Webster Tarpley: Panetta Proclaimed CIA gesteunde militaire staatsgreep in Egypte onder dekking van het Tahrir-Mob

De USA & I's (Verenigde Staten van Amerika en Israël) inmenging in soevereine landen blijft onverminderd. Egypte is slechts het begin. De CIA en Soros via deze staatsgrepen veranderen de soevereiniteit van landen. Wij zijn geen kritiek op deze arme mensen die in opstand tegen hun corrupte regimes en de VS gesteunde dictators, maar ze moeten meer kritisch over wat ze krijgen betrokken bij zijn. Het is allemaal gepland, geënsceneerd en scripted volgens de plannen van de globalisten 'voor een Wereldregering.
"Democratie" is gewoon een Nieuwe Wereld Orde hulpmiddel om de globalisten krijgen in een kracht van een land, in staat zijn om te kopen, omkoping, chantage en controle politici om de schuld beleid van een land besturen, om het tot slaaf te maken onder het IMF en de Wereldbank Bank nog meer dan ze al zijn.

Neem deze foto bijvoorbeeld. Dit werd gepost op TWITTER! Hier is slechts één foto, voortgestuwd in bekendheid door de Twitter Regime. Wat betekent dit geel papier zeggen? "ONE WORLD! Pijn! "

Wie is deze man? Misschien is hij een onschuldige Egyptische verdediger van Wisconsin, maar ik betwijfel het. Dit is waarschijnlijk een van de planners, of "stager", of een provocateur krijgen kilometers uit Egypte te bevorderen "One World!"

Amerikaanse NWO imperialisme moet worden regeerde in. Het kan worden regeerde in! ~ - Wist je weten hoe? Zullen we wereldwijd, ieder van ons beginnen met het weigeren van de Amerikaanse Dollar morgen, en wastafel de hele natie. Weg te nemen hun macht door het wegnemen van hun geld om een ​​wereldrijk te zijn, het duwen van een wereldwijde NWO. We moeten worden gevoed met de USI, De Verenigde Staten van Israël. Ze krijgen ook irritant.

Bekijk deze films en huilen. En iemand moet waarschuwen voor de Egyptenaren, en de andere landen. Ze zijn ook te ondermijnen Thailand met het rode T-shirts ! Zie artikelen Tony Cartalucci's op onze site. Verspreid het woord over deze snode ondermijning bevoegdheden.

Deel 1 van 2

Deel 2 van 2


The Corbett RAPPORT OVER DE KLEUR SOROS REVOLUTIES

(Bezocht 70 keer, 1 bezoeken vandaag)

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *