PPS: "Gebarsten Pot" Voor degenen onder ons die zo gebrekkig voelen!

"Er is niemand rechtvaardig. Nee niet één. Omdat wij allen hebben gezondigd en derven de heerlijkheid Gods "(Rom. 3: 10,23).

Ik heb een nieuwe vriend uit Korea, en ze me zeiden dat ze weet wat christenen die zo zeer rechtvaardig en goed. Men is altijd zo perfect en staat op om 5:00 in de ochtend naar haar Bijbel lezen.

Mijn vriend, die is een nieuwe christelijke, voelt ze tekort schiet jammerlijk, want ze is vaak moe, en heeft ruzie met haar man, en ze voelt niet als een zeer goede christen. Deze powerpoint is voor haar, en voor ieder van ons die het gevoel dat we het niet kunnen maken heel goed.

De vraag is niet, hoe perfect we zijn, ook al is Jezus daagde ons zeggen: "Weest volmaakt, zoals uw Vader in de hemel is perfect!" Maar de vraag eigenlijk is, "Wat voor soort perfectie?" Wat is perfect in Gods ogen . De Farizeeën waren zulke volmaakte mensen, ze zelfs betaalde tienden op de kruiden ze geplukt uit hun tuin, en sommige vastte vaak, en dagelijks een bezoek aan de tempel. Maar we weten allemaal hoeveel ze ontbrak, en de aard van de volmaaktheid ze gemist. Ze hadden heel weinig liefde en genade met anderen.

Dat lijkt het soort perfectie de Vader heeft zijn. Hij is perfect in Love! Want God is liefde! En hoewel ieder van ons falen heel vaak, zolang we hebben liefde voor anderen en geduld en barmhartigheid, we zullen perfect genoeg zijn voor Jezus .

Dit verhaal in pps vorm zal je aanmoedigen als u onlangs voelde als een gebarsten pot of een bizarre ! Worden aangemoedigd! Wij wensen u veel liefde en genade!

(Bezocht 141 keer, 1 bezoeken vandaag)

Gerelateerde berichten:

3 reacties op "PPS:" Gebarsten Pot "Voor degenen onder ons die voel me zo gebrekkig!"

 1. Liefde
  2 april 2010 om 23:46

  Dit is een goede post, struikelde ik over je verhaal terwijl op zoek naar pps. Bedankt voor het delen, ik zal er zeker regelmatig terugkeren.

 2. Esteban
  3 april 2010 om 09:56

  Ik wil je bedanken voor dit uitstekende lezen !! Ik zeker genoten van elk klein beetje van. Ik moet u uw site bladwijzer om hier de nieuwe dingen die je plaatst.

 3. Power Point Paradise
  26 april 2010 om 00:44

  Love &Esteban,
  U bent beide zeer welkom! Kom alsjeblieft weer terug!
  Lu Xian Sheng.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *