PPS: "Gebarsten Pot" Voor degenen onder ons die zo gebrekkig voelen!

"Er is niemand rechtvaardig. Ook niet een. Omdat ieder van ons hebben gezondigd en derven de heerlijkheid Gods. "(Rom. 3:10,23)

crackpot1 PPS: Cracked Pot For those of us who feel so flawed! Ik heb een nieuwe vriend uit Korea, en ze me vertelde hoe ze weet sommige christenen die zo zeer rechtvaardig en goed. Men is altijd zo perfect en staat op om 5:00 in de ochtend naar haar Bijbel te lezen.

Mijn vriend, die is een nieuwe christelijke, voelt ze tekort schiet jammerlijk, want ze is vaak moe, en heeft ruzie met haar man, en ze voelt niet als een zeer goede christen. Deze powerpoint is voor haar, en voor ieder van ons die het gevoel dat we niet kunnen maken erg goed.

De vraag is niet, hoe perfect we zijn, hoewel Jezus daagde ons zegt: "Weest volmaakt, gelijk uw Vader in de hemel is perfect!" Maar de vraag eigenlijk is, "Wat voor perfectie?" Wat is volmaakt in Gods ogen . De Farizeeën waren zulke perfecte mensen, ze betaalden zelfs tienden op de kruiden ze geplukt uit hun tuin, en sommige vastte vaak, en dagelijks een bezoek aan de tempel. Maar we weten allemaal hoeveel ze ontbrak, en de aard van de perfectie ze gemist. Ze hadden heel weinig liefde en genade van anderen.

Dat lijkt op het soort perfectie de Vader zijn. Hij is perfect in Love! Want God is liefde! En hoewel alle van ons niet heel vaak, zolang we hebben liefde voor anderen en geduld en barmhartigheid, we zullen perfect genoeg voor Jezus .

Dit verhaal in pps vorm zal je aanmoedigen als u onlangs voelde als een gebarsten pot of geschift ! Worden aangemoedigd! Wij wensen u veel liefde en genade!

 PPS: Cracked Pot For those of us who feel so flawed!

 PPS: Cracked Pot For those of us who feel so flawed!

(Bezocht 88 keer, 1 bezoeken vandaag)

Gerelateerde berichten:

3 reacties voor "PPS:" Gebarsten Pot "Voor degenen onder ons die zo gebrekkig voelen!"

 1. Liefde
  2 april 2010 om 23:46

  Dit is een goed bericht, ik struikelde over je verhaal terwijl op zoek naar pps. Thanks for sharing, zal ik zeker regelmatig terugkeren.

 2. Esteban
  3 april 2010 om 09:56

  Ik wil je bedanken voor dit uitstekende lezen! Ik heb zeker genoten van elk klein beetje van. Ik heb u uw site bladwijzer om te controleren of de nieuwe dingen die u plaatst.

 3. Power Point Paradise
  26 april 2010 om 00:44

  @ Liefde & @ Esteban,
  U bent beiden van harte welkom! Please come back again!
  Lu Xian Sheng.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *


vier × = 28