De Full & Volledige Waarheid op Gaddafi en Libië!

Ja, ik zeg dat het allemaal leugens

01.09.2011

Deila

Ja. Je hebt gehoord wat ik zei. Alles. Het is allemaal een hoop leugens. Ik weet dat het een schokkende claim op veel, dat onze vertrouwde ambtenaren in overleg met onze betrouwbare massa media daadwerkelijk aan opzettelijke misleiding bedoeld om ons te oorlog te accepteren, maar behandelen. Ik ben het maken van het.

Onze grootste morele verplichting is ervoor te zorgen dat de oorlogen niet worden gevoerd tegen de mensen onder valse voorwendselen. Oorlog is de meest walgelijke en afschuwelijke zaak u kunt toebrengen aan een persoon.

Als je dit artikel leest Ik weet zeker dat je vindt er een aantal dingen die je zullen verrassen. Na onderzoek van de situatie voor de maanden Ik verzeker u dat ik heb onderzocht zoveel kanten van het verhaal mogelijk. Maar ik deed komen tot een duidelijke conclusie en ik zal niet uit de weg openlijk uiting van de standpunten die ik tijdens dit proces hebben gevormd.

Wat we hebben onlangs te zien in de media, dit keer met een speciale nadruk op de online community, is de meest geavanceerde propaganda vuurwerk die we ooit hebben meegemaakt. Het is geen verrassing dat veel mensen zijn gedupeerd.

Maar een leugen kan de wereld te reizen voor de waarheid deze schoen veters heeft vastgebonden. Maar ik denk dat zodra de veters zijn gebonden en de waarheid begint te lopen, uiteindelijk het gaat om mensen.

Er zijn ten minste twee kanten aan elk verhaal

Niemand van ons kan mogelijk gehoor hebben vermeden NAVO kant van het verhaal en de redenen en motivering gegeven voor het verwijderen Gaddafi's en hoe militaire interventie is het noodzakelijk om de Libische burgers te beschermen 's.

Maar bent u zeker dat u hebt beide kanten gehoord? Heb je Gaddafi's perspectief over dit onderwerp gehoord? Of heb je net gehoord "zijn kant", zoals voorgesteld door de mainstream westerse media? Als dat zo is kan ik beginnen met te vertellen dat zijn woorden, en de woorden van zijn zoon, Saif Al-Islam Gaddafi zijn bewust verkeerd geïnterpreteerd en bewerkt uit de context om eenvoudige soundbite propaganda om mensen te beïnvloeden creëren.

U zult merken dat er een heel andere kant van dit verhaal dat wordt volledig genegeerd. Het is nog niet eens gedebatteerd om zijn verdiensten, het is gewoon niet over gesproken op alle in de mainstream media.

Denk er over na. Hoeveel weet je echt weet over Libië? Hebt u in alle eerlijkheid niets over het land te leren kennen voordat deze gebeurtenissen begon ontvouwen? Als ik terug zou hebben gevraagd in februari 10 vragen over Libië en het is zaken, hoeveel denk je dat je zou juist hebben beantwoord? En hoeveel heb je eerlijk weten over wat er gaande is er nu

Ik vind het vaak intrigerend hoe mensen de neiging te denken dat ze gekwalificeerd zijn om hun visie op de dingen die ze in werkelijkheid weten bijna niets over te geven. Ze kunnen vage ideeën gegenereerd door de mainstream media, bevooroordeeld schoolboeken en algemene pre-bedacht begrippen, maar niet een echte grondige kennis van het land en de mensen en gewoonten.

Ik had een gesprek met een man in een lokale bar de andere dag en ik begon het gesprek door te vragen of hij me kon vertellen over wat continent Libië was. Noch hij, noch zijn vriend correct antwoord kon geven, het plukken van Europa en Azië als hun opgeleide gissingen. Om een of andere reden deze man nog steeds het gevoel dat zijn kijk op de situatie was nauwkeuriger dan de mijne, zelfs als ik vertelde hem dat ik had uitgaven weken onderzoek naar de zaak geweest. Voor degenen onder u in de war het juiste antwoord is Afrika.

Ik wil een eenvoudige vraag te stellen om een eenvoudige zaak te maken? Kun je me een huidige Libische regeringsfunctionaris? U bent niet toegestaan ​​om Gaddafi te zeggen. Wie houdt van de positie van de "secretaris van de Algemene Volksvergadering" een positie die vergelijkbaar is met die van de minister-president, zij het ​​met een iets ander accent als hij niet een politieke partij te vertegenwoordigen en niet alleen houden aanzienlijke macht. Wist u eens dat een dergelijke positie bestaat in Libië en dat hij wordt gekozen door het volk?

Hoe minder je weet over iets, hoe makkelijker het is om you.My bedoeling bedriegen voor blootstelling van uw potentiële en waarschijnlijk onwetendheid over dit onderwerp is niet een poging om te laten zien dat ik ben slimmer of beter dan je bent. Zoals ik ontdekte ik onderzoek naar dit artikel dat ik wist opvallend weinig over Libië. En dat is mijn punt.

De mainstream media is geheel gericht op een reeks nieuwsberichten dat de specifieke bedoeling van het verzamelen van steun voor militaire actie en actief te onderdrukken elke verhaal dat zou leiden tot de mensen tegen het te hebben. Dit patroon zal duidelijk worden blootgesteld zoals dit artikel vordert.

Het is geen wonder dat we niet veel weten over Libië. Het wordt natuurlijk verwarren met alle verschillende verhalen die we horen van dictators en tirannen overziet. Het is moeilijk om een ​​expert op alle naties in de wereld. Denk maar aan hoeveel landen hebben bestaan ​​en hoe lang en rijk elk van hun geschiedenis is en hoe complex en uniek is de situatie in elk land is vandaag de dag.

Wanneer dit wordt gecombineerd met een niet aflatende, nauwkeurige en zeer goed georganiseerde propaganda blitz tegen een natie die wordt gericht door een leger, het is al te gemakkelijk om mee te taggen.

Ik zou ook willen toevoegen dat dit artikel moeilijk heeft bewezen en dit is de derde versie van het, goed eigenlijk vierde gezien het feit dat deze vertaling is bijgewerkt van de derde, laatste IJslandse versie. Maar het is van vitaal belang voor me dat het zo beknopt en overtuigend mogelijk, want hoe meer ik schreef en hoe meer ik onderzoek, hoe meer duidelijk de omvang en de omvang van deze massale misleiding campagne werd. De meeste mensen, helaas niet hebben ontwikkeld, het type van immuniteit voor dit soort propaganda en zijn simpel gezegd, nog steeds goedgelovige in het gezicht van een dergelijke kracht.

Ik ben niet van plan te zijn het beantwoorden van opmerkingen over mij arrogant of eenzijdig of andere opmerkingen die niets met de specifieke punten hef ik in dit artikel. Mijn enige doel is om echt en vrij op hoe ik over dit na mijn onderzoek spreken en u van harte welkom om er zelf van maakt wat je wilt zijn.

Ik zal niet beweren neutraal te zijn als het gaat om het opzettelijk doden van onschuldige burgers en de poging tot vernietiging van een grote, unieke natie who'se mensen willen niets anders dan vrede en onafhankelijkheid.

Mijn doel is natuurlijk niet om populariteit of de aandacht te bereiken als Gaddafi is zeker niet de meest populaire man in de wereld op dit moment. Dankzij de media geest manipulatie machines hem het meest nu zien als een krankzinnige dictator die doodt vreedzame demonstranten, schema massaverkrachtingen en ondersteunt terrorisme. En ik ben het nemen van "zijn kant"? Good luck me ...

Als het enige wat ik bereiken met dit artikel is te laten zien dat er zoiets bestaat als kant Gaddafi's en dat is uitgevoerd door de media heeft verduisterd, dan zal zijn de moeite waard geweest. Als die zou moeten zijn van diepe bezorgdheid voor ons allemaal.

Uiteindelijk natuurlijk, de vraag is niet over Gaddafi. Dit is wat de propaganda machines te beheren om zo succesvol te doen. Met hun Hollywood formule creëren ze het beeld van een slechte kerel die moet worden gestopt door de good guy en alle andere kanten van de argumenten kan, zolang dat het geval is worden genegeerd

Maar denk niet voor een seconde ik zal gewoon zitten als deze volgende blockbuster bloedbad ontvouwt en niet mijn best doen de brute realiteit die vliegt in je gezicht als je begint te onderzoeken bloot.

Helaas is dit niet een onderwerp dat kan worden behandeld in de fast food stijl van de roddel, winstgerichte mainstream media afval. Ik denk niet hun voorbeeld te nemen van mijn geschriften gericht op de kleinste gemene deler, in plaats van ik ben op zoek naar een beroep op degenen die echt geïnteresseerd zijn in het onderzoek naar dit onderwerp met als doel het begrijpen. Er is gewoon veel te veel dat moet worden aangepakt en ik verzeker je, elk woord is er voor een reden. Behalve deze vijf woorden.

Ik krijg soms opmerkingen die mijn artikelen te lang zijn en dat niemand zal de moeite om ze te lezen. Het doet me denken aan een verhaal dat ik gehoord van Bob Dylan. Deze gladde platenbaas kwam naar de studio na hoorzitting een album, en zei: "Ik hou van dit lied, maar je moet een korte versie te maken, zodat we kunnen krijgen op de radio gedraaid. "Dit is de korte versie" Dylan antwoordde en ik zou het zelfde zeggen.

Don 'zijn zo naïef te denken dat je kunt goed geïnformeerd over een onderwerp na het lezen van een paar massa geproduceerde nieuws stubs.

Ik zou ook graag op wijzen dat als je denkt dat dit artikel is te lang, denk maar aan hoe lang het duurde me om het te schrijven. Ik beloof je, ik bespaart u een hoop problemen. Wat kostte me maanden om het onderzoek, kunt u lezen in een paar uur. En voor dat ik krijg geen geld van iedereen. Ik doe het niet voor de lol doen hetzij als ik weet nog veel meer leuke manieren om mijn tijd te besteden dan bladeren door foto's en video's bekijken over oorlog en dood.

Ik doe dit alleen uit de verantwoordelijkheid voor mijn eigen geweten.

En zelfs na dit artikel en al het onderzoek dat ik deed, ik heb nog steeds vragen.


U hoeft niet het hele artikel nu afmaken, zal het hier te zijn, maar ik beveel de afwerking het uiteindelijk. Ik u links en bronnen bieden als we gaan en ik moedig iedereen om hun inhoud, of de argumenten maak ik daag. Laten we hopen dat ik ben niet verkeerd na al het werk dat ik heb in this.Now gezet, sommigen van jullie zullen geen behoefte aan een artikel te lezen om te weten dat de oorlog tegen Libië is gebaseerd op leugens. Je weet alleen door ervaring die niet de mainstream media te vertrouwen en te weten dat de militaire machten nooit op een dergelijke missie voor de eenvoudige humanitaire redenen. Zij weten dat al deze retoriek van de machthebbers is leeg en zinloos en dat er altijd andere redenen betrokken die geo-politieke strategie, middelen en controle omvatten.

Als u een van die mensen adviseer ik nog steeds dat je verder leest, ik ben positief u meer grondig de aard en de omvang van deze bijzondere misleiding, in dit specifieke oorlog begrijpen.

Mijn doel in dit artikel is om te deconstrueren elk argument en rechtvaardiging wordt gemaakt voor de bombardementen en het potentieel grond invasie van Libië. Het is verdeeld in de volgende 8 hoofdstukken:

1e hoofdstuk: Gaddafi is een kwaad dictator
2de hoofdstuk: schendingen van de mensenrechten in Libië
3e hoofdstuk: We moeten vreedzame demonstranten te beschermen
4de hoofdstuk: LIES LIES LIES
5e hoofdstuk: Geschiedenis van Libië
6 Hoofdstuk: Motives
Naar de bron van deze zeer lange,
MAAR zeer verhelderend artikel:
(Bezocht 186 keer, 1 bezoeken vandaag)

Gerelateerde berichten:

 • Geen gerelateerde berichten

1 reactie voor "De volledige & Volledige Waarheid op Gaddafi en Libië!"

 1. Sam
  7 november 2012 om 03:19

  Ik ben bekend met de realiteit van de globalistische element in het conflict in Libië en de Islamitische-extremistische element gesteund door het westen. Mijn vraag, echter, draait om wat ik zie als een veelzijdige conflict met enkele legitieme mensen die onderdrukt werden onder Gaddafi. Ik ben niet overtuigd Gaddafi was nog een goede vent, maar ik ben bereid te geloven dat als het bewijs laat zien dat het. Een gebied dat ik heb geconcentreerd op is zijn behandeling om de Berber (Amazigh) mensen. Er zijn beweringen dat hij actief campagne gevoerd tegen hun cultuur en onderdrukt hen, roepen ze een uitvinding van de kolonialisten. Om deze reden, veel nam deel aan de opstand. Ik ben niet unsourced dingen citeren. Consider: http://muftah.org/denied-existence-libyan-berbers-under-gaddafi-and-hope-for-the-current-revolution

  En kijk naar dit alsjeblieft. Dit is Gaddafi zichzelf spreken en hij zegt dat hij ontkent de Berbers als volk en propageert het idee dat ze het schenden van de eenheid van het Libische volk door de uitoefening van hun cultuur en het benoemen van kinderen met een Berberse namen. De toespraak is in het Arabisch, maar het heeft Franse ondertitels. Ik weet niet Frans, maar spreken Arabisch. Hij zegt zelfs dat als men is om een ​​kind met een Berberse naam te noemen, zou hij net zo goed te noemen hem "Satan." Kijk naar dit. Het is slechts 2 minuten: http://www.youtube.com/watch?v=V3CMrmOx7mw

  Ook deze waarin de rol van de Amazigh in de Libische conflict vangt: http://www.youtube.com/watch?v=-MrJwXad548

  In het licht van deze, welke rol denkt u dat de Berbers gespeeld in het conflict in Libië. Gelooft u dat er enkele legitieme mensen met echte klachten betrokken. Gaddafi was een goede vent of was hij een dictator, ongeacht van welke wreedheden werden begaan door sommige extremistische groeperingen in de oppositie.

  Met vriendelijke groet,
  Een rustige waarheidszoeker

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *