De volledige & complete Waarheid op Gaddafi en Libië!

Ja, ik zeg dat het allemaal leugens

01.09.2011

Deila

Ja. Je hebt gehoord wat ik zei. Alles. Het is allemaal een hoop leugens. Ik weet dat het een schokkende bewering te veel, dat onze vertrouwde ambtenaren in overleg met onze betrouwbare massa media daadwerkelijk aan opzettelijke misleiding ontworpen om ons te oorlog te accepteren, maar behandelen. Ik maak het.

Onze grootste morele verplichting is ervoor te zorgen dat oorlogen niet worden gevoerd tegen de mensen onder valse voorwendselen. Oorlog is de meest walgelijke en afschuwelijke zaak die u kunt toebrengen aan een persoon.

Als je dit artikel leest Ik weet zeker dat je zult vinden zijn er een aantal dingen die je zal verrassen. Na het onderzoeken van de situatie voor de maanden dat ik verzeker u dat ik heb onderzocht, zoals vele kanten van het verhaal mogelijk. Maar ik deed het bereiken van een duidelijke conclusie en ik zal niet uit de weg het openlijk uiten van de standpunten die ik tijdens dit proces hebben gevormd.

firework display we have ever witnessed. Wat we hebben onlangs het zien in de media , dit keer met een speciale nadruk op de online gemeenschap, is de meest geavanceerde propaganda vuurwerk die we ooit hebben meegemaakt. Het is geen verrassing dat zoveel mensen zijn gedupeerd.

Maar een leugen de wereld kan reizen voordat de waarheid is de veters heeft vastgebonden. Maar ik denk dat zodra de veters zijn vastgebonden en de waarheid begint te lopen, uiteindelijk het is gonna get aan mensen.

Er zijn minstens twee kanten aan elk verhaal

Niemand van ons zou kunnen gehoor hebben vermeden NAVO kant van het verhaal en de redenen en motivering gegeven voor het verwijderen van Gaddafi en hoe militair ingrijpen is noodzakelijk om Libische burgers te beschermen 's.

Maar ben je zeker dat je hebt beide kanten gehoord? Heb je Gaddafi's perspectief over dit onderwerp gehoord? Of heb je net gehoord "zijn kant", zoals voorgesteld door de mainstream westerse media? Als dat zo is kan ik beginnen met te vertellen dat zijn woorden, en de woorden van zijn zoon, Saif al-Islam Gaddafi zijn bewust verkeerd geïnterpreteerd en bewerkt uit hun context om eenvoudige soundbite propaganda om mensen te beïnvloeden creëren.

U zult merken dat er een geheel andere kant van dit verhaal dat wordt volledig genegeerd. Het is zelfs niet ter discussie vanwege zijn verdiensten, het is gewoon niet over gesproken op alle in de mainstream media.

Denk er over na. Hoeveel heb je echt weet over Libië? Heb je in alle eerlijkheid iets over het land te leren kennen voordat deze gebeurtenissen begonnen ontvouwen? Als ik terug zou hebben gevraagd in februari 10 vragen over Libië en het is zaken, hoeveel denk je dat je zou goed hebt beantwoord? En hoeveel heb je eerlijk weten over wat er gaande is er nu

Ik vind het vaak intrigerend hoe mensen de neiging om te denken dat ze gekwalificeerd zijn om hun kijk op de dingen die ze in werkelijkheid weten bijna niets over te geven. Ze kunnen vage ideeën gegenereerd door de mainstream media, bevooroordeeld schoolboeken en algemene vooraf opgevatte begrippen, maar niet een echte grondige kennis van het land en de mensen en gewoonten.

Ik had een gesprek met een man bij een lokale bar de andere dag en ik begon het gesprek door te vragen of hij me kon vertellen over wat continent Libië was. Noch hij, noch zijn vriend correct antwoord kon geven, plukken Europa en Azië als hun gissen. Om een of andere reden deze man nog steeds het gevoel dat zijn kijk op de situatie was nauwkeuriger dan de mijne, zelfs als ik vertelde hem dat ik had doorbrengen weken onderzoek naar de zaak geweest. Voor degenen onder u verward het juiste antwoord is Afrika.

Ik wil een eenvoudige vraag te stellen om een eenvoudige zaak te maken? Kun je me een huidige Libische regeringsfunctionaris? U bent niet toegestaan ​​om Gaddafi te zeggen. Wie houdt de positie van "Secretaris van de Algemene Volksvergadering" een positie die vergelijkbaar is met die van minister-president, zij het ​​met een iets ander accent als hij niet een politieke partij te vertegenwoordigen en niet alleen hebben aanzienlijke macht. Wist u eens dat een dergelijke positie bestaat in Libië en dat hij wordt gekozen door het volk?

