βιετνάμ, και οι αρκετές κινεζικές εθνοτικές ομάδες ποτέ να αρχίσουν να χρησιμοποιούν τόνους στη γλώσσα τους! Είναι σαν να μαθαίνεις τα πουλιά να πετούν σε σχηματισμό. Μπορούν είτε να το κάνουν τέλεια ή δεν θα. Δεν μπορείτε να τους διδάξουμε να. Αδύνατον!

Η μόνη εξελικτική εξορθολογισμός θα ακούγεται κάτι σαν αυτό:
(Nota Bene: Το παρακάτω κείμενο αποτελείται)

Η εξελικτική ανάπτυξη του σινο Τονική Language Group Bi-Προκαθήμενο. A κριτές ερευνητική εργασία από Smutz, Fink, και Fonebone, et al.

«Η Σινο-πρωτευόντων, τονική ομάδα γλωσσών που περιλαμβάνει Κίνας, της Ταϊλάνδης και Βιετνάμ, συμπεριλαμβανομένων των μικρότερων εθνοτικών σκλήθρα υπο-ομάδες, όπως η Miao γλώσσα, φαίνεται να έχουν αναπτυχθεί στο σύνολο της γεωγραφικής απομόνωσης από την ομάδα της Δυτικής Αφρικής πρωτεύοντα », που δεν έχει καμία τονική αναγνώριση.

Τα πρώτα μέλη του σινο "Peking Man" ομάδα γλωσσών που αρχικά φαίνεται να έχουν μιλήσει αρχέγονη προφορικές δηλώσεις τους σχετικά με τις ονομαστικές αξίες των αναγνωρισμένων από αυτά τα φαινόμενα σε δύο κύριες ομάδες πολλαπλών τονική γλώσσα? Π.χ. η «Νότια Peking Man 9 τόνους» ομάδα, η οποία περιλαμβάνει την Καντώνα, Fu Jian, και Βιετνάμ, και το «West Peking 4 τόνους Ομίλου της Ταϊλάνδης, Λάος, Kun Ming και Si Chuan και όλες τις διαλέκτους της Βόρειας Χαν.

Φαίνεται από την «αρχέγονη κραυγή« έρευνα μεταξύ των Χμονγκ φυλές στην ενδοχώρα του Βιετνάμ από τον καθηγητή Δρ Fonebone et al, ότι ορισμένα φυσικά φαινόμενα αρχικά ομαδοποιούνται μαζί τη συλλογική χρήση του διοικητή 4ο τόνο! Δηλαδή συγκεκριμένο ήχο, σύμφωνα με τον Δρ Fonebone , περιλαμβάνει την έκφραση του πόνου, δυσφορίας, προφορικών εντολών, και το πρωτογενές αναγνώριση των φαινομένων (όπως για παράδειγμα στα phraes "Hey4 you4! Εκεί are4 ξανά!", όταν βλέπουμε κάποιον μετά από "μακρά και ζαμάνια!"

Ο Δρ Fonebone έχει ανακαλύψει συστηματικά λίγες διαφορές σε αυτό το τονική συμπεριφορά μεταξύ των Miao από τους προϊστορικούς χρόνους μέχρι μερικές εκατοντάδες χρόνια πριν, και ως εκ τούτου μπορούμε να συμπεράνουμε με ασφάλεια ότι από τις αρχές του Πλειστόκαινου φορές το 4ο τόνος ομάδα λεξιλόγιο παρέμεινε αμετάβλητη. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τα ορυκτά βρίσκει στις κοίτες των ποταμών Πλειστόκαινο άνω Βιετνάμ ανθρώπινα κρανία, όπου η τονική λειτουργία του εγκεφάλου βρίσκεται στο αριστερό λοβό ήταν προφανώς πιο έντονη σε μέγεθος από το δικαίωμα του λοβού.

