Wael Ghonim van Google speelt een integrale rol in ElBaradei's poging om de macht te grijpen. Egypte wordt wakker!

Tony Cartalucci, Bijdragen Schrijver

epicenter googleexecmissing0201 264x300 Wael Ghonim of Google plays an integral part in ElBaradei’s bid to seize power. Egypt wake up! FOTO: Nog een stroman werken voor ElBaradei
Omdat veel eerlijke mensen zijn nog steeds verward over de ware aard van de Egyptische demonstranten bezetten Caïro Tahrir-plein, nog een andere held opgetild door de globocrat gecontroleerde mainstream media bleek te worden gekoppeld, bewust of onbewust, een buitenlands complot .

Google marketing executive Wael Ghonim vermist op 28 januari 2011 na deelname aan het organiseren van de eerste van de protesten slechts enkele dagen eerder. Toen hij twee weken later werd bevrijd werd hij verheven een held en diende als een katalysator, zowel in Egypte en de hele wereld om te proberen en nieuw leven inblazen van de haperende protest.

Terwijl Wael Ghonim wordt afgeschilderd als een gepassioneerde activist die strijdt voor het Egyptische volk, zijn loyaliteit zijn veel specifieker. Na zijn in het buitenland wonen in Dubai , heeft zijn Facebook-pagina geen pop-up 's nachts, het was eigenlijk ontstaan ​​bijna een jaar geleden samen met Mohamed ElBaradei's aankomst in Egypte in februari 2010. ook Ghonim gemaakt officiële campagnewebsite ElBaradei's . Ghonim en ElBaradei vervolgens gelijktijdig campagne voor de komende november 2010 Egyptische verkiezingen en bouwde een oppositie netwerk ondersteuning voor ElBaradei. Dit netwerk omvatte de 6 april beweging, de Moslim Broederschap, en de onafhankelijke vakbonden nu het maken van het grootste deel van de protesten.

Na het voorspelbare verlies ElBaradei's, Ghonim verschoven van campagne voeren om te protesteren. In tegenstelling tot wat velen denken, de protesten waren niet spontaan of zelfs getipt door de hoge voedselprijzen, maar zorgvuldig gepland door Ghonim en de "Revolutionaire Jeugd Beweging," met getrokken uit de oppositie netwerk ElBaradei was bezig met het bouwen sinds begin 2010 leden. De datum 25 januari 2011 werd speciaal uitgekozen na de opstand in Tunesië uitgespeeld.


De Wall Street Journal meldde in detail hoe organisatoren geselecteerde plekken waar meerdere protesten zou beginnen, de routes die zij zouden reizen en waar ze uiteindelijk zouden ontmoeten. Ze liepen zelfs de routes in een verschillend tempo om de tijd die het zou kosten om ze te reizen berekenen. Ze hoopten dat hun beweging anderen zouden aansporen om mee te doen in voordat ze allemaal verplaatst naar Caïro Tahrirplein.

Als we bedenken dat de "6 april beweging" was in Washington in 2008 omgang met het Amerikaanse ministerie van partnerschap aangegaan, collectief gefinancierd Movements.org, stapte vervolgens over naar de ondersteuning van US International Crisis Group (ICG) Mohamed ElBaradei te beginnen in februari 2010 en ten slotte het organiseren van en deel te nemen aan de protesten beginnen 25 januari 2011, is het vrij verdacht. Dat een Google marketing executive, terug uit Dubai, was betrokken bij identieke activiteiten mede namens ICG stooge ElBaradei en iets meer dan onschuldige niet zijnde is een stuk van de verbeelding.

Misschien Wael Ghonim is niet van bewust dat Google, het bedrijf waar hij voor werkt is een corporate sponsor van Movements.org. Misschien is hij niet weet wie ElBaradei werkt echt voor en dat hij goede maatjes met de zeer mannen die het Amerikaanse beleid hij veinst te betreuren. Misschien is hij zich niet bewust van wat ontwerpen die zulke mannen hebben voor zijn "nieuwe" Egypte en heeft geen idee dat iedereen betrokken is bij zijn protest is een netwerk, gefinancierd, gesteund, en zelfs geregisseerd door buitenlanders met niets anders dan uitbuiting in gedachten voor de toekomst van Egypte.

