Nieuw-Zeelandse regering plannen Big Vaccinatie Push for Kids

Door Katherine Smith, Nieuw-Zeeland.

"Op 24 maart 2011, het verslag van de enquêtecommissie de Health Select Committee's in" Hoe te verbeteren [verhoging] immunisatie [vaccinatie] voltooiing tarieven "in Nieuw-Zeeland, die werd gepubliceerd op de parlementaire website. De overheid heeft zes weken de tijd om te reageren op het rapport.

Het volledige rapport is te vinden op deze link:

http://www.parliament.nz/NR/rdonlyres/BADCF722-D377-4451-8602-1E00938BFC74/188894/DBSCH_SCR_5060_Inquiryintohowtoimprovecompletionra.pdf

De Health Select Committee (onder leiding van dr. Paul Hutchison) heeft een rapport dat niet alleen adviseert het verhogen van de gerichte vaccinatie voltooiing tarief tot 95% voor NZ kinderen van 0-4 jaar geproduceerd. Zij stelt ook een doelwit worden voor 11-jarigen.

Het rapport beveelt ook aan dat de overheid maken de inschrijving van het kind op de vroege jeugd en scholen afhankelijk van ouders produceren bewijs van hun kinderen vaccinatiestatus en - nog meer onheilspellend - suggereert dat de overheid overwegen koppelen "bestaande ouderlijke voordelen" aan de vaccinatie.

Als de overheid de aanbevelingen in het rapport aanvaardt, blijkt dat ouders gedwongen worden om te kiezen of hun kind geen vaccinaties - of alle vaccinaties op het programma. Bovendien is het ook mogelijk dat ouders die niet voldoen aan deze "alles of niets"-benadering van de vaccinatie (bijvoorbeeld degenen die willen dat hun kinderen sommige vaccins hebben, maar niet die van anderen) kunnen financiële sancties worden geconfronteerd.

Het rapport is een belangrijke aanval op de rechten van ouders om gezondheidszorg beslissingen voor hun kinderen.

We zijn in een verkiezingsjaar; Als u het niet eens met de aanbevelingen in het rapport kunt u nu handelen om te laten alle politieke partijen weten dat u dit onacceptabel.

Gelieve dit bericht door te sturen op grote schaal en bezoek de website www.noforcedvaccines.org zo snel als je kunt voor meer informatie en voor ideeën over hoe u kunt helpen met de campagne om de uitholling van de mensenrechten bedreigd door dit verslag te weerstaan.

(Bezocht 42 keer, 1 bezoeken vandaag)

Gerelateerde berichten:

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *


+ Acht = 16