Διευθύνων σύμβουλος της GAVI θέλει να «ανοσοποίηση κάθε παιδί πάνω στη γη»

Ethan A. Huff
Φυσικό Ειδήσεις
6 Μαΐου, 2012

Το Ίδρυμα Bill & Melinda -backed ομάδας Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και εμβολιασμούς (GAVI) είναι σε μια αποστολή για να εμβολιάσουν υποχρεωτικά κάθε παιδί στον πλανήτη εναντίον κάθε γνωστό "ιάσιμες ασθένειες." Και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, ο Seth Berkley, πιστεύει ότι μπορεί πραγματικά να συμβεί αυτό με αρκετά μετρητά, πολιτική δύναμη, και τα συστήματα διανομής στη θέση του.

Βυθισμένος σε μια πέπλο του ανθρωπισμού, της ημερήσιας διάταξης εμβολιασμού GAVI έχει εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο σαν έναν ιό, καθώς εκατοντάδες εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη εμβολιαστεί, και πολλά άλλα βρίσκονται στο δρόμο. Αλλά ώθηση εμβολιασμού του ομίλου δεν θα σταματήσει μέχρι κάθε παιδί στον κόσμο έχει εμβολιαστεί, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουν χρήση βίας.

Αυτό είναι ό, τι συνέβη, μετά από όλα, στο Μαλάουι πίσω στο 2011, όπου Μαλάουι παιδιά εμβολιάστηκαν υπό την απειλή όπλου. Αναφορές κατά τη στιγμή ανέφεραν ότι οι γονείς των μη εμβολιασμένων παιδιών που είχαν προσπαθήσει να διαφύγουν εντολή τοπική εμβολιασμό είχαν εντοπίσει και συνελήφθησαν, καθώς και τα παιδιά τους αναγκάστηκαν να λάβουν τα τρυπήματα ως μέρος του Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας των Ηνωμένων Εθνών »( http: // www. naturalnews.com/033119_vaccinations_gunpoint.html ).

Κανένα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό, ωστόσο, είχε GAVI έχει επιτραπεί να καταρρεύσει πίσω στο 2010, όταν είχε τραυματιστεί σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Όμως, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Microsoft Μπιλ Γκέιτς ήρθε και έσωσε την ημέρα, σύμφωνα με το Reuters, δουλεύοντας μαζί με την GAVI και τη βρετανική κυβέρνηση να εξαναγκάσει τόσο αναγκαία χρηματοδότηση, με το ποσό των 4.300.000.000 δολάρια, από χορηγούς.

Και αυτό είναι μετά βίας μια έκπληξη, δεδομένου ότι ο ίδιος ο Bill Gates ήταν σε μια προσωπική αποστολή να εμβολιάσει ολόκληρο τον κόσμο, καθώς και. Σε μια συνέντευξη του 2011 GAVI, Γκέιτς εξήγησε στους παρευρισκόμενους πως ο κόσμος χρειάζεται "ίδια κεφάλαια του εμβολίου," που ο ίδιος αργότερα ορίζεται ως εμβολιασμού όλοι στη γη ( http://www.naturalnews.com/032900_Bill_Gates_vaccinations.html ).

"Είναι τώρα ότι θα ξεκινήσουμε για να πάρετε τα τελευταία δύο εμβόλια που λαμβάνουν πλούσια παιδιά δεδομένο, το πνευμονιόκοκκου και του ροταϊού, και πάνω από αυτά τα επόμενα πέντε χρόνια, να βγούμε σε κάθε παιδί παντού», δήλωσε ο Γκέιτς εκείνη τη στιγμή. "Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά ότι έχουμε ίδια κεφάλαια σε εμβόλια."

Έτσι εκεί το έχετε, λαοί. Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, σε συνεργασία με μια πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων δημόσιου-ιδιωτικού τομέα και αρκετά ισχυρές κυβερνήσεις του κόσμου, εργάζεται ενεργά για την επίτευξη ποσοστού εμβολιασμού 100 τοις εκατό μεταξύ των παιδιών του κόσμου. Είστε διατεθειμένος να σταθεί σε αυτό το jackbooted ιατρική μαφία, όταν έρχονται για τα παιδιά σας;

Πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

(Επισκέφτηκε στις 19 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


8 - έξι =