Hoe minder je weet over iets, hoe makkelijker het is om you.My bedoeling te misleiden voor het blootstellen van uw potentiële en waarschijnlijk onwetendheid over dit onderwerp is geen poging om te laten zien dat ik ben slimmer of beter zijn dan je bent. Zoals ik erachter mezelf onderzoek naar dit artikel dat ik wist opvallend weinig over Libië. En dat is mijn punt.

De mainstream media is geheel gericht op een reeks nieuwsberichten dat de specifieke bedoeling van het verzamelen van steun voor militaire actie en het actief onderdrukken van elke verhaal dat zou leiden tot de mensen tegen te verzetten hebben. Dit patroon zal duidelijk worden blootgesteld zoals dit artikel vordert.

Het is geen wonder dat we niet veel weten over Libië. Het wordt natuurlijk verwarrend met alle verschillende verhalen die we horen van dictators en tirannen overziet. Het is moeilijk om een ​​expert op alle landen in de wereld zijn. Denk maar aan hoe veel landen bestaan ​​hebben en hoe lang en rijk elk van hun geschiedenis is en hoe complex en uniek de situatie in elk land is vandaag de dag.

Wanneer dit wordt gecombineerd met een meedogenloze, precieze en zeer goed georganiseerde propaganda blitz tegen een natie die wordt het doelwit van een leger, het is al te gemakkelijk om mee te taggen.

Ik zou ook graag aan toevoegen dat dit artikel moeilijk heeft bewezen en dit is de derde versie van het, goed eigenlijk vierde gezien het feit dat deze vertaling wordt bijgewerkt van de derde, laatste IJslandse versie. Maar het is van vitaal belang voor mij dat het zo beknopt en overtuigend mogelijk, want hoe meer ik schreef en hoe meer ik onderzocht, hoe meer duidelijk de omvang en de omvang van deze massale misleiding campagne werd. De meeste mensen, helaas hebben niet ontwikkeld het type immuniteit voor dit soort propaganda en zijn simpel gezegd, nog steeds te goedgelovig in het gezicht van zo'n kracht.

Ik ben niet van plan te zijn het beantwoorden van opmerkingen over mij arrogant of eenzijdig of andere opmerkingen die niets met de specifieke punten hef ik in dit artikel. Mijn enige doel is om echt en vrij op hoe ik me voel over dit na mijn onderzoek spreken en u bent welkom om er zelf van maakt wat je wilt zijn.

Ik zal niet beweren neutraal te zijn als het gaat om het opzettelijk doden van onschuldige burgers en de poging tot vernietiging van een grote, unieke natie who'se mensen willen niets anders dan vrede en onafhankelijkheid.

Mijn doel is uiteraard niet aan populariteit of de aandacht te bereiken als Gaddafi is zeker niet de meest populaire man in de wereld op dit moment. Dankzij de media geest manipulatie machines hem het meest nu zien als een krankzinnige dictator die doodt vreedzame demonstranten, schema massaverkrachtingen en ondersteunt het terrorisme. En ik ben het nemen van "zijn kant"? Good luck me ...

Als het enige wat ik bereiken met dit artikel is om te laten zien dat er zoiets bestaat als kant Gaddafi's en dat is uitgevoerd door de media heeft verduisterd, dan zal het zijn de moeite waard geweest. Als dat zou moeten zijn van de diepe bezorgdheid voor ons allemaal.

Uiteindelijk natuurlijk de vraag gaat niet over Gaddafi. Dit is wat de propaganda machines beheren om zo succesvol te doen. Met hun Hollywood formule creëren ze het beeld van een slechte kerel die moet worden gestopt door de good guy en alle andere kanten van de argumenten kan, zolang dat het geval is worden genegeerd

Maar denk niet dat één seconde zal ik gewoon zitten met maar deze volgende blockbuster bloedbad ontvouwt en niet mijn best doen de brute realiteit dat vliegt in je gezicht als je begint met het onderzoek bloot.

Helaas is dit niet een onderwerp dat kan worden gedekt in de fast food stijl van de roddel, door winst gedreven mainstream media vuilnis. Ik denk niet hun voorbeeld te nemen van gericht mijn geschriften op de kleinste gemene deler, in plaats van ik ben op zoek naar een beroep op degenen die echt geïnteresseerd zijn in het onderzoek naar dit onderwerp met als doel het te begrijpen. Er is gewoon veel te veel dat moet worden aangepakt en ik verzeker je, elk woord is er niet voor niets. Behalve deze vijf woorden.

Ik krijg soms opmerkingen dat mijn artikelen te lang zijn en dat niemand de moeite om ze te lezen. Het doet me denken aan een verhaal dat ik gehoord van Bob Dylan. Deze slick platenbaas kwam naar de studio na het horen van een album, en zei: "Ik hou van dit lied, maar je moet een korte versie te maken, zodat we kunnen krijgen op de radio gedraaid. "Dit is de korte versie" Dylan antwoordde en ik zou het zelfde zeggen.

Don 'zijn zo naïef te denken dat je kunt goed geïnformeerd over een onderwerp te zijn na het lezen van een paar massa geproduceerde nieuws stubs.

Ik zou ook graag op wijzen dat als je denkt dat dit artikel is te lang, denk maar aan hoe lang het duurde me om het te schrijven. Ik beloof je, ik bespaart u een hoop ellende. Wat kostte me maanden om het onderzoek, kunt u lezen in een paar uur. En voor dat ik krijg geen geld van iedereen. Ik doe het niet voor de lol doen, hetzij als ik weet van veel meer leuke manieren om mijn tijd te besteden dan bladeren door foto's en video's te bekijken over oorlog en dood.

Ik doe dit alleen uit de verantwoordelijkheid voor mijn eigen geweten.

En zelfs na dit artikel en al het onderzoek dat ik heb gedaan, ik heb nog steeds vragen.


U hoeft niet het hele artikel nu af te maken, het zal hier te zijn, maar ik beveel het afwerken het uiteindelijk. Ik u links en bronnen leveren als we gaan en ik moedig iedereen om hun inhoud, of de argumenten die ik maak uitdagen. Laten we hopen dat ik niet verkeerd ben na al het werk dat ik heb in this.Now gezet, sommigen van jullie zullen geen behoefte aan een artikel te lezen om te weten dat de oorlog tegen Libië is gebaseerd op leugens. Je weet gewoon uit ervaring niet aan de mainstream media te vertrouwen en te weten dat de militaire machten nooit op een dergelijke missie voor eenvoudige humanitaire redenen. Ze weten dat al deze retoriek van de machthebbers is leeg en zinloos is en dat er altijd andere redenen die betrokken zijn die geo-politieke strategie, middelen en controle omvatten.

Als u een van die mensen raad ik nog steeds dat je verder leest, ben ik positief vind je meer grondig de aard en de omvang van deze bijzondere misleiding, in dit specifieke oorlog te begrijpen.

Mijn doel in dit artikel is om te deconstrueren elk argument en rechtvaardiging wordt gemaakt voor de bombardementen en potentiële grond invasie van Libië. Het is verdeeld in deze 8 hoofdstukken:

1e hoofdstuk: Gaddafi is een kwaadaardige dictator
2de hoofdstuk: schendingen van de mensenrechten in Libië
3e hoofdstuk: We moeten vreedzame demonstranten te beschermen
4de hoofdstuk: LIES LIES LIES
5e hoofdstuk: Geschiedenis van Libië
6e hoofdstuk: Motives
GA NAAR DE BRON VAN DEZE ZEER LANGE,
MAAR zeer verhelderend artikel:
(Bezocht 176 keer, 1 bezoeken vandaag)

Gerelateerde berichten:

 • Geen gerelateerde berichten

1 reactie op "De volledige & complete Waarheid op Gaddafi en Libië!"

 1. Sam
  7 november 2012 om 03:19

  Ik ben bekend met de realiteit van de globalistische element in het conflict in Libië en de Islamitische-extremistische element gesteund door het westen. Mijn vraag is echter, draait om wat ik zie als een veelzijdige conflict met enkele legitieme mensen die onderdrukt werden onder Kadhafi. Ik ben niet overtuigd Gaddafi was nog een goede vent, maar ik ben bereid om te geloven dat als het bewijs laat zien het. Een gebied dat ik heb geconcentreerd op is zijn behandeling van de Berber (Amazigh) mensen. Er zijn beweringen dat hij actief campagne tegen hun cultuur en onderdrukt hen, noemde ze een uitvinding van de kolonialisten. Om deze reden, veel namen deel aan de opstand. Ik ben niet unsourced dingen citeren. Consider: http://muftah.org/denied-existence-libyan-berbers-under-gaddafi-and-hope-for-the-current-revolution

  En kijk eens naar dit aub. Dit is Gaddafi zelf spreken en hij zegt dat hij ontkent het Berbers als volk en propageert het idee dat ze het schenden van de eenheid van het Libische volk door de uitoefening van hun cultuur en het benoemen van kinderen met een Berberse namen. De toespraak is in het Arabisch, maar het heeft de Franse ondertitels. Ik weet niet Frans, maar spreken Arabisch. Hij zegt zelfs dat als men is om een ​​kind met een Berberse naam te noemen, zou hij net zo goed noemen hem "Satan." Kijk naar dit. Het is slechts 2 minuten: http://www.youtube.com/watch?v=V3CMrmOx7mw

  Er is ook deze waarin de rol van de Amazigh in de Libische Conflict vangt: http://www.youtube.com/watch?v=-MrJwXad548

  In het licht van deze, welke rol denkt u dat de Berbers gespeeld in het conflict in Libië. Gelooft u dat er waren enkele legitieme mensen met echte klachten betrokken. Was Gaddafi een goede vent of was hij een dictator, ongeacht van welke wreedheden werden begaan door sommige extremistische facties in de oppositie.

  Met vriendelijke groet,
  Een rustige waarheidszoeker

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *