emelse Woorden

De Hemel! Het mysterie van het leven, en het wonder van de Dood! Het doel van veel religies en philosofiën! De droom van vele zoekers! Het onderwerp van menig boek en het onderwerp van alle Bijna Dood Ervaringen!

De Hemel is een plaats waar je gelukkig kan zijn! Waar er prachtige mensen zijn, vol leven die een prachtige tijd hebben! Een plaats waar er geen sloten op de deuren en ramen zijn. Waar je je fiets buiten zou kunnen laten zonder hem op slot te zetten, als je er ooit een nodig zou hebben, daar men zich daar met de snelheid van de gedachte tich verplaatst. Een plaats waar de beken nooit droog lopen, waar het nooit duister is, anders dan een gouden schemering.
Er zijn daar geen wetten , behalve de enige gouden regel geschreven in ieders hart, 'Doe aan anderen, wat jij wil dat anderen aan jou doen!'
Er zijn geen nachten daar, geen heilige dagen, want alles is heilig, geen vacantie, want iedereen is vrij!

Geen stormen, aardbevingen, overstromingen of rampen. Geen ziekte en geen dood! Daarom zijn er geen graven, begraafplaatsen en kerkhoven en geen kerken! Dus ook geen noodzaak voor een priesterschap of klerikalen.

Er zijn geen huwelijken daar, daar iedereen gelijk is aan de engelen van God. Alleen het grote huwelijk van het Lam en zijn bruid!

Hier zijn gedichten, anecdotes, citaten en hartverscheurende verhalen, allemaal om de Hemel te vieren! Geniet ervan en heb een Hemelse tijd!

De homepage van deze Hemelse SIte vind je hier

© Site Copyright 1999 "PARADISE PRODUCTIONS"