Η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη. [Τέλος ακαδημαϊκό κείμενο]

Cone of Silence Tonal Chinese Language Solid Proof of Intelligent Design & Historicity of Tower of Babel

Καθ. Δρ Fonebone ασχολούνται με τονικό Ερευνητικό Εργαστήριο

Αστείο; Μετά βίας! Αυτή είναι η τακτική είδος της υψηλής επικεφαλής browbeating εφαρμόζεται ήδη εδώ και πολλές δεκαετίες στη Δυτική ακαδημαϊκής κοινότητας, να εντυπωσιάσει και να φυσήξει μακριά οποιαδήποτε φυσική αίσθηση άλογο του "αδαείς" μάζες με τη χρήση λεπτομερούς πνευματικής θερμού αέρα, κατά προτίμηση ενισχύεται από τα Λατινικά και τα Ελληνικά !

Η μόνη λογική εναλλακτική λύση σε αυτές τις ακαδημαϊκές βουντού, είναι ότι οι γλώσσες αυτές πρέπει να έχουν πράγματι ως εκ θαύματος σχεδιαστεί και εισήγαγε αμέσως. Και δεν είναι μόνο οι τονικές γλώσσες τότε, αλλά, κατά συνέπεια, όλες οι άλλες γλώσσες, καθώς, για τους οποίους θα πρέπει να αποτελεί εξαίρεση.

Και αυτό είναι ακριβώς αυτό που συνέβη στην πραγματικότητα, περίπου 2.100 π.Χ. στην πρωτεύουσα της Μέσης Ανατολής της Βαβέλ, όταν όλες οι γήινοι ακόμα μιλούσαν μόνο μια γλώσσα έως ότου κακία ενέπνευσε να κατασκευαστεί ένα ψηλό πύργο για να φτάσει τον ουρανό με συσσωρεύονται τούβλα, και να ανεβείτε μέχρι την είναι θεοί για να "κάνει ένα όνομα για τον εαυτό τους"

Εδώ είναι το πώς η Αγία Γραφή αναφέρεται τι συνέβη στον Πύργο της Βαβέλ, το πρώτο βιβλίο της Γένεσης κεφάλαιο 11:

1 Και ολόκληρη η γη ήταν μιας γλώσσας και ενός λόγου.
2 Και ήρθε να περάσει, καθώς ταξίδεψε από την ανατολή, ότι βρήκαν ένα απλό στη γη Σεννααρ? και κατοικούσαν εκεί.
3 Και είπε το ένα στο άλλο, Πηγαίνετε στο, ας κάνει τούβλα, και να τα κάψει καλά. Και είχαν τούβλα για την πέτρα, και γλίτσα που είχαν για το κονίαμα.
4 Και είπε, Πηγαίνετε στο, ας μας να οικοδομήσουμε μια πόλη και έναν πύργο, του οποίου η κορυφή μπορεί να φτάσει μέχρι τον ουρανό? και ας μας κάνει ένα όνομα, ώστε να μην μας διεσκορπισμενα επάνω στο πρόσωπο ολόκληρης της γης.
5 Και ο Κύριος κατέβηκε για να δει την πόλη και τον πύργο, το οποίο τα παιδιά των ανδρών κατασκευαστεί.
6 Και ο Κύριος είπε, Ιδού, οι άνθρωποι είναι ένα, και έχουν όλα μία γλώσσα? και αυτό αρχίζουν να κάνουν: και τώρα τίποτα δεν θα πρέπει να περιορίζεται από αυτά, τα οποία έχουν φανταστεί να κάνει.
7 Πηγαίνετε στο, ας πάει κάτω, και συγχέουν εκεί τη γλώσσα τους, ότι δεν μπορούν να καταλάβουν ο ένας τον άλλο ομιλία.
8 Και ο Κύριος τους διάσπαρτα στο εξωτερικό από εκεί επάνω στο πρόσωπο ολόκληρης της γης και έφυγαν για να χτίσουν την πόλη.
9 Ως εκ τούτου, είναι το όνομα που ονομάζεται Babel? γιατί ο Κύριος δεν υπάρχει συγχέουμε τη γλώσσα σε όλη τη γη: και από εκεί έκανε ο Κύριος να τους διασκορπίσει στο εξωτερικό επάνω στο πρόσωπο όλης της γης.

Αν η γλώσσα εξελίχθηκε, τα πρώτα γλώσσες θα πρέπει να είναι η απλούστερη. Αλλά οι μελέτες δείχνουν ότι η γλώσσα η πιο αρχαία γλώσσα (για παράδειγμα: Latin, 200 π.Χ.? ελληνική , το 800 π.Χ.? Γραμμική Β, το 1200 π.Χ.? και Βεδική σανσκριτική, 1500 π.Χ.), το πιο περίπλοκο είναι σε σχέση με τη σύνταξη, την περίπτωση, το φύλο, τη διάθεση, τη φωνή, τεταμένη, ρήμα μορφή, και καμπής. Οι περισσότεροι γλωσσολόγοι απορρίπτουν την ιδέα ότι οι απλές γλώσσες εξελιχθεί σε πιο σύνθετες γλώσσες. Η καλύτερη απόδειξη δείχνει ότι οι γλώσσες μεταβιβάσουν? Δηλαδή, θα γίνει απλούστερη αντί πιο περίπλοκη. Όπως έχουμε κάτι σαν προειδοποίηση σε παρόμοια ... σύγχρονη αγγλική ή όπως το American! Ξέρετε τι εννοώ;

Αν οι άνθρωποι εξελίχθηκαν, στη συνέχεια έκανε έτσι η γλώσσα. Όλα τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν ότι η γλώσσα δεν εξελίσσεται, έτσι οι άνθρωποι μάλλον δεν εξελίσσονται ούτε.

Και αν αυτό δεν είναι αρκετή απόδειξη, σκεφτείτε τους ανθρώπους Miao στη Νότια Κίνα και τη Νοτιοανατολική Ασία. Παραδόσεις του «Zu Miao» είναι πολύ ακριβή, σε σύγκριση με εκείνες πολλών πρωτόγονων λαών, διότι δεν είναι μόνο που εκδίδονται σε έμμετρη μορφή, αλλά, επίσης, είναι σε δίστιχα, στην οποία η ίδια ή παρόμοια έννοια εκφράζεται σε διαφορετικά διατύπωση, έτσι ώστε η δεύτερη περίοδος ενεργεί ως ορισμός του πρώτου, όπου μπορεί διαφορετικά να μην είναι σαφής.

Το παρακάτω είναι η αγγλική μετάφραση ενός από τα τραγούδια τους έχουν τραγουδήσει εδώ και χιλιάδες χρόνια σε κάθε κοινωνική συγκέντρωση, για την σύγχυση των γλωσσών στη Βαβέλ και δύο από τους γιους του Νώε , Χαμ και ο Σημ και τους απογόνους τους.

Βαβέλ

Lo-han στη συνέχεια γέννησε Cusah και Mesay.
Lo-σεν γέννησε Elan και Nga-shur.
Γεννηθέντα απογόνους τους έγινε φυλές και τους λαούς?
Οι απόγονοί τους εγκατεστημένοι καταυλισμούς και πόλεις.
Το τραγούδι τους ήταν όλοι με τα ίδια τραγούδια και τη μουσική?
Ομιλίας τους ήταν όλα με τις ίδιες λέξεις και τη γλώσσα.
Στη συνέχεια είπαν ας μας να οικοδομήσουμε μια πολύ μεγάλη πόλη?
Ας ανεγείρει εις τον ουρανό ένα πολύ υψηλό πύργο.
Αυτό ήταν λάθος, αλλά αυτή την απόφαση?
Δεν είναι σωστό, αλλά βιαστικά επέμενε.
Ο Θεός χτύπησε σε αυτούς στη συνέχεια, άλλαξε γλώσσα και η προφορά τους.
Φθίνουσα στην οργή, σύγχυση Εκείνος ήχους και φωνές.
Μία ομιλία του προς τους άλλους που τον ακούω δεν έχει κανένα νόημα?
Μιλάει με λόγια, αλλά δεν μπορεί να τον καταλάβει.
Έτσι, η πόλη που κτίστηκε δεν ολοκληρώθηκε ποτέ?
Ο πύργος που σφυρήλατο πρέπει να σταθεί έτσι ημιτελή.
Σε απόγνωση, τότε χωρίζουν υπό όλες ουρανό,
Είναι μέρος από κάθε άλλο τον κόσμο να περικυκλώσει.
Φτάνουν σε έξι γωνίες και μιλούν τις έξι γλώσσες.

Αρκετά εκπληκτικά, έτσι δεν είναι; "Lo-Χαν στη συνέχεια γέννησε Cusah και Mesay. Lo-Shen γέννησε Elan και Nga-shur. "
, and of Lo Shen or Shem, Elam and Asshur! Στα αγγλικά στο βιβλίο της Γένεσης , τα παιδιά του Lo-Han ή Χαμ ονομάζεται Χους, και Mizraim , και Lo Shen ή Σημ, Ελάμ και Ασσουρ! Αυτές είναι πράγματι τα ιστορικά καταγεγραμμένες πατριάρχες των πραγματικών εθνών Χους ή την Αιθιοπία, την Αίγυπτο ή Mizraim , Ελάμ των Elamites στο Ιράν, και Ασσουρ ο πατριάρχης της Ασσυρίας ή της Συρίας.

Αλλά φυσικά πολιτικώς ορθή δαρβινιστής ποπ-ιστορικοί διαψεύδουν πατριάρχη Νώε ως «μύθο!" Αυτό είναι το πώς θα ελέγχουν τις σκέψεις σας! Σκεφτείτε ότι για μια στιγμή!

Μάθετε περισσότερα στο άρθρο μας πώς κινεζική μυθολογία διευκρινίζεται από Miao θρύλους επιβεβαιώνει την ιστορία της πλημμύρας του Νώε !

languages Tonal Chinese Language Solid Proof of Intelligent Design & Historicity of Tower of Babel

ΕΙΚΟΝΑ ΑΝΩ: Γλώσσα Απόκλιση. Οι γλώσσες που σχετίζονται, όπως είναι τα γονίδια. Ένα από τα χιλιάδες παραδείγματα είναι η λέξη για το "από, από.« Υπάρχει στα γαλλικά (de), Ιταλικά (δι), ισπανικά (de), Πορτογαλικά (de) και της Ρουμανίας (de). [Και ακόμα και στα κινέζικα! (De) είναι ιδιόκτητο!] Έτσι, όλες αυτές οι γλώσσες, που ομιλούνται τώρα γενικά στη νοτιοδυτική Ευρώπη, είναι κλαδιά σε ένα κλαδί δέντρου που ονομάζεται οι λατινογενείς γλώσσες (Romance αναφερόμενος στη Ρώμη). Ο κλάδος αυτός ενώνει ένα μεγαλύτερο κατάστημα που θα περιλαμβάνει όλες τις γλώσσες που προέρχονται κατά κύριο λόγο από τα λατινικά. Θα συγχωνευθεί με άλλα μεγάλα καταστήματα, όπως το Γερμανικό κλάδο που περιλαμβάνει Αγγλικά, σε μια οικογένεια που ονομάζεται Ινδο-Ευρωπαϊκές γλώσσες. Όταν αυτές και άλλες γλώσσες που ανάγονται στο χρόνο, φαίνεται να συγκλίνουν κοντά στο Όρος Αραράτ! Περίεργο το γεγονός ότι θα έπρεπε να έχουν αρχίσει στο χώρο προσγείωσης της κιβωτού του Νώε icon smile Tonal Chinese Language Solid Proof of Intelligent Design & Historicity of Tower of Babel Οι γλωσσολόγοι παραδέχονται ότι δεν κατανοούν την προέλευση των γλωσσών, μόνο πώς να εξαπλωθεί γλώσσες.

Τώρα, πώς θα κάνω αυτό ο Θεός;

Μπορείτε να δείτε ότι αυτά τα πράγματα εξακολουθούν να συμβαίνουν σήμερα. Αυτή η κυρία μετά από μια οδοντιατρική πράξη άλλαξε προφορά της εντελώς. Είχε στοματική χειρουργική κατέληξε να χάσει όχι μόνο τα δόντια της, αλλά αμερικανική προφορά της, καθώς και. Karen Butler, 56, ακούγεται σαν να προέρχεται από κάπου στη Σκανδιναβία ή, ενδεχομένως, τη Νότια Αφρική με ένα κομμάτι της ιρλανδικής ρίχνονται μέσα εδώ και εκεί. Ωστόσο, πριν από την επέμβαση της το 2009, είχε ένα πλήρως ανεπτυγμένο αμερικανική προφορά. Δόντια Butler αντικαταστάθηκαν με οδοντοστοιχίες, αλλά η προφορά της δεν ήρθε ποτέ πίσω. Τώρα, όταν οι άνθρωποι συναντιούνται Butler, για πρώτη φορά, ζητούν συνήθως την ίδια ερώτηση, είπε το Today show.

"« Όταν είσαι. Πού το βρήκες αυτό προφορά; ", δήλωσε ο Butler. "" Μπορείτε να τους πείτε «εγώ το πήρα από εδώ."

«Και από εδώ; Όρεγκον; Νομίζουν ότι λέω την Ιρλανδία, αλλά λέω Όρεγκον. "

Πώς μπορεί αυτό να είναι;

Λοιπόν, τα πρώτα έντεκα απόστολοι σηκώθηκε αφού έλαβαν το Άγιο Πνεύμα και ήταν ξαφνικά σε θέση να μιλήσει σε πολλές άλλες γλώσσες του γύρω έθνη να κηρύξουν το Ευαγγέλιο στους Εβραίους που ζούσαν σε αυτά τα έθνη και ήταν σε μια επίσκεψη στην Ιερουσαλήμ για το Φεστιβάλ Πεντηκοστή. Οι Απόστολοι δεν είχε μάθει ποτέ αυτές τις γλώσσες.

Φυσικά, οι «επιστήμονες» έχουν όλες τις απαντήσεις. «Είναι ακριβώς μια άλλη περίπτωση το σύνδρομο της ξενικής προφοράς!" Κολλήστε την ετικέτα σχετικά με τα φαινόμενα ... και αμπρακατάμπρα .. δεν υπάρχει «η εξήγηση!"

Το "εξηγεί" η νέα επιλογή των λέξεων, η ιρλανδική προφορά είναι απλά ένα αποτέλεσμα των νευρώνων που ενεργούν επάνω, και η νέα σύνταξη και δομή πρότασης, είναι απλά ένα αποτέλεσμα της ιρλανδικής μνήμες των κυττάρων της γυναίκας που είναι γενετικά μεταφέρονται από ο μεγάλος μεγάλος μεγάλος παππούς του γονιδίων. Ναι καλά!

Ξέρεις τι πιστεύω; Αυτό είναι είναι ένα πνευματικό πράγμα. Κάπως κληρονόμησε ένα ιρλανδικό πνεύμα βοηθός του υπηρετώντας το πνεύμα που επηρεάζει εγκαταστάσεις ομιλία της. Όχι, δεν είναι κατοχή. Προσωπικότητα της γυναίκας είναι αμετάβλητη προφανώς. Αλλά «επιστήμονες» δεν πιστεύουν σε πνεύματα, ούτε σε πνευματικές επιδράσεις, και γι 'αυτό είναι το "σύνδρομο ξένης γλώσσας!" Όπως και αν αυτό εξηγεί τίποτα; Ο μικρός μου αδερφός θα μπορούσε να καταλήξει σε αυτό το φανταχτερό όρος. Πολιτικώς ορθή επιστήμονες! Μπα!

Εδώ είναι μια γυναίκα που μπορεί ξαφνικά να μιλήσει ξένες γλώσσες. Νευρική βλάβη!

(Επίσκεψη 150 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)

Σχετικές Θέσεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


- 6 = ένα