Διευθύνων σύμβουλος της GAVI θέλει να «ανοσοποίηση κάθε παιδί πάνω στη γη»

Ethan A. Huff
Natural News
6 Μαΐου, 2012

Το Ίδρυμα Bill & Melinda -backed ομάδας Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και εμβολιασμούς (GAVI), είναι σε μια αποστολή για να εμβολιάσουν υποχρεωτικά κάθε παιδί στον πλανήτη κατά κάθε γνωστό "ιάσιμες ασθένειες." Και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Seth Berkley, πιστεύει ότι μπορεί πραγματικά να συμβεί αυτό με αρκετά μετρητά, πολιτική δύναμη, και τα συστήματα διανομής στη θέση του.

Βυθισμένος σε μια πέπλο του ανθρωπισμού, της ημερήσιας διάταξης εμβολιασμού GAVI έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο σαν έναν ιό, όπως εκατοντάδες εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη εμβολιαστεί, και πολλά άλλα βρίσκονται στο δρόμο. Αλλά ώθηση εμβολιασμού της ομάδας δεν θα σταματήσει έως ότου κάθε παιδί στον κόσμο έχει εμβολιαστεί, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουν χρήση βίας.

Αυτό είναι ό, τι συνέβη, μετά από όλα, στο Μαλάουι πίσω στο 2011, όπου Μαλάουι παιδιά εμβολιάστηκαν υπό την απειλή όπλου. Αναφορές κατά τη στιγμή ανέφεραν ότι οι γονείς των μη εμβολιασμένων παιδιών που είχαν προσπαθήσει να διαφύγουν εντολή τοπική εμβολιασμού εντοπίσει και συνελήφθησαν, και τα παιδιά τους αναγκάζονται να λάβουν τα τρυπήματα ως μέρος του Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας των Ηνωμένων Εθνών »( http: // www. naturalnews.com/033119_vaccinations_gunpoint.html ).

Τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό, ωστόσο, είχε GAVI έχει επιτραπεί να καταρρεύσει πίσω στο 2010, όταν είχε τραυματιστεί σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Όμως, πρώην CEO της Microsoft Bill Gates ήρθε και έσωσε την ημέρα, σύμφωνα με το Reuters, δουλεύοντας μαζί με την GAVI και τη βρετανική κυβέρνηση να εξαναγκάσει τόσο αναγκαία χρηματοδότηση, με το ποσό των $ 4.300.000.000, από τους δωρητές.

Και αυτό είναι μετά βίας μια έκπληξη, δεδομένου ότι ο ίδιος ο Bill Gates ήταν σε μια προσωπική αποστολή να εμβολιαστεί το σύνολο του κόσμου, καθώς και. Σε 2011 GAVI συνέδριο, Γκέιτς εξήγησε στους παρευρισκόμενους πως ο κόσμος χρειάζεται "ίδια κεφάλαια του εμβολίου", που αργότερα ορίστηκε ως τον εμβολιασμό καθενός στη γη ( http://www.naturalnews.com/032900_Bill_Gates_vaccinations.html ).

"Είναι τώρα που είμαστε θα αρχίσουν να πάρει τα τελευταία δύο εμβόλια που λαμβάνουν πλούσια παιδιά για χορηγείται, κατά του πνευμονιόκοκκου και του ροταϊού, και πάνω από αυτά τα επόμενα πέντε χρόνια, να βγούμε σε κάθε παιδί παντού», δήλωσε ο Γκέιτς εκείνη τη στιγμή. "Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά ότι έχουμε ίδια κεφάλαια σε εμβόλια."

Έτσι εκεί το έχετε, οι λαοί. Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, σε συνεργασία με μια πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων δημόσιου-ιδιωτικού τομέα και αρκετά ισχυρές κυβερνήσεις του κόσμου, εργάζεται ενεργά για την επίτευξη ποσοστού εμβολιασμού του 100 τοις εκατό των παιδιών του κόσμου. Είστε έτοιμοι να σταθεί σε αυτό το jackbooted ιατρική μαφία, όταν έρχονται για τα παιδιά σας;

Πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

(Επίσκεψη 19 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


+ 9 = δώδεκα