Voor de heer Wael Ghonim van Google, zou hij misschien het vuur van alomtegenwoordige zoekmachine van zijn werkgever en beginnen zelf opleiden op wie hij omgang met, wat hun ware bedoelingen zijn, en ten behoeve van wie, alvorens op het brengen van nog eens 30 jaar van wanhoop en angst "zijn" volk.

Artikelen Tony Cartalucci's zijn verschenen op vele alternatieve media websites, waaronder zijn eigen op Land Destroyer .

Onlangs door Tony Cartalucci:
Egyptische Gambit Globalists ': ElBaradei

(Bezocht 76 keer, 1 bezoeken vandaag)

Gerelateerde berichten:

5 reacties op "Wael Ghonim van Google speelt een integrale rol in ElBaradei's poging om de macht te grijpen. Egypte wordt wakker! "

 1. Hend
  13 februari 2011 om 18:56

  Perfectoooo!

  Eerst alleen om je op dezelfde pagina als ik ben, wat is de relatie tussen Wael Ghonim en Baradei en de VS .. we weten allemaal dat de VS graag Baradei hebben als president in Egypte. Maar wat is het verband tussen Ghonim, de toppen hij woonde, de communicatie met de VS. En zijn steun nu Baradei, terwijl iedereen kan het gewoon niet uitstaan ​​Baradei ... ze maakten Wael Ghonim een ​​held, een invloed op de Egyptische jeugd, zodat ze het Egyptische volk op die als aanstaande president te kiezen kunnen beïnvloeden .... Zijn grote spel en een grote vuile sneaky een .. het is een feit dat als de VS iets wil zal het zeker krijgen ... kunnen we ook niet vergeten over de metselaars, die deze wereld spelen als een schaakspel veld! Ik wil dat je open uw gedachten en lees tussen de regels door ...

  Nu zult u vragen, maar Ghonim deed iets goed, en vroeg om een ​​betere toekomst, ja hij deed, hij niet zou hebben gehad zo veel mensen volgen, tenzij het is voor een goed doel,,, en dit is hoe ze mensen aantrekken ... dit is de eerste fase ... deze man was gewoon een hulpmiddel voor fase twee ... dat noch mij of weet je waar gaat het naartoe ... maar ik kan garanderen dat er een tweede fase .... Het is als het aantrekken van een klein kind om snoep wereld dat een deur naar de hel heeft ... neem de tijd om dit te lezen ... en ik laat het aan uw geweten te weten wat te doen

 2. Power Point Paradise
  13 februari 2011 om 07:24

  Thanks Hend
  Wij en andere alternatieve locaties zijn zich bewust van hun machinaties, maar zijn de Egyptische jongeren? Zie het andere artikel over Google Revolutions. Stinkt! Ik wens u succes met de revolutie te beschermen tegen de bedriegers. Moge God u zegenen! Je moet een blog zelf te beginnen!

 3. tsubaki
  14 februari 2011 om 23:05

  PPP,

  Ik heb aanverwanten die Egyptenaar. Ze weten heel goed dat iedereen gepromoot in het Westen is een operatieve of shill. Maar ze waren ziek van Mubarak, en voelde dat het risico van een verandering is de moeite waard. De armere mensen kwetsen met de prijsstijgingen, en zijn niet echt zo veel als gewoon wanhopig denken. Mubarak leek een slechte farao.

  Het probleem is natuurlijk, is dat het niet veel wat de mensen willen does matter. Het is aan het leger, en de top op een paar groepen, zoals de Moslim Broederschap.

  Echter niet, zo gelooft de westerse pers in termen van de populariteit van hun agenten.

 4. Power Point Paradise
  15 februari 2011 om 00:44

  Hallo Tsubaki, Geweldig om weer van je te horen.

  Ik hoop dat het waar is, dat niet alleen je familie, maar een meerderheid van de mensen, demonstranten, beseffen dat de CFR, US State Dept, Google, verschillende Jeugdbewegingen allianties sposored door Google, en een hele groep van bedrijven, plus Soros en zijn fonds, etc. etc., proberen om de resultaten van deze opstand te manipuleren.
  Hoe vaak in de geschiedenis, heeft "het publiek" gewekt voor de machinaties van de globalisten. Zelfs tijdens de Franse Revolutie hoeveel domme Parijzenaars, plus jonge Noble-niet zo nobel en niet zo intelligent-Franse intelligentsia, werden gerekruteerd voor een maçonnieke, Illuminatic, Republikein, Jacobinisch plot, omver te werpen de Monarchie. Dezelfde tijdens de Russische Revolutie, zoals je zag in het krantenknipsel in het artikel van onze "Poor Red Shirts" artikel. De NWO-leiders zijn geweldige mensen manipulators van oud!

  Tony Cartalucci, God zegene hem, is een gedegen journalistieke onderzoeker, die zorgvuldig documenten en links naar al het bewijs dat de vuile NWO provocateurs waren achter deze ook.

  Nu als een meerderheid van de bevolking realiseert dit veel, dan is er geen angst dat ze zullen worden gemanipuleerd. Maar ik soort van twijfel dat de meerderheid weet dat allemaal. Net als de Red Shirts, de meerderheid is en altijd is verkeerd. Een ding dat we leren van de geschiedenis, is dat de meerderheid nooit leert van de geschiedenis, omdat ze bestuderen het niet. Ze verbruiken slechts de NWO "nieuws" bedriegers van het liegen mainstream media.

  Maar goed, als een schijn van een democratie ooit komt, waarvan ik niet zeker van dat het zal nu, tenzij de CFR en State Dept zet grote druk op het Egyptische leger om het over te brengen, want dat is echt wat de NWO is na , op dit punt in de tijd, dan zal er reden tot bezorgdheid zijn in Egypte. Waarom? Omdat "democratie" is altijd een stap in de richting van het collectivisme, hetzij door de feitelijke meerderheid van stemmen, stemmen in zoals bij Allende tijdens de Chileense revolutie, of indien niet door de stemming, door middel van chantage, omkoping, intimidatie van de naar behoren verkozen MP-s of de nieuwe leden van de Egyptische Congres! (Zoals in de VS, waar de hele "democratie" is ubservient de Intl. Bankers.)
  De Egyptische Elite is al uitgekocht en aangeworven, als ze willen hun miljarden te houden, en om dat te doen, ze weten aan welke kant hun brood met boter. Aan de samenwerking zijde, natuurlijk!

  Ik ben er vrij zeker van dat al deze "democratie" kleur bewegingen in de Arabische wereld zijn gebracht, met het oog op de Derde Wereldoorlog aan de gang te krijgen. Niet dat het Egyptische volk wil dat, maar de elite wil, om hun Nieuwe Wereld Orde te smeden op het aambeeld van de geschiedenis! Uit hun verschrikkelijke chaos, ze verwachten dat hun nieuwe orde te ontstaan! Ordo ab chao!
  World War 1 geleid tot de vernietiging van de Russische, (de vijanden van de Redshields), de Oostenrijkse en Duitse rijken, enz. World War 2 geleid tot de vernietiging van Duitsland alltogether, en de oprichting van de Zionistische staat in Palestina als een irriterend over komst WW3, die is ontworpen om de islam en het zionisme samen te vernietigen en alle resterende instituut van formeel het christendom te brengen.
  Juist daarom wordt geproduceerd, geënsceneerd en geregisseerd als een religieus conflict. De volken en normale mensen die betrokken willen dat niet, maar dat is waarom ze het draaien van de haat aan alle kanten, tegen christenen, tegen orthodoxe, en vooral tegen moslims, zoals de laatste weet te veel van de vijanden plannen, en zijn enigszins onafhankelijk van de Intl. Bankes als gevolg, en zij geacht worden te vallen in de rij!

  Ik heb vaak het gevoel dat je een socialist zelf Tsubaki, of hebben veel vertrouwen in de dialectiek van de mensen, of proletariaat over de utopische droom van de Wall Street gesponsord Neo-Marxisten, die zal everntually de wereld overnemen met te brengen hun wereldwijde regime, die voortvloeien uit Rusland, volgens de profetieën van Daniël, Ezechiël, Openbaring, en anderen.
  Corrigeer me als ik verkeerd ben. Wij houden van u nog steeds OK! :) Maar je zou op de verkeerde kant uiteindelijk. Niet alleen tijdens de komende grote vervolging van Chrstians wereldwijd, maar na, bij de wederkomst van Christus. Dat wil zeggen, als je hem nog niet hebt ontvangen tegen die tijd. Hij komt mijn lieve vriend, en Hij is een Libertarian in deze periode van genade, en is kijken wat we doen met onze keuzevrijheid. Of we zullen houden of Of zullen we voorvader.
  Ik hoop dat u Hem en Zijn volk lief te hebben, en een van ons, wanneer Hij komt in de wolken en de hemel om ons allemaal te redden, en uiteindelijk om de wereld te redden van de macht beluste Luciferianen.
  Bent u met ons mee? Ik hoop dat je bent! Moge God ons zegenen met de waarheid, vrede en liefde!

 5. tsubaki
  16 februari 2011 om 11:34

  PPP,

  Ik vermoed dat Arabieren zijn veel meer politiek savvy dan, zeg, Thais of Indonesiërs. Het is gewoon hun geschiedenis en cultuur. Maar net als de Fransen tijdens hun revolutie, de Illuminati zijn goed in het spelen van de jaloezie en andere dodelijke en kleine zonden bij mannen om hun slechte uiteinden. Dus ik ben het eens met uw mening van een doel van WWIII aan God in diskrediet te brengen, en helpen om in hun New Order. Ik heb toevallig erg teleurgesteld dat de hogere middenklasse lijkt zo verslaafd aan haar materialisme en status over de "koeien" dat ze in staat de donkere kant aan de basis te leggen voor hun plannen. En de wat rijke zou hun land te verkopen langs de rivier naar een beetje rijker. Ik weet toevallig te denken dat de natuurlijke rijkdommen van een land moet worden gehandhaafd of als dividend aan de burgers, niet de rijkste 0,1% in een land, maar de neiging om tegen wat de meeste mensen zien als het socialisme, zoals wat is gevonden in West-Europa.

  Op de theologische voorzijde, je me overtreffen, natuurlijk, dus dit is moeilijk. Ik heb Oostelijke Orthodoxe neigingen, en zie het Westen in totaal Egyptische slavernij, zelfs tot het punt waar het dollarbiljet, die niet gebaseerd is op iets anders dan beloftes criminele banksters ', heeft een piramide en het oog van Lucifer op. En we zullen gewoon moeten afwachten welk land terug naar de wet van Mozes eerste krijgt. Zal het Israël, met de meest Masonic / Illuminist Hooggerechtshof denkbaar, of misschien de VS, met een Hooggerechtshof dat is wetteloos dan woorden? Traditionele islamitische wet, totdat de vrijmetselaars overnam, was veel dichter bij de wet van Mozes dan die van enige westerse natie vandaag. En ik ben niet zo zeker van dat de "boze uit het Oosten" niet zal zijn het Heilige Roomse Rijk, dat is teruggekeerd als de EU. Het is veel meer socialistisch dan het huidige Rusland, en veel meer gecontroleerd door de Egyptische banksters.

  Dus ik ben met u in de strijd tegen deze Luciferianen, en hoop dat Christus zal terugkeren en slaan onze vijanden en alle goddelozen. Ik ben een beetje terughoudend in het zijn zelfverzekerd over wanneer wat er gaat gebeuren. De NWO heeft vele malen eerder geprobeerd, en ze kunnen weer mislukken als wat ze willen is zo inherent slecht en destructief dat het niet bij elkaar kan houden zeer goed. Zij zullen echter ten minste in staat om veel van oorlogen of ontvolking maken, dus we zijn in voor een lange reeks van tegenslagen niet uit wat.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *


negen × 6 =