Webster Tarpley: Panetta Proclaimed CIA gesteunde militaire staatsgreep in Egypte Under Cover van Tahrir Mob

Van de VS & I (Verenigde Staten van Amerika en Israël) inmenging in soevereine landen blijft onverminderd. Egypte is slechts het begin. De CIA en Soros via deze staatsgrepen veranderen de soevereiniteit van landen. Wij zijn geen kritiek op deze arme mensen die in opstand tegen hun corrupte regimes en de VS gesteunde dictators, maar ze moeten meer kritisch over wat ze betrokken raken bij zijn. Het is allemaal gepland, geënsceneerd en scripted volgens Globalists 'plannen voor een wereldregering.
"Democratie" is gewoon een Nieuwe Wereld Orde hulpmiddel om Globalists krijgen in een macht van een land, in staat zijn om, omkoping, chantage en controle politici om de schuld beleid van een land besturen, om het tot slaaf te maken in het kader van het IMF en de Wereldbank te kopen Bank nog meer dan ze al zijn.

Neem deze foto bijvoorbeeld. Dit werd geplaatst op TWITTER! Hier is slechts een foto, voortgestuwd in bekendheid door de Twitter Regime. Wat betekent dit geel papier zeggen? "ONE WORLD! ONE PIJN! "

Wie is deze man? Misschien is hij een onschuldige Egyptische verdediger van Wisconsin, maar ik betwijfel het. Dit is waarschijnlijk een van de planners, of "stager", of een provocateur krijgen kilometers uit Egypte te bevorderen "One World!"

Amerikaanse NWO imperialisme moet worden regeerde inch Het kan worden regeerde in! ~ - Wist je hoe? Zullen we wereldwijd, allemaal van ons beginnen te weigeren de Amerikaanse Dollar morgen, en zinken de hele natie. Take away hun macht door het wegnemen van hun geld om een ​​wereldrijk te zijn, het duwen van een globale NWO. We moeten worden gevoed met de USI, De Verenigde Staten van Israël. Ze krijgen ook irritant.

Bekijk deze films en huilen. En iemand moet waarschuwen de Egyptenaren, en de andere landen. Ze zijn ook ondermijnen Thailand met de rode T-shirts ! Zie artikelen Tony Cartalucci's op onze site. Verspreid het woord over deze snode ondermijning bevoegdheden.

Deel 1 van 2

Deel 2 van 2


The Corbett VERSLAG OVER DE KLEUR SOROS REVOLUTIONS

(Bezocht 36 keer, 1 bezoeken vandaag)

Gerelateerde berichten:

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *


2 × = Achttien