Διευθύνων σύμβουλος της GAVI θέλει να «ανοσοποίηση κάθε παιδί στη γη»

Ethan Α Huff
Φυσικό Ειδήσεις
6 Μαΐου, 2012

Το Ίδρυμα Bill & Melinda -backed ομάδα Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και εμβολιασμούς (GAVI) είναι σε μια αποστολή για να εμβολιάσει βίαια κάθε παιδί στον πλανήτη κατά κάθε γνωστό «ιάσιμες ασθένειες.» Και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, ο Seth Berkley, πιστεύει ότι μπορεί πραγματικά να κάνει αυτό να συμβεί με αρκετά μετρητά, πολιτική δύναμη, και τα συστήματα διανομής στη θέση του.

Βυθισμένος σε μια πέπλο του ανθρωπισμού, της ημερήσιας διάταξης εμβολιασμός GAVI έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο σαν έναν ιό, καθώς εκατοντάδες εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη εμβολιαστεί, και πολλά άλλα είναι στο δρόμο. Αλλά ώθηση εμβολιασμός του ομίλου δεν θα σταματήσει μέχρι κάθε παιδί στον κόσμο έχει εμβολιαστεί, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουν χρήση βίας.

Αυτό είναι ό, τι συνέβη, μετά από όλα, στο Μαλάουι πίσω στο 2011, όπου Μαλάουι παιδιά εμβολιάστηκαν υπό την απειλή όπλου. Αναφορές κατά τη στιγμή ανέφεραν ότι οι γονείς των μη εμβολιασμένων παιδιών που είχαν προσπαθήσει να αποφύγει μια εντολή τοπικό εμβολιασμό εντοπίσει και συνελήφθησαν, και τα παιδιά τους αναγκάστηκαν να λάβουν τα τρυπήματα ως μέρος της Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας των Ηνωμένων Εθνών »( http: // www. naturalnews.com/033119_vaccinations_gunpoint.html ).

Τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό, ωστόσο, είχε GAVI έχει επιτραπεί να καταρρεύσει πίσω στο 2010, όταν είχε τραυματιστεί σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Όμως, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Μπιλ Γκέιτς ήρθε και έσωσε την ημέρα, σύμφωνα με το Reuters, δουλεύοντας μαζί με την GAVI και τη βρετανική κυβέρνηση να εξαναγκάσει τόσο αναγκαία χρηματοδότηση, με το ποσό των 4.300.000.000 δολάρια, από χορηγούς.

Και αυτό δεν είναι καθόλου έκπληξη, αφού ο ίδιος ο Bill Gates έχει σε μια προσωπική αποστολή να εμβολιαστεί το σύνολο του κόσμου. Σε μια συνέντευξη του 2011 GAVI, Γκέιτς εξήγησε στους παρευρισκόμενους πως ο κόσμος χρειάζεται "ίδια κεφάλαια εμβόλιο», που αργότερα ορίζεται ως εμβολιασμό καθενός στη γη ( http://www.naturalnews.com/032900_Bill_Gates_vaccinations.html ).

"Είναι τώρα ότι θα ξεκινήσουμε για να πάρει τα τελευταία δύο εμβόλια που λαμβάνουν πλούσια παιδιά δεδομένο, το πνευμονιόκοκκου και του ροταϊού, και πάνω από αυτά τα επόμενα πέντε χρόνια, να βγούμε σε κάθε παιδί παντού", δήλωσε ο Γκέιτς εκείνη τη στιγμή. "Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά ότι έχουμε ίδια κεφάλαια σε εμβόλια."

Έτσι εκεί το έχετε, οι λαοί. Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, σε συνεργασία με μια πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων δημόσιου-ιδιωτικού τομέα και αρκετά ισχυρές κυβερνήσεις του κόσμου, εργάζεται ενεργά για την επίτευξη ποσοστού εμβολιασμού 100 τοις εκατό των παιδιών του κόσμου. Είστε διατεθειμένος να σταθεί σε αυτό το jackbooted ιατρική μαφία, όταν έρχονται για τα παιδιά σας;

Πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

(Επισκέφτηκε στις 19 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)

Σχετικές Θέσεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


- 2 = επτά